2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Sevgili anilcim yazini okurken birden aklima su geldi büyüme atagi olabilir bence belki tepkisini boyle gösteriyor dur. Bak Ahmed yasinin bezini dun aksam 10 da taktim bakiyirum bezine hala bi tane ccisss yok... Ama muhallebi yedi suyunu içti kaç kere emdi doymamis olmasına ihtimal yok. Boyle yapmadigi oluyo bi zaman antika bizim Ahmed . ggerçi ahmedin kilo alimi ile arazi kiyaslayamayacagim nede olsa Ahmed çiroz bir bebek aras pasanin yaninda:))

Bide bak zorlamayayimmi demissin ya? Şey geldi aklima ilk memeni tutmadigi zaman zorladigina pismansin ya simdi yada ben öyle zannediyorum başka birinile karistirmis olabilirim :)) bence yine zorlama çünkü arasin neye ne tepki vereceği hic belli olmuyor. Oluruna Birak bence.. Şuanda bebekler çok hassas bence anlamiyo diyosakta herşeyi anliyolar. Ahmed 6.ay da sadece 160 gr almis düşünebiliyor musun? Hayal kirikligina ugradim resmen bide her saat emziriyorum uyanikken ne zaman vizirdansa memede sut olsa da hep 50-60-70 Yurdumdan sonra emmeyi birakiyir doyuyor diyorum doyuyosa bunkilo niye boyle diyorum cozemedim bunisi :)) yani mantiga oturturmaya calisma niye öyle niye boyle diye bosvermeyi öğrenmeliyiz biz anneler bazen...

Kirici konustumsa kusura bakma lutfeN BİKİYOSUN en son isteyecegim şeydir seninkirmak çok optum inşallah arascikla mutlu mesut huzurlu günler sizi geliyor:))

Canım şimdi bebeğin allerjisinin seviyesine göre değişiyor... Bizimkilerde anne sütünden aldıkları protein bile bir takım gastroenterolojik veya allerjik sıkıntılar yaratırken bazılarında allerji ek gıda ile ortaya çıkıyor... Bebeğin anne sütü vasıtasıyla aldığı miktar ve proteinlerin bağları ile direkt yiyerek aldığı proteinler farklı oluyor.... Arkadaşınızın bebeği de inek sütünün kendisiyle temas etmiş sadece böyle olduğu halde anaflaksi yaşamış Allah korumuş yeseydi hemen hastaneye götürülememe durumunda kayıp bile edilebilirdi... Bazı anneler biliyorum ki anne süt ve süt ürünlerini tükettiği halde bebeğin tüketmesi durumunda allerji ortYa çıkabiliyor... Normal mamanın içeriğinde bulunan inek sütü proteini ile dondurmada bulunan inek sütü farklı olabilir onu bilemedim... Nasıl bir tahlil yaptılar acaba çocuğa? İnek süt allerjisi pozitif çıktıysa doğrudur ancak negatif çıktığında bile kesin yoktur denemez zira yaşı küçük... Özel mama evet çok pahallı ama allerji teşhisi kesin konulursa devlet raporla mamaları sağlıyor... Çok geçmiş olsun Allah korumuş yavruyu bir de iyi bir allerji doktoruna göstermelerinde fayda görüyorum..ileride sıkıntı yaşamasınlar... Çok da dikkatli olmaları gerekir yanlarında epipen iğne bulundurmaya çalışsınlar... Onu da devlet raporla veriyor...

Mrb kızlar kizim iki gündür hasta atesi bi düşüyor bi çıkıyor dün acile gittik boğazında kızarıklık var ve akintisi var dedi ama burnunda akinti yok anlamadım...
Sonra ates düşürücü verdiler idrar istedi ama malesef o idrar poseti iki kere çikti ve idrar beze gitti...
Antibiyotik ve calpol verdi şuan ölçtüm 37.1diyor sürekli ilac da vermek istemiyorum zibinla duruyor ve çok mizmiz ellesen ağlamaya başlıyor ve arada bi öksürük var gece öksürerek kustu

ayyy hakikaten Gülayyy
bunu düşünmedim benn
40 arı geçmeden yanyana getrdik ondan mı acep=)))
şaka biyane bu kdr benzer ya
çıt sese krkuo kendi totosunun seinden bile korkuo
öksüremiyorum hapşuramıyorum
şimdi birde çığlıklar başladı burdabazılarının bebekleri de atıyordu..
aras da çığlık atıyorduama bu kdr yüksek ve uzun değildi=))
br oyun bir kere oyaıyor asla 2. de hoşlanmyor hep yeni şey yyeni şey...
evamlı oyun olcak asllaaa yanından kalkmıcaksın kucağından ndrmicksin=)
böyl böyle geçiyo günler işteee
bacak kdr boyları var türlü türlü huyları var

kusura bakmayın sizinde başınız şişidim çok uzun yazmışım ben bile sıkıldım kendimden
cnm saçmalamaaaa
burda benim kdr dert ynan yoktur.
paylaşacak birileini arıyouz snut

bende şikayet etmiyorum ama azen burada şikayet ediyoruşum gibi gözüküyor
oysa hangi anne çocuğundan şikayetçi olur ki!!!!
sadece bi sorunla karşılaşıyoruz onu anltıyoruz ve eğer aynısıyla karşılaşan brileri varsa ne yapmışda altından kalkmışlar dye tecrübelerini oaylaşmalarını bekliyoruz
tek yaptığımız bu
yoksa hep iyi şeyleri yazdıktan sonra birbirimizden ne öğreneceğiz ne anlamı kalacak forumun..
inşallah biraz daha sinirlerin yerine gelmiştir.
benden heyheyler kolay dağılmıyor zor atıyorum umarım benim gibi değilsindir.

cnm ne demek kafa şişirmek..
memnuniyetle dinleriz dertleşiriz.
hele de cevrede böyle cahil insanlar olduka bizim canımızın sıkılması hiiiiiçççç azalmaz hiççç
bende senn gibyim brşey diyemem içime atarım daha sinir olurum kemirir dururum.
keşke pat diye yüzlerine vurbilsek böylece bir daha ne bize ne de başkalarına yapabilirler bu hareketi ders olur ama nerdeee bizdeee
esmeriği kusur olarak görebilen ya da kıla tüye takılan öyle boş insanlara kafanı takarak vakit kaybetmem deyip geçmen lazım.
yoksa düşün düşün iyice çıldırır insan..ne saygısızlık.
herkes akıllı bi biz saşaız sanki duymucz görmücez yptıklarını..ne insanlar var yarabbim yaa.
günahtır yaa günah..
aynen kuzum..açmıyor öyle bir kitliyor ki
inanır mısın ağlarken bile ağzı kapalı ağlıyo gülerekn bile açmıyor çok ilginç yaaa
enjektöre geçmek de çok zor Gizemden biliyorum ama devam ederse başka çare yok napalım.

öyle karamsar düşünme sen neden yaşayasın
iştahlı olur iyi olur bir sürü iştahlı bebek var burda
bi kötü örnekleri görüp içini sıkma iyileri gör yazmam yoksa bi dahahaa=)))

aynen Yelizim aynen
uykuya geçerse iç almıyor
ama uykuya tam geçti geçcek o sürei yaalayabilirsem 60-70 cc içiyor
ama kaçırdım ya da erken verdim Allah kızılc kıyamet kopuyor bu sefer uykudan da oluyouz.
bunlar parmaklarındaoynatıyorlar bizi de haberimiz yok

O anı çok iyi tarif etmişsin tatlım bu kadar iyi anlatılır aylardır o anı yakalayıp vermekle uğraşıyoruz olaki erken verdik kıyamet kopuyor geç verdik uyuyup kalıyor,allah sonumuzu hayır etsin:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sağol canım şimdi bu bilgileri arkadaşa ileticem. teşekkür ederim.

haha=)
bizimki gülerken bile ağzını kapattığı için zor
ancak ağzına emzik verir gibi yaparsam a da metal kaşık öyle açıyor
o sırada ağzına soktun soktun yoksa kaldı gene elimde mama=)
rahat olmamız lzm ama olamıoruz
ilk çocuk olduğundan da kaynaklı tabi.tecrübeli olsak daha rahat olabilirdik.

yok cnm ne kusuru
büyüme atağı falan sanmıyrum yaa ilk 3 ay her şeyi koliğe yoruyorduk şimdide büyüme atağı deyip çıkamam.
bu kdr zaman sürer mi bu.

yok zorlamam zaten..zaten zorlasam da yemiyor ki.
şimdi mis gibi meyve püresi yaptım tadı öyle güzel ki..kavgz dövüş yemedi ben yiyorum ohh misss

Canlarım bugün miniğim ilk dişini patlattı ve huysuzluğu gitti yaklaşık 1 haftadan fazla gündüz gece huysuz sürekli ağlayan sürekli gaz problemi yaşayan bir kızdı ve bugün çok uysaldı kızım

Canım benim bende de aynı durum vardı ve dün dr götürdüm dr direk kesinlikle zorlama dedi, zaten acıkınca yer dedi şuan zorlarsan geldi geldi aç ağzını şek. oyunlar yaparsan yarın bir gün seni parmağında oynatır dedi ve zaten şuan ki kilolarını sen istesen de istemesen de verecek diş çıkarma döneminde bebekler huysuz aksi iştahsız çok gazlı ishalli huzursuz ve başları sanki ateş gibi yanar ama ölçtüğünde ateşleri 38 e bile ulaşmaz dedi hakikaten de doğru demiş benim miniğim ilk dişini patladı ve bugün çok uysal bir kızdı ve uyumayan beni zorlayan kız hep uyudu mama yedi beni emdi çorba yedi tatlım ve 1 haftadır doğru düzgün hiç birşey yemeyen kız kilo vermemiş tatlım birde eğer zorlarsanız kusar bu daha fazla kilo kaybına neden olur dedi canım benim

Son düzenleme:
sağol canım şimdi bu bilgileri arkadaşa ileticem. teşekkür ederim.

Rica ederim geçmiş olsun...

Haha afiyet olsun:)
Eşim de dün benle dalga geçiyor azraya diyorki "kızım ne yapıyorsan annene de söyle de o da biraz zayıflasın"

Bizde enjektörle büyüyoruz yarabbim hayra çıkarsın sonumuzu hepsi ayrı bi antika bunların valla.
7700 olmuş.
dr eylüle bile kilo aldırmayı başarıyosun helal olsun diyo bana. Tımarhanelik oluyorum kimsenin haberi yok:)

Gece olsun istemiyorum 9 gibi yatıyo banyo yapıp muhallebi yiyip.1e kadar tutuyo muhallebi heralde ki 1 den sabaha kadar açlıktan ağlıyo uyuyamıyo mama yemiyo elimde biberonu gördü ya aman allahımm kıyamet kopuyo gece içine canavar giriyo resmen. Ya bu gece beslenmesini bırakıcak yada mama yicek ikiside imkansız bu böyle sürüp gidicek...

Emrah uykusuz ben uykusuz kendisi uykusuz hepimize yazık günah derdi ne bilmiyorum(

Kvdemde yemek versen gece olmazmı diyo ne verceksem gece gece uykudan yiyemezki zaten ooffff allahım yardımcımız olsun((

Gündüz yiyo tamam ama bi dk kucaktan inmiyo hep ağlıyo mızmızmız sürekliiiii sürekli huysuz. Dişmi neyse çıksın artık ya daha yolda bissürü var ((

Kizlaarrr biz emeklemeye basladik ama geri geri ahahahaha kahwaltiya alistik yogurt yemez olduk ara werdim sonra yine dewam

Ee mama wer biberonda dewam sutu yada sutun yetiosa emzir yada sag acliktan agliyodur o biz gece iki kere emmeye kalkarz her gece

haklısın canım da o gün bi daralmıştım hepsi birbirinden güzel bebeklerin küçücük yavrulara kusur bulmaya çalışan insanların eline bi ayna tutuşturcaksın hemen

haklısın canım da o gün bi daralmıştım hepsi birbirinden güzel bebeklerin küçücük yavrulara kusur bulmaya çalışan insanların eline bi ayna tutuşturcaksın hemen

Onlar mutsuz insan o yüzden, mutsuz insanlar en güzel şeyde bişe kusur bulur, oysa kusur kalplerindedir, benim bebeğim dünya güzelime laf söyleyenler dönüp kararmış kalplerine baksınlar:)

arada bi kaç laf soktum da anlicak kapasitede olsalar zaten bunları söylemezler diye çok uğraşmadım resmen kusur aramayı görev edinmişler. gözleriyle muayene ediolar reçete nerde dedim mal gibi baktı biri

tamam canım takmıyorum karamsarlık da yapmıyorum inşallah hepsi mağara gibi açıcak ağızlarını düzelicek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…