2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
cnm çok takıntı yapmayın benımde senınle aynı haftalarda 1980 dı ozaman ben neyapayım

üzüldüm canım görünce acaba dedim benim kızım zayıfmı diye.doktorumuz güzel dedi sevindim canım.gerçi her insan aynımı ki her bebekte aynı kiloda olsun:37:

anlamadımya benımde olurda 13 ekım olcak nıye benden önce oluyon

önce oluyorum çünkü kilosu iyi birde annemler yanımda değil kardeşlerim küçük benim okula gidiyolar bana bakabilmesi için bayram tatiline denk getirmemiz gerekti doktorda 10 u yada 11i uygun dedi benim doğum tarihimde ekim 10 aynı tarihli olalım dedik bizde cnm

Kızlar 1-2 kavonoa biberli domates yaptım yemek yaptım derken şimdi geldim daha daişim bitmedi mutfağı temizliycem bir yandan da kızımın dağıttığını topluyorum.Allah eksikliğini göstermesin 2 çocukla napacağımı düşünüyorum şimdiden bir de eşim üçüncüyüde istiyor kafayı yerim herhalde

tatlım ama benimki 37+5 te doğacak ondan kilo aldırmaya çalışıyorumm...bide ölçüm için üzülme ana 4 gün önce 2315 dediler 4 gün sonra 2800 çıktı eksik tartabiliyomuş ultrasonn aslında seninkinin kilosu gayet normal

bende üzüldüm acaba zayıfmı kızım diye.sen niye 37+5 te doğum yapıcanki canım:26:

önce oluyorum çünkü kilosu iyi birde annemler yanımda değil kardeşlerim küçük benim okula gidiyolar bana bakabilmesi için bayram tatiline denk getirmemiz gerekti doktorda 10 u yada 11i uygun dedi benim doğum tarihimde ekim 10 aynı tarihli olalım dedik bizde cnm

Benimde ekim 10 yarın daha netleşir herhalde

bende üzüldüm acaba zayıfmı kızım diye.sen niye 37+5 te doğum yapıcanki canım:26:

kilosu iyi dedi doktor sakınca görmedi zaten 38 haftalık oluyo sezeryan öyleymiş 38 de alınabiliyomuş bide kardeşlerimin okul tatiline denk getirdikki annem rahat rahat gelebilsin die..... yoksa bayramdan sonraya kalacaktım 21 ekime oda bana sıkıntı olacaktı aniden suyum gelse bişey olsa doktorum yok mahvolurdum

tatlım ama benimki 37+5 te doğacak ondan kilo aldırmaya çalışıyorumm...bide ölçüm için üzülme ana 4 gün önce 2315 dediler 4 gün sonra 2800 çıktı eksik tartabiliyomuş ultrasonn aslında seninkinin kilosu gayet normal

Benim haftadına göre biraz zayıftı bi hafta geriye bile düşmüştü ben kızşar dedi diye muzla dütü hergün tükettm bir hafta arayı kapattı:))) şimdi kilosu tam haftadına göre bide pekmeze başladım bu hafta ne olurne olmaz erken gelirse kilosu biraz iyi oldun diye sancılarım olmaya başladı :(( bende kendimce önlem alıyorum:37:

kilosu iyi dedi doktor sakınca görmedi zaten 38 haftalık oluyo sezeryan öyleymiş 38 de alınabiliyomuş bide kardeşlerimin okul tatiline denk getirdikki annem rahat rahat gelebilsin die..... yoksa bayramdan sonraya kalacaktım 21 ekime oda bana sıkıntı olacaktı aniden suyum gelse bişey olsa doktorum yok mahvolurdum

anladım canım hakkında hayırlısı olsun sağlıcakla gelsin kızın inşallah

Benim haftadına göre biraz zayıftı bi hafta geriye bile düşmüştü ben kızşar dedi diye muzla dütü hergün tükettm bir hafta arayı kapattı:))) şimdi kilosu tam haftadına göre bide pekmeze başladım bu hafta ne olurne olmaz erken gelirse kilosu biraz iyi oldun diye sancılarım olmaya başladı :(( bende kendimce önlem alıyorum:37:

peki cnm kaç muzla kaç bardak süt içitin günde

evet canım günümüzü aldık bayramda gelmezse kzıım bayram sonrası kavuşucaz:emir_bebek::nazar: hadi bakalım hakkınızda hayırlısı daha dün buralarda kaç aylık olduk diye dolanıyorduk şimdi doğum için gün sayıyoruz ya:49:

aynen canım üç rakamlıları görmekten bıkmıştık ne zaman çift rakamlara düşcez dedik..şimdi de geldik sona dayandık...

bende bu hafta pekmez yedım ama sabah aksam bırer kasık vede muza devam cevız fındık badem yemeye basladım persembe gıtcem bakalım ne olcak valla ıstahım yıne yok ama zorla yıyorum tabı tıka basa değil off stresste yapıyorum

canım ben 34+6 yım bugün konuştuk gün bile kararlaştırdık siz niye konuşmadınız ki:26: benim sezaryen günlerim bayrama denk geliyordu bayramdan sonraya kaldım :49: hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah canım

dr hicbirsey demiyor sadece dogumu nasıl istiyorsun dedi
normal dedim herşey yolunda dedi o kadar

sunagokhan Cnm ben pekmez ve tahini karıştırıp yedim2 hafta gerideydi
kızım şu an 1 hafta önde gidiyor.muz kasar yoğurt meyve
bol bol su ve de kırmızı et tukettim çünkü bende b12 vitamini
eksikliği ve kansızlık vardı dr kırmızı eti tuket dedi en iyi kan yapan kırmızı et Cnm

slm kızlar dr dan gelıyorum amınıo sıvısı bulanık dedı ve radyolojı uzmanına yonlendırdı yarın 11 de o dr bakcak basına bole bısey gelen duyan oldumu kagıdın uzerınde mekonyum? yazıyordu netten baktım cocuk yapmıs ve o bulandırmıs olabılır yazıyo ama bundan sonra ne yapacagım catlıcam merakten basına gelen var mı?

Yarın sabah eşimle 7. yılımız biterken spinal sezeryanla kızımızı kucağımıza alacağız. lütfen dualarınızı bizden eksik etmeyin.....
Allah yardımcınız olsun hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
Selam kizlar simdi dr geldik. Dr hic ultrasonla fln bakmadi nts yapildi hiiic sancim yok acikligi muayene etti 1 cm aciklik varmis ve bebegin kafasi coook asagidaymis ondan asagisi olamazmis baski yapiyomus heran gelebilir dedi su kesesini patlatabilir dedi hazirlikli ol dedi :18::18::18: ne zaman gelir acaba hiic sancim flnda yok gelse bile suni sancimi vericekler uffff cok korkmaya basladim:18::18:
hayırlı kolay doğum olur inş cnm
mrb kızlar geçmişi anca okudum geldim bende ....sabah arkadaşım geldi bebeğin kıyafetlerini aldı götürdü......ütüleyecek getirecek ailemiz yanımızda değil ama arkadaşlarımız sağolsunn :1:
ohh ne iyi arkadaşın var cnm sağolsun bende c.tesi hallettim ütü işini şimdi sırada hastane çantam var
Hastaneden yazıyorum kızlar kordon teke düşmüş mınıkde 3200olmuş annesıne kocaman surprız yaptı Elif teyzelerı şimdi nst ye gırcem
gözün aydın cnm
Gecen gun dogum yapacagım hastaneye internetten öneri ve talep bölümüne mail attım. Bazı hastaneler hastalarına jest yapıyor lohusa serbeti falan ikram ediyor, siz hic bir jest yapmıyorsunuz. Dilerim bu konuda birsey yaparsınız dedi.
Bugun cevap yazmışlar 1 Ekim itibari ile dogum yapan hastalarımıza lohusa serbeti ikram etmeye başlayacağız diye :)
Denek ki beğenmediğimiz seyleri yazmakta sikayet etmekte yarar varmis.
Artık bizimki 1 ekimi beklerse tabii :))
valla biz birşey görmemiştik kızımda
Birde kapı süsünü yazsaydın kız
Onuda versinler

Back