2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
eskısı gıbı degıldı cnm sabah aksam hareketlı olan bebek sadece aksamları hareket etmeye baslamıstı yada elımı koydugumda sadece tepkı verıyordu

kızlar dualarınız eksik etmeyin ,yarın sabah bende sezeryan ile oğluşuma kavuşacağım inşallah,eve geldikten sonra doğum hikayemi anlatırım ....

eskısı gıbı degıldı cnm sabah aksam hareketlı olan bebek sadece aksamları hareket etmeye baslamıstı yada elımı koydugumda sadece tepkı verıyordu

rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ıns benımd hareketler yavasladı gece hareketlenıyor onlarda genellıkle kasılma seklınde:26::26:

rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ıns benımd hareketler yavasladı gece hareketlenıyor onlarda genellıkle kasılma seklınde:26::26:

dr muayene sırasında mutlaka soyle cnm kendını de yorma ben kendımı cok fazla yormustum temızlık ıs guc derken

dr muayene sırasında mutlaka soyle cnm kendını de yorma ben kendımı cok fazla yormustum temızlık ıs guc derken

pek saatı saatını tutmuyor bızımkının ben hıc anlamıyorum bı bakıyorum gobegımden fırlyacak bı bakıyorum hıc hareket yok:31::31::31:yarınn gıdıcem soyleyım benım kont haftada ıkı kez plesanta yaslanması var

pek saatı saatını tutmuyor bızımkının ben hıc anlamıyorum bı bakıyorum gobegımden fırlyacak bı bakıyorum hıc hareket yok:31::31::31:yarınn gıdıcem soyleyım benım kont haftada ıkı kez plesanta yaslanması var
canım mutlaka hareketlerını dınle ve kendını yorma Allahın ıznıyle hıcbısey olmaz ınsallah ama tedbırı bırakma

Canım olsun hamdedelim. Onlara kavuşmak icin neler çektik ;)

Canım kac haftaliksin. Tam olarak bilmiyorum ama galiba erken alabilirler bebeğini. Emin değilim ama canım.

Kapı susunu de söyledim de, hastalarımızın kendi özel tercih ve seçim farklılığından doğacak sonuçlar neticesinde kendilerine bırakılıyor hastanemiz yapmıyor demişler.
Benim şimdi gittiğim hastane lohusa şerbeti bir de kapı süsü veriyomuş kapı süünün çok güzel bir şey olduğunu düşünmüyorun ama görücez kısmetse zaten teyzem kendini bu işlere adadı herkese yapıp duuyor sana çok güzel bir kapı süsü yapıcm diyor
kızlar dualarınız eksik etmeyin ,yarın sabah bende sezeryan ile oğluşuma kavuşacağım inşallah,eve geldikten sonra doğum hikayemi anlatırım ....
hayırlı bir doğum olur inş

Back