2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Gözün aydın canım aramızda iki gün var bayramda olursa diye çok korkutorum bende:((( ne güzel doktorun şehir içnde olcakmış gelirim demiş:(((( benimki ne diycek acaba 3 ekimde randevum balalım bende konuşcam artık:((

seninde bayramdan sonra olur büyük ihtimal.normalde sezaryen tarihim bayrama denk geliyor yani 38 3 yada 4 te falan alıyor ama benimki 38+6 da olmuş olcak.doktorum kendisi sordu doğumu nasıl istdeğimi bende sezaryen istiyorum normal doğumdan çok korkuyorum dedim tamam zaten senin tüp bebek dedi gün verdi ama bayramda da gelebilirmiş sancın olursa hemen gel dedi.senin bu kontrolünde doktorun seninle konuşur canım o konuyu açmazsa sen konuş canım insan çok rahatlıyor gerçekten

selam kızlar nasılsınız biz doktordan geldik.34+6 2650 olmuş kızım.nst de sancım çıkmadı herşey yolunda çok şükür.bende 200 gram almışım şimdiye kadar toplam 12 kilo almış oldum.doktorum doğumu nasıl düşündüğümü sordu sezaryen dedim sezaryen olursa doğumun bayrama denk geliyor biz bayramdan sonra ilk pazartesi alalım kızımızı dedi.21 ekim günü doğum tarihi verdi.eğer bayramda sancın olursa hemen gel ben burdayım dedi şehir içindeyim bana ulaşırlar ben gelirirm dedi.çok sevindim heyecanlandım.kızımın eli gene yüüzndeydi gözünü kapatmıştı yine ve ağzını açıp kapatıyordu doktorum senin kız sakız çiğniyor dedi:1:

evet cnm sürekli tetikteyim bi işaret bekliorum:52:
sadecik masallah bebeğine :nazar:sen mı sezaryen istiyorsun yoksa zorunlu mu Cnm

tavuklu Cnm çok heyecannlisindir kesin sağlıcakla gelir inşallah bebisin

Son düzenleme:
masallah bebeğine :nazar:sen mı sezaryen istiyorsun yoksa zorunlu mu Cnm
Cnm çok heyecannlisindir kesin sağlıcakla gelir inşallah bebisin

ben istedim canım.doğumu nasıl düşündüğümü sordu ben sezaryen istiyorum normal doğumdan çok korkuyorum dedim tamam zaten senin tüp bebek dedi gün verdi.38+6 da alcak canım 21 ekimde

ayran yapıp yapıp içiyorum tosuncuğum kilo alsın die kızlar malum 17dı ..... cuma günü gittiğimizde 2800 dükilosu 34+6 da sizce kaç olur doğuma kadar 17 günümüz var

ben istedim canım.doğumu nasıl düşündüğümü sordu ben sezaryen istiyorum normal doğumdan çok korkuyorum dedim tamam zaten senin tüp bebek dedi gün verdi.38+6 da alcak canım 21 ekimde

hakkında hayirlisi olsun Cnm
benimde tam bayramin ilk
gününe denk geliyor tahmini
doğum tarihi tabi kızım ne
zaman gelir bilmiyorum dr
konuşmadık doğum hakkında acaba ne diyecek:18:

selam kızlar nasılsınız biz doktordan geldik.34+6 2650 olmuş kızım.nst de sancım çıkmadı herşey yolunda çok şükür.bende 200 gram almışım şimdiye kadar toplam 12 kilo almış oldum.doktorum doğumu nasıl düşündüğümü sordu sezaryen dedim sezaryen olursa doğumun bayrama denk geliyor biz bayramdan sonra ilk pazartesi alalım kızımızı dedi.21 ekim günü doğum tarihi verdi.eğer bayramda sancın olursa hemen gel ben burdayım dedi şehir içindeyim bana ulaşırlar ben gelirirm dedi.çok sevindim heyecanlandım.kızımın eli gene yüüzndeydi gözünü kapatmıştı yine ve ağzını açıp kapatıyordu doktorum senin kız sakız çiğniyor dedi:1:

oy hadi günümüzde alınmış canım..hayırlısı bakalım doktor amcamız bize ne diyecek...sabırsızlıkla pazartesiyi bekliyoruz...

oh maşşalah canım kavuşacaz bebişlerimize kısmetse az kaldı bende 11 kilo aldım toplamda

ben de öle yapıcam canım içime bi kere kurt düştü riske atamam hele kı normal doğumu bu kadar isterken tabi bi de baska doktor yok normal doğurabilsin deyip bızımkı yok suyun az yok bebek iri derse bunu bu kadına nasıl anlatırım bilemem ben baska doktora gittim o normal desem bana ozaman git seni o doğurtsun falan der valla sinirden oracıkta pıtlatıveririm:18::18::18:

canım sen normal doğum istedikten sonra ve herhangi bir aksilik olmadıktan sonra paşa paşa normal doğum yaptırmak zorunda...git başka doktora herhangi bir sıkıntı yok derse emin olursun ve normal için diretirsin ...burada doktorun ne istediği değil bizim ne istediğimiz önemli..tabi herhangi bir aksi durum olmadığı müddetçe...

cnm senın 17 gununmu kaldı sezeryanmı olcan

ewt cnm sezeryan olacak benim ben istedim öyle olmasını 10 ekimde alırız dedi doktor ben gittiğimde 34+6 idi ama ultrasonda 35+6 çıktı anlamadım 40 haftayı doldurduğu tarihte 26 sı iken 19 ekim çıktı doktorda alırız bayramdan önce dedi 37+ 5 oluyo 38 bitirmek üzereyken doğacak

ayran yapıp yapıp içiyorum tosuncuğum kilo alsın die kızlar malum 17dı ..... cuma günü gittiğimizde 2800 dükilosu 34+6 da sizce kaç olur doğuma kadar 17 günümüz var
bneim 34+6 da 2650 kilosu.doktorum güzel dedi.zayıfmı ki sen bebeğine kilo aldırmak istiyosun canım ben kilosu güzel diye seviniyorum üzülmelimiyim ki:26:

hakkında hayirlisi olsun Cnm
benimde tam bayramin ilk
gününe denk geliyor tahmini
doğum tarihi tabi kızım ne
zaman gelir bilmiyorum dr
konuşmadık doğum hakkında acaba ne diyecek:18:

canım ben 34+6 yım bugün konuştuk gün bile kararlaştırdık siz niye konuşmadınız ki:26: benim sezaryen günlerim bayrama denk geliyordu bayramdan sonraya kaldım :49: hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah canım

ewt cnm sezeryan olacak benim ben istedim öyle olmasını 10 ekimde alırız dedi doktor ben gittiğimde 34+6 idi ama ultrasonda 35+6 çıktı anlamadım 40 haftayı doldurduğu tarihte 26 sı iken 19 ekim çıktı doktorda alırız bayramdan önce dedi 37+ 5 oluyo 38 bitirmek üzereyken doğacak

anlamadımya benımde olurda 13 ekım olcak nıye benden önce oluyon

oy hadi günümüzde alınmış canım..hayırlısı bakalım doktor amcamız bize ne diyecek...sabırsızlıkla pazartesiyi bekliyoruz...

evet canım günümüzü aldık bayramda gelmezse kzıım bayram sonrası kavuşucaz:emir_bebek::nazar: hadi bakalım hakkınızda hayırlısı daha dün buralarda kaç aylık olduk diye dolanıyorduk şimdi doğum için gün sayıyoruz ya:49:

bneim 34+6 da 2650 kilosu.doktorum güzel dedi.zayıfmı ki sen bebeğine kilo aldırmak istiyosun canım ben kilosu güzel diye seviniyorum üzülmelimiyim ki:26:

tatlım ama benimki 37+5 te doğacak ondan kilo aldırmaya çalışıyorumm...bide ölçüm için üzülme ana 4 gün önce 2315 dediler 4 gün sonra 2800 çıktı eksik tartabiliyomuş ultrasonn aslında seninkinin kilosu gayet normal

Back