cnm çok takıntı yapmayın benımde senınle aynı haftalarda 1980 dı ozaman ben neyapayım
anlamadımya benımde olurda 13 ekım olcak nıye benden önce oluyon
tatlım ama benimki 37+5 te doğacak ondan kilo aldırmaya çalışıyorumm...bide ölçüm için üzülme ana 4 gün önce 2315 dediler 4 gün sonra 2800 çıktı eksik tartabiliyomuş ultrasonn aslında seninkinin kilosu gayet normal
önce oluyorum çünkü kilosu iyi birde annemler yanımda değil kardeşlerim küçük benim okula gidiyolar bana bakabilmesi için bayram tatiline denk getirmemiz gerekti doktorda 10 u yada 11i uygun dedi benim doğum tarihimde ekim 10 aynı tarihli olalım dedik bizde cnm
bende üzüldüm acaba zayıfmı kızım diye.sen niye 37+5 te doğum yapıcanki canım:26:
tatlım ama benimki 37+5 te doğacak ondan kilo aldırmaya çalışıyorumm...bide ölçüm için üzülme ana 4 gün önce 2315 dediler 4 gün sonra 2800 çıktı eksik tartabiliyomuş ultrasonn aslında seninkinin kilosu gayet normal
kilosu iyi dedi doktor sakınca görmedi zaten 38 haftalık oluyo sezeryan öyleymiş 38 de alınabiliyomuş bide kardeşlerimin okul tatiline denk getirdikki annem rahat rahat gelebilsin die..... yoksa bayramdan sonraya kalacaktım 21 ekime oda bana sıkıntı olacaktı aniden suyum gelse bişey olsa doktorum yok mahvolurdum
Benimde ekim 10 yarın daha netleşir herhalde
evet cnm sürekli tetikteyim bi işaret bekliorum
Benim haftadına göre biraz zayıftı bi hafta geriye bile düşmüştü ben kızşar dedi diye muzla dütü hergün tükettm bir hafta arayı kapattı:))) şimdi kilosu tam haftadına göre bide pekmeze başladım bu hafta ne olurne olmaz erken gelirse kilosu biraz iyi oldun diye sancılarım olmaya başladı( bende kendimce önlem alıyorum
ay ne güzel oldu cnm benimde satım 26 sı görünüyor ama ultrasonda seninki gibi 19 u çıktı ondan aynı gün oluyoruz senle demekki
evet canım günümüzü aldık bayramda gelmezse kzıım bayram sonrası kavuşucazhadi bakalım hakkınızda hayırlısı daha dün buralarda kaç aylık olduk diye dolanıyorduk şimdi doğum için gün sayıyoruz ya
oh maşşalah canım kavuşacaz bebişlerimize kısmetse az kaldı bende 11 kilo aldım toplamda
Benim haftadına göre biraz zayıftı bi hafta geriye bile düşmüştü ben kızşar dedi diye muzla dütü hergün tükettm bir hafta arayı kapattı:))) şimdi kilosu tam haftadına göre bide pekmeze başladım bu hafta ne olurne olmaz erken gelirse kilosu biraz iyi oldun diye sancılarım olmaya başladı( bende kendimce önlem alıyorum
peki cnm kaç muzla kaç bardak süt içitin günde
cnm sen pekmez yemıyormuydun bebış için oyle demıştın yanılmıyorsam
canım ben 34+6 yım bugün konuştuk gün bile kararlaştırdık siz niye konuşmadınız ki:26: benim sezaryen günlerim bayrama denk geliyordu bayramdan sonraya kaldımhepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah canım
Allah yardımcınız olsun hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinYarın sabah eşimle 7. yılımız biterken spinal sezeryanla kızımızı kucağımıza alacağız. lütfen dualarınızı bizden eksik etmeyin.....
hayırlı kolay doğum olur inş cnmSelam kizlar simdi dr geldik. Dr hic ultrasonla fln bakmadi nts yapildi hiiic sancim yok acikligi muayene etti 1 cm aciklik varmis ve bebegin kafasi coook asagidaymis ondan asagisi olamazmis baski yapiyomus heran gelebilir dedi su kesesini patlatabilir dedi hazirlikli ol dedi :18::18::18: ne zaman gelir acaba hiic sancim flnda yok gelse bile suni sancimi vericekler uffff cok korkmaya basladim:18::18:
ohh ne iyi arkadaşın var cnm sağolsun bende c.tesi hallettim ütü işini şimdi sırada hastane çantam varmrb kızlar geçmişi anca okudum geldim bende ....sabah arkadaşım geldi bebeğin kıyafetlerini aldı götürdü......ütüleyecek getirecek ailemiz yanımızda değil ama arkadaşlarımız sağolsunn
gözün aydın cnmHastaneden yazıyorum kızlar kordon teke düşmüş mınıkde 3200olmuş annesıne kocaman surprız yaptı Elif teyzelerı şimdi nst ye gırcem
valla biz birşey görmemiştik kızımdaGecen gun dogum yapacagım hastaneye internetten öneri ve talep bölümüne mail attım. Bazı hastaneler hastalarına jest yapıyor lohusa serbeti falan ikram ediyor, siz hic bir jest yapmıyorsunuz. Dilerim bu konuda birsey yaparsınız dedi.
Bugun cevap yazmışlar 1 Ekim itibari ile dogum yapan hastalarımıza lohusa serbeti ikram etmeye başlayacağız diye :)
Denek ki beğenmediğimiz seyleri yazmakta sikayet etmekte yarar varmis.
Artık bizimki 1 ekimi beklerse tabii :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?