2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Diğer mesajimi daa okumus ikisine birden cevap vermissin. Cok sagol canim benim. Cok uzun yazmissin zahmet edip. Mayonun icine o zaman bez takmiyorsun? Gerci deniz nasilsa mikrop kapmaz Allah in izniyle ama benimki kiz seninki neydi? Diger bir korkumda pişik varya tuzlu suya girince yanmasin yavrucagim. Siseyle normal su getirip guneste ilitip dokme fikri guzelmis sanırım sen başka mesajında yazmistin. Bide kafayı islatmadin yazmistin nedenki? Ateş düşürücü ve ateş olceri iyiki hatirlattin canim. Mesajini evden cikmadan bir kere daha okumam lazim :)

Kizlaaarr oglumun sag gozu sulaniyo neden acaba yaa(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim benim bebisinde yaklaşık bir ay once falan once sulanmisti akti falan sonra capaklandi. Doktor mikrop kaptigini soyledi. Damla verdi. Ben kullanmadım. Bir sure sonra diger gozune de ayni şeyler oldu once sulandi sonra capaklanmalar oldu. O da gecti. Sut falann sagdim. Zaten artık olacak bunlar. Çünkü herseyi uzanip aliyo eline ağzına sokuyor. O mikroplu ellerle gozler ufalaniyor vs. Yine de göz doktoruna gotur istersen. Cocuk doktorumuz 6 ay civari göz kontrolü yaptirin demisti zaten

Ne kadar mantıklı ve bilinçli bir annesin seni canı gönülden tebrik ediyorum
canım teşekkür ederim ben aslında oldukça acemiyim ve çoğumuz gibi bebeğime yalnız bakıyorum. bi çok konuda eksik hissediyorum kendimi ve en doğrusunu öğrenip yapmaya çalışıyorum bütün anneler gibi. sen de çok zor zamanlar geçirdin ve sabrını, anneliğini hep takdir ettim canım :128:

Cok saol cnm icimi rahatlattin götüreyim doktora bi kontrol edilsin iyi olur dogru diosun emeklemeye cslisiyo eller heryerde tabi

Bide sut sagdim demissin ya gozunemi damlattin sutu duyuyorum boyle seylerde soruyum dedim

Bide sut sagdim demissin ya gozunemi damlattin sutu duyuyorum boyle seylerde soruyum dedim

canım ben ilk doğduğunda çapaklanmıştı gözü.o zaman sütümden biraz damlatmıştım .ama biyere sağmadan gözüne damlattım bikaç damla hemen geçti iyi geldi.

Meraba kızlar keçi sütü ile muhallebi yapan varsa tarifini verebilirmi (meyveli) ben pirinç unu ile karıstırıp yaptm pek sevmedi sanırım tatsız oldugu için

yok canım mayonun altına da bez bağlamadım... ama sanırım ben artık hiç mayoyla uğraşmıcam, anadan doğma çok rahat oluyor.. çıkardıktan sonra hemen yıkayıp giydirdim bi de altını çıkarmaya uğraşmadım. benim oğlum var. kafasını ıslatmadım çünkü bebekler en çabuk kafadan üşür ve üşütürmüş, nette bi yerde okumuştum ilk doğduğu zamanlarda, banyoyla ilgili bir yazıydı. kafayı en son yıkayın, üşümesin deniyordu. aynı mantığı yürüterek ıslatmamaya özen gösterdim. bi de buranın rüzgarı var, korktum hasta edersem diye, temkinli davrandım. sen gittiğin yere göre davran canım, rüzgar yoksa batır çıkar ooh mis açar ağzını yüzünü... ama akşamı rahatsız geçirirse tatilde burnundan gelmesin temkinli ol. bi de ben sabah 10 da soktum, ikincisini de 11 de. öğlen ve öğleden sonraki güneşten kaçmak lazım..

canım keçi sütü de 1 yaş altına önerilmiyor. suyla yap muhallebililerini ve ek gıda topiğinde bi sürü tarif var.

Sağol canım

Tombiş miii:) belki de sitenin en zayıflarından:) allerjiden belimizi doğrultamadık minyon tipli zaten...6. Ay kontrolünde 7000 gdı...

Oyy yerim nasıl yorulmuşsa artık:)

ay biz daha zayıfız daha 7 olmadık
6. ayda 6800dük 70 cm miz
bebe bisküvisi kendim yapıyorum canım
sen de durumlar nasıl

amma deniz anası varmıs bu topikte

biri de benim
hepsine masallah kuzularımın
benim ki kız deniz

canım bence zor ama güzel dönemler
bende bazen cok hassasım
cok üzülüyorum
eskiden takmadığım seyleri takıyorum
kendimi cok yanlız kimsesiz hissediyorum
sonra kızıma bakıyorum
daha önce doğumda bebegimi kaybettiğim için hem ablası yerine de seviyorum
kimse yardıma gelmiyor
tek basımayım
ne bileyim işte doluyum ben de

ya canım şu bebe bisküvisini nasıl yapıyorsun? bi tarif yazar mısın zahmet olmazsa...

tabiki cnm
ama biz de süt alerjisi var ben süt ürünsüz yapıyorum

2cay bard tam tahıllı organik bugday unu
2 c bard pirinc unu
1 yemk kasıgı zeytinyagı yada tuzsuz tereyag da kullanabilirsin
2 yemk kasığı pekmez
2yumurta sarısı
1/4 bay bardağımeyve suyu ben seftali koydum her hafta baska koycam ama aslında süt koyuluyor

karıstır bunları şekil ver
fırını önceden ısıt 175 derece üstü altı kızarana kadar yaklasık 30dk pişir
tupper kaplarıma koydum buzluğa attım
birer tane corbaya muhallebiye katıyorum
çok lezzetli köy ekmeği gibi kokuyor
hemde hazır alınanlardan cok besleyici

kullanırkende havanda dövüp toz yapıyorum öyle katıyorum

Canim keci sutun pastorizedir muhtemelen, irmikle de bi dene istersen. Ben icine hurma ceviz incir kayisi seftali gibi şeyler de koymaya çalışıyorum. Hem tatlandirmis oluyorum. Irmik ve sütü pisir, piştikten sonra bu meyvelerden bir yada ikisini koyup blenderden cektir. Benim o zaman keci sutum olmadigi icin ayni tarifi su ile yaptim. Aslinda ben o saydigim meyvelerin hepsini karistirmistim. Kuru kayisi kuru incir ceviz hurma badem. Tadi cidden harika bir mama oldu. Ben bile yedim. Ama bazilari hepsini karıştırma agir olur dediler. Mantiksiz da degil hani. Agir olabilir

Anladım canım cok teşekkürler bide öyle denemeye çalışırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…