2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
selam kızlarr nasılsını bebısler nasıla zıcık temızlık yaptık yorulduk geldık teyzelerımıze bakalım dedık :3:

kizlar sorum belki sacma ama bir sey sormak istiyorum. Sizler daha ileri hafta oldugunuz icin az cok bilir/tahmin edersiniz. 34+2 yiz bugun merakim bu haftadan sonra gobek daha mi hizli buyuyor ya da artik azar azar mi? sizde nasil oldu???
canım benım de bırden buyudu ben bıle anlamadım ne ara buyudu ne ara bu kadar sısıtı bı haftadan sonra hızlı buyuyır

selam kızlarr nasılsını bebısler nasıla zıcık temızlık yaptık yorulduk geldık teyzelerımıze bakalım dedık :3:

canım benım de bırden buyudu ben bıle anlamadım ne ara buyudu ne ara bu kadar sısıtı bı haftadan sonra hızlı buyuyır

Ben de dogum yaklasinca cok buyumez gibi diyordum ama:) bakalim 35 36 da nasil olcam:)

slm kzlar bugun doktora gttk bzde oglumu gormeye bide raporumu almaya 36 haftalik 3 kilo 100 grm olmus doktr iri bebek olck gbi ddi bkalm

zaten bende senden duydum dıye bu hafta yıyorum ee bebışımde zayıf cıkınca bakalım faydası olcakmı ınş olur ya

ya ben onu 7. aydan beri yiyorum bak bebğin kilosu şimdi iyi neden pekmez diyorum çünkü birtek onu düzenli yedim süt falan çok içmedim ben hiç içmedim desem yerii

selam kızlar nasılsınız biz doktordan geldik.34+6 2650 olmuş kızım.nst de sancım çıkmadı herşey yolunda çok şükür.bende 200 gram almışım şimdiye kadar toplam 12 kilo almış oldum.doktorum doğumu nasıl düşündüğümü sordu sezaryen dedim sezaryen olursa doğumun bayrama denk geliyor biz bayramdan sonra ilk pazartesi alalım kızımızı dedi.21 ekim günü doğum tarihi verdi.eğer bayramda sancın olursa hemen gel ben burdayım dedi şehir içindeyim bana ulaşırlar ben gelirirm dedi.çok sevindim heyecanlandım.kızımın eli gene yüüzndeydi gözünü kapatmıştı yine ve ağzını açıp kapatıyordu doktorum senin kız sakız çiğniyor dedi:1:

Sezaryen tarihlerimiz aynı
Bebeklerimiz süpriz yapmazsa
Hadi hayırlısı

tsk ederım cevaplar ıcın evet yarın benı doguma alabılırlermıs çok korkuyorummm:( telden gırılıyorsa eger cevap yazarım buraya da Rabbım hepımızın yardımcısı olsun bu arad ben bebek hareketlerınde azalma hıssetmıstım 1 hafta once ama pek takmamıstım yerı azaldıgı ıcın dıye sız benım gıbı yapmayın

tsk ederım cevaplar ıcın evet yarın benı doguma alabılırlermıs çok korkuyorummm:( telden gırılıyorsa eger cevap yazarım buraya da Rabbım hepımızın yardımcısı olsun bu arad ben bebek hareketlerınde azalma hıssetmıstım 1 hafta once ama pek takmamıstım yerı azaldıgı ıcın dıye sız benım gıbı yapmayın

canım allah yardımcınız olsun. hareket konsunda benim doktorum bana hareketlerde azalma hissedersen hemen gel, son haftalara doğru bebeğin hareketleri azalırmış filan öyle bişey yok dedi. bende deli gibi hareket kontrol ediyorum. allah hepimize hayırlı doğumlarla kucağımıza almak nasip etsin.

canım allah yardımcınız olsun. hareket konsunda benim doktorum bana hareketlerde azalma hissedersen hemen gel, son haftalara doğru bebeğin hareketleri azalırmış filan öyle bişey yok dedi. bende deli gibi hareket kontrol ediyorum. allah hepimize hayırlı doğumlarla kucağımıza almak nasip etsin.

aynen cnm hareketlerınde azalma olunca mutlaka dr a gıdın eger yarın benı doguma alırlarsa esım dedı dr a soylerım madem acıl bı durumdu nıye 1 gun sonraya sıra verdınız dıye yarına kadar nasıl beklıcem bılemıyorum:(

aynen cnm hareketlerınde azalma olunca mutlaka dr a gıdın eger yarın benı doguma alırlarsa esım dedı dr a soylerım madem acıl bı durumdu nıye 1 gun sonraya sıra verdınız dıye yarına kadar nasıl beklıcem bılemıyorum:(

ewt canım ya tedirgin oluyo insan. ama öle olsa seni eve göndermezlerdi, gözetim altında tutarlardı herhalde. yine de için rahat etmezse yarını bekleme git.zaten 39. haftandasın erken filan da dğl. bende geçtiğimiz haftalarda hareketlerini pek hissedemedim içim içimi yedi gece hastaneye gittim nst ye bağladılar her şeyin normal olduğunu görünce içim rahatladı.

Canım rehlikeli birsey olsa eve gelmene izin vermezlerdi. Hareketi cok mu azalmıştı? Yarında diğer Dr baksın alsalar da sezeryana sorun degil sonuçta vaktin epey ileri. Bebegin gelişmiştir.

Canım rehlikeli birsey olsa eve gelmene izin vermezlerdi. Hareketi cok mu azalmıştı? Yarında diğer Dr baksın alsalar da sezeryana sorun degil sonuçta vaktin epey ileri. Bebegin gelişmiştir.

evet belkı de bu gece supriz yapar oğluşum benım korktugum dogum anında mekonyumun akciğerlere gitmesi sorun olması ıns olmaz.

Back