2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
yeni anne adaylarımıza hayırlı uğurlu olsun diyorum.allah tamamına erdirsin.
ilk sayfadaki listeye göre bilgilerinizi yazarsanız sizide ekleyebilirim.

sat 24 şubat
muhtemel doğum zamanı 1 aralık 2013
yaş 28
2. bebiş.
İstanbul

Son düzenleme:
Arkadaşlar folik asit kullanıyor musunuz? Ben ilk hamileigimde pek vitamin almamıştim son zamanlarda cok sıkıntı yaşadım. Ileri derecede kansızlıgim vardi. Bu sefer ilk is folik asite başladım.
Bugun doktor araştırması da yaptim sezeryandan sonra normal yaptıran 2 doktor var kafamda. Onlardan ulaşımı en yakın olani tercih ederim.

selam kızlar benim de aralık annesi olucam kısmetse...sat 24 şubat..1 aralık muhtemel doğum tarihi ve ilk bebeğim...beni de eklerseniz sevinirim..herkese sağlıklı bebişler diliyorum...bir de bişey sormak istiyorum çarşamba günü 6+3 olucam...doktora gitmeyi düşünüyorum keseyi görmeye görünür mü sizce karından bakıldığında...

Canım hoşgeldin,benimde sat 24 şubat ama çarşamba günü 5+3 olacağım çünkü şu an 4+6 yız.ama çarşamba gideceğim bende kese görünür büyük ihtimal kalp atışı görünürmü bilemem

yeni anne adaylarımıza hayırlı uğurlu olsun diyorum.allah tamamına erdirsin.
ilk sayfadaki listeye göre bilgilerinizi yazarsanız sizide ekleyebilirim.

Fatma ipek arkadaşım ben listede ekliyim ama yazmayan bilgileride söylersem:Yaş 33 üçüncü bebişi bekliyoruz sat:24 şubat bakalım hayırlısı.

bende sanırım aralık annesi olacagım:) tam 24 aylık bir oglum var sat 8 marttı ve 24-27 günde bir hastalanıyordum bugun fortel test yaptım ve ikinci çizgi hemen belirdi sonra da kan tahlili verdim. sonuc 73,84 cıktı sanırım cok küçükmüş ama hamileyim.. umarım hepimiz saglıkla sıhhatle alırız bebişlerimizi kucagımıza:)))

merhaba arkadaşlar Allah kısmet ederse bebişlerimiz doğana kadar beraber fikir paylaşımı yapıcaz. ben bugun minik keseciğimizde gördüm benı de listeye ekleyebilir misiniz lütfen

SAT:28 şubat
yaş 27
ilk bebiş

canım ben ilk gebeliğimde gebe kalmadan 3 ay önce içmiştim kaldıktan sonrada 3 aylık olana kadar devam etmiştim.
ama şimdi planlı bişey olmadıgı için öğrenir ögrenmez kullanmaya başladım.

canım merhaba. sevindim senin adına.
ben henüz gitmedim doktora.
bu hafta içinde gitmeyi planlıyorum.

Tüm 2013 aralik annelerini tebrik ediyorum. Yeni gelen arkadaslar hos geldiniz. Inşaallah sıkıntısız tamamına ersin gebeliklerimiz.

merhaba hanımlar bende aralık ayı aday adayıyım henüz çalışma aşamasında allah inşallah nasip eder.

listeye eklenmek isteyenler ve eksik bilgileri olanlar özelden msj atabilirler.

merhaba ben de aralık 2013 annesiyim

sat 24 şubat

yaş 29

şehir manisa

ilk çocuk

tahmini doğum tarihi 1 aralık 2013

Son düzenleme:
merhaba ben de aralık 2013 annesiyim

sat 24 şubat

yaş 29

şehir manisa

ilk çocuk

tahmini doğum tarihi 1 aralık 2013

hayırlı olsun sağlıklı bi şekilde alırsın bebişini inşallah ben de 2012 kasım annesiyim sat 25 şubattı muhtemel doğum tarihim 1 aralıkta ama 25 kasımda geldi benim kız benim de ilk bebeğim... sen hayırlısıyla doğum yaptığın zaman benim kız 1 yaşında olacak vay bee

saol canım. sende analı babalı büyüt inşallah öyle söyleyince zaman çabuk akıp geçecekmiş gibi ama şimdi bana sanki hiç geçmiyo bir an önce doğsun istiyorum çok başındayım tabi daha sabırsızım

sat : 27 şubat

ilk çocuk

istanbul

doğum tarihi :04/12/2013

Son düzenleme:

o zaman söyleyeyim şimdiden gez toz yat kalkma yatak keyfi televizyon keyfi yap eşinle daha çok zaman geçir çünkü ilk başta hiç biri olmayacak gazı uykusu emmesi kakası ohooo anlatsam sığmaz ama çooook tatlı onu söyleyeyim bazen çok yorsa da seni ondan başka kimse bu kadar çok sevmeyecek sana hiç kimse onun baktığı gibi bakmayacak

canım bulunduğum yer öyle gezilecek bir yer değil.eşimde yanımda değil daha bir araya gelemedik(çocuk oldu ama) mayıs sonunda artık eşim tamamen geliyo. hazirandan itibarende gezelim bari. nasıl minik bebişin çok mu yorucu bakımı. uyku falan çok merak ediyom:26:

yeni arkadaşlarımızıda listeye ekledim.hayırlı uğurlu olsun kızlar allah kucağınıza almayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…