2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Evet kaşıkla veriyorum havuç patates kabak ve pirinçten oluşan sebze çorbası, meyve püresi , yoğurt.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim kizim 6aylik oldu bende aynen sebze corbasi ve yogurt veriyorum ama meme emmeme durumu olmadi.. gece uyku arasi memeyi verince almasi lazim aslinda..

merhaba gizemcim senden yardım istiyorum...benim oglanda mamayı bıraktı tamamiyle ama benim kafam karısti neyi ne kadar veriyorsun ne veriyorsun ögünlerin neler kaşik maması olarak ne kullanıyorsun bana yardımcı olursan sevinirim...kusura bakma biraz soru yagmuruna tutmuş gibi oldum:)

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Canım numaranı yaz özelden seve seve yardımcı olurum baya uzun anlatmam lazım ama burdan zor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim kizim 6aylik oldu bende aynen sebze corbasi ve yogurt veriyorum ama meme emmeme durumu olmadi.. gece uyku arasi memeyi verince almasi lazim aslinda..

Aslında çok düşkündü memeye biberon emzik çok zorladık istemedi öğrüyodu hatta diyoduk bu kız 2 yaşına kadar emer. Emmeden asla uyumuyodu üzüldüm ne yapsam bilemedim ya hepten bırakırsa sadece ek gıda için çok erken....

Esim izmirli ben adanaliyim.
Bizde boyle bi adet yok ama onlarda varmis.gorumcemin 2 kizi var nlara yapmisti.
Simdi diyor aycaya da yapalim.
Tamm dedim.
Izmire gidinc 7 aylik olcak ama yinde yapcaz..
Bindalli giydirecez. Pasta borek...

İlk defa duydum... Fotoğraf isteriz:))

Pes etme bence bırakamasin surekli emzirmeye çalış. Benim kizim daha ufakken biberonla vermistik sütünü sadece bi gün memede vermistim ardindan.o günün gecesi uyandi nasil agliyo ama redetti bnm meme yi kesinlikle almiyo nefesi kesilene kdr bagiriyodu biberon verince susuyodu. O gece biberon verseydim yeterki aglamasin doysun diye memeyi almazdi bidaha belki.cok ugrastim memeyi tkrr alana kdr.sende pes etme emzirmeye caliski sütün kesilmesin ne kdr icerse onun icin okdr faydali.bizimki zor aciyo agzini pureyi fln zorla tikiyorum bazen midesi kalkio bazende severek yiyo anlamadimki...

ben yaptım tatlım gecen ay memlekete gidince mevlüt yapanda var oyun oynayıp döktüren de ama biz sadece foto çekındık ellerımıe kına yaktık birde bişeyler yedik içtik aile akrabaar arsaında

Eklentiler

• $IMG_3986.jpg
    22,8 KB · Görüntüleme: 46
  • $kýna.jpg
    33 KB · Görüntüleme: 36
Yok yok vermeyelim cnm ben içme suyunu bile kaynatıp veriyorum. Diyorlar okadar özenme bebek mikroplar a bağışıklık kazansın ben yinede tedbir alıyorum zamanla düzene otururuz
1 yaşına kadar kaynamış suyu öneriyolar canım zaten.aynen ben de sebzelerini bile kaynamış suyla haşlıyorum , içme suyu da öyle. hazır yoğurt falan kullanmam o doktora ilk doğduğunda gitmiştik sonra değiştirdim zaten. hazır gıdalarla ne kadar az beslenirse o kadar iyi. sadece uzun yolculuklarda falan kavanoz mamaları kullanırım mecburiyetten. bağışıklık kazansınlar tabi ama yediklerine özen göstemeyip bağışıklık kazansın mantığında değilim canım yazın bol bol kumla falan oynatıcam mesela

Son düzenleme:
Aycayi ilk defa bugun bakiciya biraktm.
Huzursuzlanmis. Ama yemegni yemis.
B kiz vnden baska yeri yadirgiyoe r napcam artik bilmem..
ay canımm kıyamam onaa ben de yaz dönüşü bırakıcam bakıcıya. gözümüz arkada kalmaz inş yaa .sizde bakmıyo mu canım bakıcı? ben eve çağırmayı düşünüyorum.Beste de 3. aydan beri evden başka yeri yadırgıyo,insanları da öyle. alışıcaklar artık bi şekilde. cidden zor oluyo böyle olunca biri gelsin bi yere gideyim istemiyo insan. inşallah hemen alışır bakıcısına ve huzurlu olur Ayça

canım benim kızım da 6 ayı 3 gün sonra dolduracak . 10 gün oldu neredeyse ek gıda tattırmaya başlayalı ve uyku düzeni hemen etkilendi.gece dedğin gibi emdiği saatlerde ve daha sık ağlayarak uyanıyo her seferinde de emmiyo tabi ki.hatta bi gece hiç emmedi sabaha kadar .çok üzülmüştüm ama yavaş yavaş düzeldi .şimdi 12 de ve 4 te kalktığında emiyo ama normal emzirme pozisyonunda reddediyo ben de onu sırt üstü yatırıp veriyorum memeyi ancak öyle emzik gibi kabul ediyo.ama seninki emzik almıyomuş işe yaramayabilir. bence biraz bekle belki bizimki gibi düzelir.ya da ek gıdayı fazla veriyosan acıkmıyodur.biraz azaltabilirsin istersen. önce meme sonra mama verirsen de sütün devamlılığı sağlanır hem de bebişin asıl alması gereken sütünü alır.kolay gelsin canım

ben yaptım tatlım gecen ay memlekete gidince mevlüt yapanda var oyun oynayıp döktüren de ama biz sadece foto çekındık ellerımıe kına yaktık birde bişeyler yedik içtik aile akrabaar arsaında

Oyy çok tatlı olmuş bindallılarla bu kız yaa yaygınmış demekki bizim yöredekiler bilmiyor bu usulü heralde

Mavişim Denizim:)

Sayfayı aşağıya indirirken bir an benim kız sandım ne işi var bu fotonun burada oldum:) o adar boş bulundum yani:) acayip benziyorrr:) saçların gelişi bile aynı:)

Evet bende ona karar verdim bu gün çorba yapmadım bu hep meme verdim sonunda açlıktan aldı. Önce emzirip sonra vermek daha mantıklı bakalım denicem ...

Ne kadar mantıklı ve bilinçli bir annesin seni canı gönülden tebrik ediyorum

ayy gercekten benziyolar maşşallah onlara:)
Bu da benim Azra'm:)

Teşekkür ederim canım:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…