- 12 Mayıs 2011
- 4.119
- 59
merhaba aralık anneleri nerelerdesiniz.
Hayirli olsun topigin fatma hamilelere hayirli olsun saglikli hamilelik kolay dogum ve hayirli evlatlar nasip etsin mevlam hepimize. Bende yarin olmazsam adet 11aralik2013 annesi olacam Insaallah. Doktorum 18martda haftasonu catlamis dedi 14gun ustune ekleyince bugun yarin cikiyor Insaallah tum bebek isteyen arkadaslarim 9ay hamilelik boyunca olmayiz adet Rabbim sen kabul et dualarimizi amiiiiiiinnnnnnnn
fatmaipek canım bende bilgilerimi veriyim:)
yas 31
ikinci cocuk
bdt 13 aralık
sat 8 mart
istanbul
çok tesekkür ederim:))
fatmaipek canım bende bilgilerimi veriyim:)
yas 31
ikinci cocuk
bdt 13 aralık
sat 8 mart
istanbul
çok tesekkür ederim:))
canım hayırlı olsun benimde sat 9 mart merak ediyorum test yapsam çıkarmı acaba?göğüslerinde şuan acı var mı?
benim iki gebeliğimdede şiddetli göğüs agrısı vardı ama şimdi yok onun dısındada hepsi var,olada bilirim olmayadabilirim.
ben adetimin 23 gunude evde test yaptım silik çıktı. adet döngüm 28/29 gün ortalama 4 gun üst üste yaptım koyulaştı sonra kana gittim ve cıkt her hamılelık farklılıdr belkı çıkar
bende ilk hamileliğimde süprizdi beklemiyordum ama hep 28günde bir olurdum iki gün geçince yaptım çıktı.ikincisi planlıydı o ay bekliyordum adete 2 gün kala yaptım yani 26.gündü çıktı.ama şimdi bazı ay 28 bazı ay 30 günde bir oluyorum bu açıdan bilemiuorum.kız kardeşimi de rüyamda görmüştüm yurt dışındaydı.hamilemisin dedim bilmemki dedi rüyalarım çıkar dedim öyle deyince gitmiş eczaneye adete on gün kala çıkmış o yap diyor ben kararsızım.ama çatlayacağım ikinci bebeğim olur ama tereddütlerim de var zaten bu ay olmazsa yaz sonuna erteleyeceğim.ama olursa da sevineceğim olmazsada üzülmeyeceğim.
tekrar gidip kanda bhcg ye baktırdım.. cumartesi 73 tü bgn 208 olmus.. sanıyorum günbegün büyüyor bebeğim. çok şükür yarabbim:)
tekrar gidip kanda bhcg ye baktırdım.. cumartesi 73 tü bgn 208 olmus.. sanıyorum günbegün büyüyor bebeğim. çok şükür yarabbim:)
Gözün aydın canım. Kaç haftalıksın? Takvim yapmamışsın göremedim. Ben en son 4+2 de bhcg yaptımıştım 174 çıkmıştı. Ondan merak ettim.
hayırlı olsun canım ya soru sordum ama görmemiş olabilirsin göğüslerin şişti mi ya da acınsı var mı erken öğrenmişssin ne gibi belirti vardı vücudunda