- 29 Ocak 2014
- 79
- 4
- 34
tabiki cnm
ama biz de süt alerjisi var ben süt ürünsüz yapıyorum
2cay bard tam tahıllı organik bugday unu
2 c bard pirinc unu
1 yemk kasıgı zeytinyagı yada tuzsuz tereyag da kullanabilirsin
2 yemk kasığı pekmez
2yumurta sarısı
1/4 bay bardağımeyve suyu ben seftali koydum her hafta baska koycam ama aslında süt koyuluyor
karıstır bunları şekil ver
fırını önceden ısıt 175 derece üstü altı kızarana kadar yaklasık 30dk pişir
tupper kaplarıma koydum buzluğa attım
birer tane corbaya muhallebiye katıyorum
çok lezzetli köy ekmeği gibi kokuyor
hemde hazır alınanlardan cok besleyici
kullanırkende havanda dövüp toz yapıyorum öyle katıyorum
Gülayım geçmişi okudun mu bilmiyorum
Ama aynı bu mesajını yazmıştım bende:)))
Aynııııı
Tüm gece mızır mızır beslenme yok aüt içme yok en sın sabah en geç 6da ayaktayıZ
Hiç memnun olma yok gündüz de:)) biz buluştığumuZda çok mu süründük birbirimize
Hıyu suyu aynı bunların
Oyy yvrummm
Bende bi iki haftaya alışır yaaa. Sen dha iyi bilirsin gerçi texrübelerinden
Ama Aras da kesinlikle evini seçiyo ve istiyı. Başka evde çok daha huzursuz oluyor hele ki akşamları
Saat8den sonra bir ev içinde olacaksa bu ancak kendi evi olmalı
tabiki cnm
ama biz de süt alerjisi var ben süt ürünsüz yapıyorum
2cay bard tam tahıllı organik bugday unu
2 c bard pirinc unu
1 yemk kasıgı zeytinyagı yada tuzsuz tereyag da kullanabilirsin
2 yemk kasığı pekmez
2yumurta sarısı
1/4 bay bardağımeyve suyu ben seftali koydum her hafta baska koycam ama aslında süt koyuluyor
karıstır bunları şekil ver
fırını önceden ısıt 175 derece üstü altı kızarana kadar yaklasık 30dk pişir
tupper kaplarıma koydum buzluğa attım
birer tane corbaya muhallebiye katıyorum
çok lezzetli köy ekmeği gibi kokuyor
hemde hazır alınanlardan cok besleyici
kullanırkende havanda dövüp toz yapıyorum öyle katıyorum
teşekkür ederim canım, çok güzel bir tarif, dediğin gibi besleyici, mutlaka yapıcam..
süt alerjisi yok bizde ama yine de 1 yaşa kadar süt vermicem.
muhtemelen ben de meyveyle yaparım, şeftali çok iyi bir fikir, hem suyu çok güzel çıkıyor, hem de şeftali sevmeyen bir bebek daha görmedim hayatımda :))
ege de bayılıyor..
tekrar teşekkürler.
Ayy süpermiş valla :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
:):) teşekkür ederim cnm hepimizin kuzusu ayri tatlı ayri güzel:) hepsine massallahBu eşşeğin fotosunı koyma bi dahaaaa
Allahım nazarlardan saklansın söylenecek söz yok. Foto foto değil konuşuyo mübarekkk
canım ben ilk doğduğunda çapaklanmıştı gözü.o zaman sütümden biraz damlatmıştım .ama biyere sağmadan gözüne damlattım bikaç damla hemen geçti iyi geldi.
Tabi canim birkac damla sagdim gozune. Ama meme ucunu degdirmeden.
amma deniz anası varmıs bu topikte
biri de benim
hepsine masallah kuzularımın
benim ki kız deniz
OFFFFFFF OFFFFFFFF
Kızım 8-9 gündür huysuz gündüzleri oyun istiyor kahvaltı yapmıyoruz yoğurt zaten hiç yemiyoruz meyve desen canı isterse sürekli beni emiyor arada yerse sadece havuç ve domatesli un çorbası başka sebzeyi kabul etmiyor gündüzleri 1er satten 3-4 defa uyuyor ama geceleri sürekli sancı ile uyanıyorgaz çıkaramıyor oysaki uyku düzeni oturmuştu emerek uyumak isteyen kız emmek istemiyor karnı aç ama emmiyor ülker hero baby tahıllı mamayı çok seviyordu onu zar zor yiyor gazını çıkaramadığı için çığlıklar halinde sürekli ıkınıyor ama gaz çkaramıyor gaz çıkarınca susuyor hemen uyuyor kendi kendine ama 1 saat geçince tekrardan aynı şeyler gece 1de başlıyoruz sabah 7-8 e kadar cebelleşiyoruz niye ne oldu bir an da bu gaz olayı çıktı anlamadım gitti yoksa ben artık kızıma iyi bakamıyormuyum dikkat edemiyormuyum zaten enfeksiyon kaptığı için kendimi suçlu hissediyordum şimdi böyle çırpındıkça daha da kötü hissediyorum
Birde bunların üstüne eşimle sıkıntılarım olmaya başladı artık ya söz vermiştim ev düzenli olacak diye ama 8-9 gündür 2-3 saat anca uyuyabiliyorum :2:sersem gibiyim evle kendimle irtibatı kesmişim resmen ayakta sallanıyorum bunu görüyor ve ev niye dağınık diye benle kavga ediyor sonra bi yandan çocuk bi yandan yemek koşturuyorum arada yemeğe baksana canım diyorum bi rahat verme zaten ve geldim akşam 8de saat 10 olmuş ortada yemek yok birde yemeği ben yapıyorum bune de sune de durumu anlatıyorum a tmm kusura bakma sinirlendim söyledim özür dilerim diyor aradan 1 gün geçiyor yine aynı eşim vardıyalı çalışıyr hem gece hem gündüz gündüz işe giderken 6 da kalıyor ve iş gömleğinin ütülenmesi gerekiyor benim yataktan kalkacak gücüm yok gömlek ütülenecek diyor bende ya sen ütülesen bugün dedim vay efendim gömleği de o ütüleyecekse bana ne gerek varmış sinir oluyorum bu aralar anlayışlı eşim gitti anlayışsız aksi bir eş geldi yerine ve ben 1 gözüm kapalı diğeri açık o gömleği ütüledim beyimize neskafe yaptım yolcu ettim ve tam yatacam kız uyandı hobaaaa uyutana kadar sallan ayakta
zaten kendimi kötü hissediyorum çok sıkıntım var ve sigaraya tekrardan başladımkendime sinir oluyorum yaa offfffff ben gerçekten çok kötü bir anne ve eş oldum kendime bile bakamıyorum ya napacam böyle bunaldm iyice kızımdan hiç sıkılmadım yanlış anlaşılmasın o başımın tacı ama ben böyle gderse ekrem toka yatacam
bir deniz kızda bende var canm
OFFFFFFF OFFFFFFFF
Kızım 8-9 gündür huysuz gündüzleri oyun istiyor kahvaltı yapmıyoruz yoğurt zaten hiç yemiyoruz meyve desen canı isterse sürekli beni emiyor arada yerse sadece havuç ve domatesli un çorbası başka sebzeyi kabul etmiyor gündüzleri 1er satten 3-4 defa uyuyor ama geceleri sürekli sancı ile uyanıyorgaz çıkaramıyor oysaki uyku düzeni oturmuştu emerek uyumak isteyen kız emmek istemiyor karnı aç ama emmiyor ülker hero baby tahıllı mamayı çok seviyordu onu zar zor yiyor gazını çıkaramadığı için çığlıklar halinde sürekli ıkınıyor ama gaz çkaramıyor gaz çıkarınca susuyor hemen uyuyor kendi kendine ama 1 saat geçince tekrardan aynı şeyler gece 1de başlıyoruz sabah 7-8 e kadar cebelleşiyoruz niye ne oldu bir an da bu gaz olayı çıktı anlamadım gitti yoksa ben artık kızıma iyi bakamıyormuyum dikkat edemiyormuyum zaten enfeksiyon kaptığı için kendimi suçlu hissediyordum şimdi böyle çırpındıkça daha da kötü hissediyorum
Birde bunların üstüne eşimle sıkıntılarım olmaya başladı artık ya söz vermiştim ev düzenli olacak diye ama 8-9 gündür 2-3 saat anca uyuyabiliyorum :2:sersem gibiyim evle kendimle irtibatı kesmişim resmen ayakta sallanıyorum bunu görüyor ve ev niye dağınık diye benle kavga ediyor sonra bi yandan çocuk bi yandan yemek koşturuyorum arada yemeğe baksana canım diyorum bi rahat verme zaten ve geldim akşam 8de saat 10 olmuş ortada yemek yok birde yemeği ben yapıyorum bune de sune de durumu anlatıyorum a tmm kusura bakma sinirlendim söyledim özür dilerim diyor aradan 1 gün geçiyor yine aynı eşim vardıyalı çalışıyr hem gece hem gündüz gündüz işe giderken 6 da kalıyor ve iş gömleğinin ütülenmesi gerekiyor benim yataktan kalkacak gücüm yok gömlek ütülenecek diyor bende ya sen ütülesen bugün dedim vay efendim gömleği de o ütüleyecekse bana ne gerek varmış sinir oluyorum bu aralar anlayışlı eşim gitti anlayışsız aksi bir eş geldi yerine ve ben 1 gözüm kapalı diğeri açık o gömleği ütüledim beyimize neskafe yaptım yolcu ettim ve tam yatacam kız uyandı hobaaaa uyutana kadar sallan ayakta
zaten kendimi kötü hissediyorum çok sıkıntım var ve sigaraya tekrardan başladımkendime sinir oluyorum yaa offfffff ben gerçekten çok kötü bir anne ve eş oldum kendime bile bakamıyorum ya napacam böyle bunaldm iyice kızımdan hiç sıkılmadım yanlış anlaşılmasın o başımın tacı ama ben böyle gderse ekrem toka yatacam
ay biz daha zayıfız daha 7 olmadık
6. ayda 6800dük 70 cm miz
bebe bisküvisi kendim yapıyorum canım
sen de durumlar nasıl
Eki Görüntüle 1167775
deniz de foto çekenimiz yoktu ama deniz sonrası mayışık şezlong keyfimiz var :))
Eki Görüntüle 1168161 Eki Görüntüle 1168160
heyoooo biz tatilden döndükkkkk :)bu arada selam kızlar uzun zamandır girmiyodum
canım ben de yazıyorum kaç gündür egenin huysuzluklarını, dişe yoruyorum ben. sizde de öyle bi huysuzluk olabilir. diş iştahsızlık da yapıyor malesef. umarım en kısa sürede yoluna girer.
eşşine gelince canım kendin söylemişsin, eşim anlayışlıydı diye. bence geçici bir dönemdir sakin ol, kimse bir anda değişmez böylesine. eşleri de anlamak lazım kim bilir bütün gün işte neler yaşıyorlar. biz iyi anne olmaya debelenirken onlar da iyi bir eş ve baba olmaya debeleniyorlar. bütün evin, bizim ve bebeklerimizin sorumlulukları üstlerinde. bebeğinin gerginliği, huzursuzluğu sana nasıl yansıyorsa eşine de yansıyordur canım. biraz sakin olmaya çalış. ben de eşim gelince yapıyorum yemekleri, önceden o geldiğinde herşey hazır olurdu. ilk başta o da tantana yapıyordu haklı olarak, bütün gün çalış çalış eve gel 1 lokma yok. onlara da hak vermek lazım canım. ama benim eşim alıştı bir süre sonra o gelince yemeğin yapılmasına. aldım karşıma konuştum, ne kadar yorulduğumu, egeye ne kadar özverili kaliteli zaman ayırdığımı anlattım. sağolsun o da anladı şimdi eve gelişini yemeğin gelince yapılacağını bilerek geliyor, kendi düzenini oturttu. sonuçta el kadar bebeği kendime ayarlıyamıyorum, kendimi ona göre ayarlıyorum bunu da anladı.
ha bi de şöyle bişey var, eşinin işte sorunu da olabilir. ve erkekler bizim gibi çen çen çen anlatmıyorlar malesef dertlerini, gururlular.. yani benim eşim mühendis, bölge satış müdürü, satış stresi, yurtdışının sat sat sat baskısı, bayi sıkıntısı vs bi dünya tantana yaşıyor ama ağzını açıp da tek kelime etmiyor. böyle dönemlerde hep bana çatar. eşinde sıkıntı yaşıyor olabilir.
yanlış anlama canım eşini savunmak için yazmıyorum ama biz kadınlar daha tahamülsüz ve gerginiz, bazen ufak şeyleri deve yapabiliyoruz, tek taraflı düşünebiliyoruz. umarım en kısa sürede atlatırsınız bu dönemi.
ben senin eşinden yana hiç şikayetlendiğini hatırlamıyorum, inan bu geçici bir dönem. zaten bu dönemleri atlatabiliyorsak ne mutlu bize. ev, yemek, dağınıklık bunlar ufak sorunlar ve çözülür. dualarım seninle canım.
sigaraya gelince ben de içiyorum malesef. ve bunun vicdanı beni öldürecek. o konuda sana hiç birşey diyemicem((
umarım tekrar bırakıp, bebişlerimize tertemiz, sağlıklı, mis kokularla sarılabiliriz.
kusura bakmayın sizinde başınız şişidim çok uzun yazmışım ben bile sıkıldım kendimden