Gözün aydın canım aramızda iki gün var bayramda olursa diye çok korkutorum bende(( ne güzel doktorun şehir içnde olcakmış gelirim demiş ((( benimki ne diycek acaba 3 ekimde randevum balalım bende konuşcam artık (
selam kızlar nasılsınız biz doktordan geldik.34+6 2650 olmuş kızım.nst de sancım çıkmadı herşey yolunda çok şükür.bende 200 gram almışım şimdiye kadar toplam 12 kilo almış oldum.doktorum doğumu nasıl düşündüğümü sordu sezaryen dedim sezaryen olursa doğumun bayrama denk geliyor biz bayramdan sonra ilk pazartesi alalım kızımızı dedi.21 ekim günü doğum tarihi verdi.eğer bayramda sancın olursa hemen gel ben burdayım dedi şehir içindeyim bana ulaşırlar ben gelirirm dedi.çok sevindim heyecanlandım.kızımın eli gene yüüzndeydi gözünü kapatmıştı yine ve ağzını açıp kapatıyordu doktorum senin kız sakız çiğniyor dedi
sadecik masallah bebeğineevet cnm sürekli tetikteyim bi işaret bekliorum
masallah bebeğinesen mı sezaryen istiyorsun yoksa zorunlu mu Cnm
Cnm çok heyecannlisindir kesin sağlıcakla gelir inşallah bebisin
ben istedim canım.doğumu nasıl düşündüğümü sordu ben sezaryen istiyorum normal doğumdan çok korkuyorum dedim tamam zaten senin tüp bebek dedi gün verdi.38+6 da alcak canım 21 ekimde
kaç haftalık gebesin canım:26:
selam kızlar nasılsınız biz doktordan geldik.34+6 2650 olmuş kızım.nst de sancım çıkmadı herşey yolunda çok şükür.bende 200 gram almışım şimdiye kadar toplam 12 kilo almış oldum.doktorum doğumu nasıl düşündüğümü sordu sezaryen dedim sezaryen olursa doğumun bayrama denk geliyor biz bayramdan sonra ilk pazartesi alalım kızımızı dedi.21 ekim günü doğum tarihi verdi.eğer bayramda sancın olursa hemen gel ben burdayım dedi şehir içindeyim bana ulaşırlar ben gelirirm dedi.çok sevindim heyecanlandım.kızımın eli gene yüüzndeydi gözünü kapatmıştı yine ve ağzını açıp kapatıyordu doktorum senin kız sakız çiğniyor dedi
ayran yapıp yapıp içiyorum tosuncuğum kilo alsın die kızlar malum 17dı ..... cuma günü gittiğimizde 2800 dükilosu 34+6 da sizce kaç olur doğuma kadar 17 günümüz var
ben de öle yapıcam canım içime bi kere kurt düştü riske atamam hele kı normal doğumu bu kadar isterken tabi bi de baska doktor yok normal doğurabilsin deyip bızımkı yok suyun az yok bebek iri derse bunu bu kadına nasıl anlatırım bilemem ben baska doktora gittim o normal desem bana ozaman git seni o doğurtsun falan der valla sinirden oracıkta pıtlatıveririm:18::18::18:
3,5 kilo olur herhalde Cnm
ayran yapıp yapıp içiyorum tosuncuğum kilo alsın die kızlar malum 17dı ..... cuma günü gittiğimizde 2800 dükilosu 34+6 da sizce kaç olur doğuma kadar 17 günümüz var
cnm senın 17 gununmu kaldı sezeryanmı olcan
bneim 34+6 da 2650 kilosu.doktorum güzel dedi.zayıfmı ki sen bebeğine kilo aldırmak istiyosun canım ben kilosu güzel diye seviniyorum üzülmelimiyim ki:26:ayran yapıp yapıp içiyorum tosuncuğum kilo alsın die kızlar malum 17dı ..... cuma günü gittiğimizde 2800 dükilosu 34+6 da sizce kaç olur doğuma kadar 17 günümüz var
evet cnm sürekli tetikteyim bi işaret bekliorum
hakkında hayirlisi olsun Cnm
benimde tam bayramin ilk
gününe denk geliyor tahmini
doğum tarihi tabi kızım ne
zaman gelir bilmiyorum dr
konuşmadık doğum hakkında acaba ne diyecek:18:
ewt cnm sezeryan olacak benim ben istedim öyle olmasını 10 ekimde alırız dedi doktor ben gittiğimde 34+6 idi ama ultrasonda 35+6 çıktı anlamadım 40 haftayı doldurduğu tarihte 26 sı iken 19 ekim çıktı doktorda alırız bayramdan önce dedi 37+ 5 oluyo 38 bitirmek üzereyken doğacak
bneim 34+6 da 2650 kilosu.doktorum güzel dedi.zayıfmı ki sen bebeğine kilo aldırmak istiyosun canım ben kilosu güzel diye seviniyorum üzülmelimiyim ki:26:
oy hadi günümüzde alınmış canım..hayırlısı bakalım doktor amcamız bize ne diyecek...sabırsızlıkla pazartesiyi bekliyoruz...
bneim 34+6 da 2650 kilosu.doktorum güzel dedi.zayıfmı ki sen bebeğine kilo aldırmak istiyosun canım ben kilosu güzel diye seviniyorum üzülmelimiyim ki:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?