- 7 Eylül 2009
- 2.709
- 38
düşünme kötü şeyler. her şey olacağına varıyor, düşünüp de strese girersen içindeki minik bulgur tanesi de strese girer. iyi düşünelim, iyi şeyler olsun. sağ salim bebeklerimize kavuşmayı diliyorum.
KALBİNE GÖRE VERSİN ALLAH.çok güzel bir şey.bende istiyorum ama dedim ya azıcık erken gibi geldi bana kızımla rasında 32 ay olacak tam üç bile değil.bir de tayin işimiz var bu bakımdan temmuzu koymuştum kafama.gerçi tiroid değerlerim yüksekti dr belki engeller demişti endokrine gittiğimde ama tiroid hastalarının hiç bir belirtiside yok bende ne kilo ne metabolizma yavaşlığı bu yüzden kalmış olabilirim merak ediyorum ya ay bir an evvel öğrensem.erken gebelik testlerine baktım ama yanılma çok olmuş
KALBİNE GÖRE VERSİN ALLAH.çok güzel bir şey.bende istiyorum ama dedim ya azıcık erken gibi geldi bana kızımla rasında 32 ay olacak tam üç bile değil.bir de tayin işimiz var bu bakımdan temmuzu koymuştum kafama.gerçi tiroid değerlerim yüksekti dr belki engeller demişti endokrine gittiğimde ama tiroid hastalarının hiç bir belirtiside yok bende ne kilo ne metabolizma yavaşlığı bu yüzden kalmış olabilirim merak ediyorum ya ay bir an evvel öğrensem.erken gebelik testlerine baktım ama yanılma çok olmuş
benim de kızımla arası 2.5 yaş olacaktsh yüksekse ihmal etme, gebelikle beraber daha da yükselir, ilaç kullanman gerekebilir. ben de haşimato hastasıyım ve ilk iş endokrine gittim. ilaç dozumun doğru ayarlanması lazım çünkü. tiroid değerleri çok önemli gebelikte.
Merhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın) hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebilceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiyede bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 01-12-2013
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebilceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
Anne adaylarımıza şimdiden bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını dilerim.
Saygılarımla
Anne adyımız Yaş Kaçıncı bebiş Şehir SAT BDT Cinsiyetimiz Seldu 2 01.12.2013 Sedase 2 01.12.2013 Obbi 3 01.12.2013
Kizlar bende geldim :) hepimizin bebisi hayirli olur insallah, ben 11 aylik evliyim yasim 26 son sat 27 subat :))
Cok saol agresifmelekm :) hafta ici bikac gebelik testi yapmistim evde ama silik cikiyordu 2. Cizgi baya silik ama esime gosterdim son yaptigimi daga gecti benimle :) ama dun kan testi yaptirdim orda cikti pazarteside bi doktora gorunucem, sende hamilemisin yoksa suan bekliyormusun
Hadi hayirli olsum insallah saglikla kucagina alirsin benim adet duzenim degisken aslinda 28 ile 32 arasi gecen ay 28 di.. Senin degerin yuksekmis benim 219.86 benimki dusuk bi deger mi acaba ?.
Korkma canim hic birseyi yoktur insallah, baktimda netten yuksek deger cogul gebeliklerde gorunuyormus ve yuksek degerlerle
ilgili problem yok kalbini rahat tut sen stres yapma.. Hangi ildensin sen ben istanbul daha hastane bulamadim, sen nereye gidiceksin