ben yaptım tatlım gecen ay memlekete gidince mevlüt yapanda var oyun oynayıp döktüren de ama biz sadece foto çekındık ellerımıe kına yaktık birde bişeyler yedik içtik aile akrabaar arsaında
Mavişim Denizim:)
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kızlaar bugün Ege Deniz'im denizin keyfini çıkardı :))
görmeniz lazımdı cıpcıpcıp, tam bi maymundu...
sudan hiç korkmadı, aksine inanılmaz hoşuna gitti...
Ege beyi sadece tek elimle belinin altından destekledim, sırt üstü yüzdü.
sonra da çevirdim aynı şekilde tek elle karnını destekledim yüzdü..
inanılmaz keyifliydi.
o da ben de çok ama çok eğlendik.
foto çekecek birisi olmadığı için malesef foto yok(
perşembe kardeşim gelince mutlaka fotolatcam...
:) öyle öyle boncukanam yesinler bindallını senin :))
maşallah maşallah
benim de kız olsaydı ben de yapacaktım kınasını, bizde de yapılır.
anam kendinden nazarlıklı bu annesi mavi boncuk :))
Ay ne güzel eğlenmişiniz birlikte Ege de ferahlamıştır misss:) fotoğraf çek mutlaka.... Azra da suyu seviyor henüz denize girmedi ama yıkanırken çok mutlu ben de merak ediyorum nasıl tepki verecek diye... İnşallah korkmaz o kadar suyun içinde
inanılmaz keyifliydi.
Meltemmmmmmvalla canım hiç sokmamıştım denize, sürekli gittiğimiz yer çivi gibiydi. ege de banyo suyunu çok seviyor. ama buz gibi denize sokarsam sudan korkup nefret eder diye düşündüğümden 1 aydır hiç sokmamıştım. ama bugün denizi sıcak bi yere gittik, orada yüzdürdüm. aldım kolaltına kadar olan yerde oturttum. bi de 1 lt.lik su şişesine duş suyu hazırlayıp güneşte ısınmasını bekledim. çıkar çıkmaz onu döktüm üstüne, hemen havluyu sarmaladım, giydirdim. kafasını da ne denizde ne de duş suyuyla ıslatmadım. ense biraz sırtüstü yatarken ıslandı tabii ama yıkatmadım kafayı.
Aynen cnmm. Bu korkular bende de var bakaşımmmAy ne güzel eğlenmişiniz birlikte Ege de ferahlamıştır misss:) fotoğraf çek mutlaka.... Azra da suyu seviyor henüz denize girmedi ama yıkanırken çok mutlu ben de merak ediyorum nasıl tepki verecek diye... İnşallah korkmaz o kadar suyun içinde
ayy gercekten benziyolar maşşallah onlara:)
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
valla canım hiç sokmamıştım denize, sürekli gittiğimiz yer çivi gibiydi. ege de banyo suyunu çok seviyor. ama buz gibi denize sokarsam sudan korkup nefret eder diye düşündüğümden 1 aydır hiç sokmamıştım. ama bugün denizi sıcak bi yere gittik, orada yüzdürdüm. aldım kolaltına kadar olan yerde oturttum. bi de 1 lt.lik su şişesine duş suyu hazırlayıp güneşte ısınmasını bekledim. çıkar çıkmaz onu döktüm üstüne, hemen havluyu sarmaladım, giydirdim. kafasını da ne denizde ne de duş suyuyla ıslatmadım. ense biraz sırtüstü yatarken ıslandı tabii ama yıkatmadım kafayı.
Meltemmmmmm
Basıl canımız çekti var yaaaa oy oy oy oy
Biz karı koca bayılırız yüzmeye tatile denizeeee
İnş aras de öyle olur diye dua ediyoruz
Banyoda iyi ama denizden korkuyoruö serin ya
Ama umut oldunuz bana. Bayıldım maşallah sizeeee
Bizde ramazandan önce bi kaçamak istiyoruz bakalımmmm
Plan var ama uygulamaya geçecek miyizzzz
Aynen cnmm. Bu korkular bende de var bakaşımmm
AZraya da aşık oldummm:)))
Bu profil foton amaaaaa bize yeni foto ay yirimmm
Ooo my godPek koymuyorum foto ama al senin için:)
Eki Görüntüle 1167688
canım hafta sonu bizde gidicez inşallah. bir hafta falan denizdeyiz nasipse. bende yavaş yavaş valiz hazırlıyordum. bana almamı gerektiren yada evden getirmem şart olan şeyler varsa yada dikkat etmem gereken şeyler falan yazar mısın? güneş kremi evde garnier'in 50 faktörlük var. bebeğime ve bana yeterli midir? o üstü kapalı bebek botu gibi bişey var alalım mı güneşten korur? mayo işini ne yaptınız huggies'in bez mayoları var bir paket alsam yeterli olur mu yoksa bebek mayosu şart mı? otelde mi kaldınız ek gıda işini ne yaotınız? klimalar falan? bişeyler yaz banaaa :)
Oyy çok tatlı olmuş bindallılarla bu kız yaayaygınmış demekki bizim yöredekiler bilmiyor bu usulü heralde
Sayfayı aşağıya indirirken bir an benim kız sandım ne işi var bu fotonun burada oldum:) o adar boş bulundum yani:) acayip benziyorrr:) saçların gelişi bile aynı:)
sağol tatlım belki ileride o da olur dicem ama sanırım tek çocukla yetınıcem demiştinanam yesinler bindallını senin :))
maşallah maşallah
benim de kız olsaydı ben de yapacaktım kınasını, bizde de yapılır.
anam kendinden nazarlıklı bu annesi mavi boncuk :))
inanılmaz keyifliydi.
sağol tatlım belki ileride o da olur dicem ama sanırım tek çocukla yetınıcem demiştin
maşallah oğlusuna adı gibi desene denizi sevecek yazılarını okuyorum takıp edebildiğim kadar maşallah çok bilinçli araştıran bir annesin oğlusun ege deniz de çok sevimli sevgiler
evet doğru hatırlıyosun canım tek çocuk :)))
şuan yanımda yeğenim de var annesi perşembe gelicek az kaldı yorgunluktan bayılmama...
2 beni aşar...
umarım Ela Deniz de Ege Deniz gibi adının hakkını verip denizi sever :))
teşekkür ederim canım övgü oldu bana, burada bütün annelerimiz maşallah bilinçli, okuyup araştıran anneler.
Ooo my god)
Bu bana yetti koyma dahaa
Denecek laf yok foto konuşuo yeterinceeee
sağol teyzesi aslında bizim oralarda cok yok nadir duyuyorum yapan ama babaannesi kızıma bindallı almış hadi basit bir şey yapalım dedik teşekkür ederim canım senın yavrunda cok tatlı tombiş allah bağışlasın nazarlardn korusun
Eki Görüntüle 1167775
deniz de foto çekenimiz yoktu ama deniz sonrası mayışık şezlong keyfimiz var :))