evet cnm her sabak 2 tatlı kaşığı keçi boynuzu pekmeziiçiyorumm
Bebeklerimizin kilolarından konuşuluyor sanırım..2 hafta önce doktora gittiğimde kızım 2600 dı bakalım yarın kaç görünecek..Ben de hergün yarım kilo süt,tahin,ceviz,badem,kayısı,meyveler muz da dahil ve geceleri keçiboynuzu yiyorum inş. tontiş olmamıştırKilodan çok sağlıklı olmasını istiyorum çünkü normal doğum istiyorum..
Bende bugun biraz utu yaptım.ilk başta ki uykular geri geldi ya..gözlerimi açamıyorum resmen..evde bir sürü yapılacak ütü var..yarın temizlikçi gelecek...
Hadi bakalım gun de belli olmus. Hayırlısı olsun insallsh.selam kızlar nasılsınız biz doktordan geldik.34+6 2650 olmuş kızım.nst de sancım çıkmadı herşey yolunda çok şükür.bende 200 gram almışım şimdiye kadar toplam 12 kilo almış oldum.doktorum doğumu nasıl düşündüğümü sordu sezaryen dedim sezaryen olursa doğumun bayrama denk geliyor biz bayramdan sonra ilk pazartesi alalım kızımızı dedi.21 ekim günü doğum tarihi verdi.eğer bayramda sancın olursa hemen gel ben burdayım dedi şehir içindeyim bana ulaşırlar ben gelirirm dedi.çok sevindim heyecanlandım.kızımın eli gene yüüzndeydi gözünü kapatmıştı yine ve ağzını açıp kapatıyordu doktorum senin kız sakız çiğniyor dedi
Hadi gözün aydin.geldi cnm..beklioruz artık..
aynen canım bir yanda sabırsızlık diğer yanda sağlıklarını düşünme karmakarışık duygular içerisindeyiz...bir an önce kavuşma isteği sonra yok gününde gelsin düşüncesi...ama vakit daralıyo sona yaklaşıyoruz o da var...üç rakamlılardan çift rakamlılara düştük...şimdi tek rakamlılara doğru yol alıyoruz...
anammmm 8 gün yazıyo ya kız takviminde valla ben heyecanlandım
Bende bugun biraz utu yaptım.
Hadi bakalım gun de belli olmus. Hayırlısı olsun insallsh.
Hadi gözün aydin.
kizlar sorum belki sacma ama bir sey sormak istiyorum. Sizler daha ileri hafta oldugunuz icin az cok bilir/tahmin edersiniz. 34+2 yiz bugun merakim bu haftadan sonra gobek daha mi hizli buyuyor ya da artik azar azar mi? sizde nasil oldu???
Canım olsun hamdedelim. Onlara kavuşmak icin neler çektikKızlar 1-2 kavonoa biberli domates yaptım yemek yaptım derken şimdi geldim daha daişim bitmedi mutfağı temizliycem bir yandan da kızımın dağıttığını topluyorum.Allah eksikliğini göstermesin 2 çocukla napacağımı düşünüyorum şimdiden bir de eşim üçüncüyüde istiyor kafayı yerim herhalde
Canım kac haftaliksin. Tam olarak bilmiyorum ama galiba erken alabilirler bebeğini. Emin değilim ama canım.slm kızlar dr dan gelıyorum amınıo sıvısı bulanık dedı ve radyolojı uzmanına yonlendırdı yarın 11 de o dr bakcak basına bole bısey gelen duyan oldumu kagıdın uzerınde mekonyum? yazıyordu netten baktım cocuk yapmıs ve o bulandırmıs olabılır yazıyo ama bundan sonra ne yapacagım catlıcam merakten basına gelen var mı?
valla biz birşey görmemiştik kızımda
Birde kapı süsünü yazsaydın kız
Onuda versinler
bende hızlı büyüdü canım..o kadar hzılı büyüdü ki artık çatlaklarla baş edemedim...ne krem ne yağ kar etmedi...
daha da buyur epey diyorsun 34ten sonra 40 a kadar??
Benimde gecen aklıma geldi epeydir girmiyor diye.kızlar culludan haberi olan var mı? ne zamandır girmiyor topiğe...:26::26:
Oh plan yapılmış :) ben de ütüleri yavaş yavaş yapsam her gun en iyisi.bende kalkıp birazını bugün yapcam canım accık da yarın yaparım..artık zorlanıyorum farkediyorum kendimden...yarın iki kadın gelcekmiş...çarşamba yıka ütüle yaparım accık yine..perşembe okuldan arkadaşlar gelecek..cuma dinlenirim cumartesi annem geliyo
kizlar sorum belki sacma ama bir sey sormak istiyorum. Sizler daha ileri hafta oldugunuz icin az cok bilir/tahmin edersiniz. 34+2 yiz bugun merakim bu haftadan sonra gobek daha mi hizli buyuyor ya da artik azar azar mi? sizde nasil oldu???
daha da buyur epey diyorsun 34ten sonra 40 a kadar??
Cnm bildigime göre bebeğin bagirsaklarindaki. ilk dışkı oluyor mekonyumslm kızlar dr dan gelıyorum amınıo sıvısı bulanık dedı ve radyolojı uzmanına yonlendırdı yarın 11 de o dr bakcak basına bole bısey gelen duyan oldumu kagıdın uzerınde mekonyum? yazıyordu netten baktım cocuk yapmıs ve o bulandırmıs olabılır yazıyo ama bundan sonra ne yapacagım catlıcam merakten basına gelen var mı?
kız yoksa dogurdu mukızlar culludan haberi olan var mı? ne zamandır girmiyor topiğe...:26::26:
doğurdu mu acep..bizden öndeydi çünkü cullu...aynen kuzu birden yüklenmek iyi olmuyor artık ütüye parça parça yapmak en mantıklııs...Benimde gecen aklıma geldi epeydir girmiyor diye.
Oh plan yapılmış :) ben de ütüleri yavaş yavaş yapsam her gun en iyisi.
.
kız yoksa dogurdu mu
hmm bana da bugün verdi, akşamları bitane suda eritilen bişeycnm ben zaten kullanıyorumkı epeyı oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?