ay yazdım yazdım hepsi gitti çıkış olmuş (
baştan yazayım canım.
öncelikle ben annemde kalıyorum evde olduğumuz için rahatız ek gıda için.
tarhana, şehriye, elma, armut, muz, şeftali veriyorum ben.
otelde kalacağın için ek gıda zor olabilir ama 1 hafta idare edilir.
cam rendeni mutlaka at valizine, şeftaliyi hemen yapar suyunu biberonla içirirsin.
ben yumurtanın sarısını 1 bütün veriyorum, döküntü olmadı. ama az az arttırarak başladım.
d vitaminini hergün günde 3 damla veriyorsun canım.
kan damlasını bilmiyorum değişiyor bebekten bebeğe.
eğer üstü brandalı simit alacaksan netten veya olduğun ilden al, yazlık yerlerde acayip fiyat çekiyorlar.
bana ist.da 10 tl denen şey burada 25 tl denildiği için almadım.
ama pişman değilim bugün çok güzel yüzdü, elle yüzdürmek çok keyifli.
kafasında şapkası var onu unutma ama..
deniz bezlerinden alacaktım, kardeşim 2 tane büyüttü tecrübeli, alma çok dandik parana yazık dedi, mayo al dedi.
ben de mayo aldım.
ilk sokarken mayoyu giydirdim, 2. de anadan doğma soktum, en rahatı da oydu valla...
bugün ilk seferinde 10 dakika ikinci de 20 dakika soktum. 45 dakika bile çok fazla bence.
pişik için ben elecon sürdüm hemen geçti, esradinçel fitoyu önermişti burda.
araba yolculuğundan korkma biz istdan akçaya çok rahat geldik.
arka klima kapalıydı önü düşük tuttuk. dr.unuzun dediği gibi durur durmaz inmedik, kilimayı kapattık sonra indik.
karışık karışık yazıyorum kusura bakma aklıma geldikçe.
ben erik vermiyorum gaz yapar diye, bildiğim kadarıyla 8. ay deniyor.
bebe bisküvisi cici bebe veriyorum dr.lar önermese de...
güneş kremi, bebişinin ilaçları, ateş düşürücü, ateş ölçer vs en önemlileri.
canım tatile ne kadar rahat hazırlanıp ne kadar korkusuz çıkarsan emin ol o kadar rahat edersin, streslenme, çok keyifli bir tatil olur.
Diğer mesajimi daa okumus ikisine birden cevap vermissin. Cok sagol canim benim. Cok uzun yazmissin zahmet edip. Mayonun icine o zaman bez takmiyorsun? Gerci deniz nasilsa mikrop kapmaz Allah in izniyle ama benimki kiz seninki neydi? Diger bir korkumda pişik varya tuzlu suya girince yanmasin yavrucagim. Siseyle normal su getirip guneste ilitip dokme fikri guzelmis sanırım sen başka mesajında yazmistin. Bide kafayı islatmadin yazmistin nedenki? Ateş düşürücü ve ateş olceri iyiki hatirlattin canim. Mesajini evden cikmadan bir kere daha okumam lazim :)