2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
yesin de kaşığa da alışır inş zamanla cnm. bolca da yiyomuş maşallah darısı başımıza

Ali gece sabaha kadar mık mıkk hiçç uyumuyor yaaa sabahın 5inde 6 sındada kalkıyor.Yemek yemiyor sabah kahvaltı yapmıyor biraz çorba yogurtta yemiyor meyve biraz muhallebide yemiyor küçücük kaldı bu ay sadece 200 gr almış halbuki gelişimi çok iyiydi 4. ayda bir durdu pir durdu 4. aydan bu yana sadece 600 gr filan aldı.. Napıcam bilmiyorum pert bir durumdayım ilgi istiyor oyun istiyor halim kalmıyorki onunla oyunlar oynayayım.
Çocuk gerçekten zormuş vicdan azabı duyuyorum hiç iyi bakamıyorum ilgilenemiyorum doğru dürüst pooooffff

Bugün 6aylik kontrolü için Ünv hastanesine gittik genrl poliklinik ten sosyal Pediatri ye yonlendirdller. Ek guda ile ilgili soracaklarjm vardı zaten hasta olmadikca bburaya getirmeyin dosyal Pediatri ilgilensin dediler. Randevu alayim defim agust 1 e verdiler ustelik ben o unv nin personeliyim napcam 2 ay bekletcekmiyim çocuğu dedim .resmen kafaniza gore takilin diyolar. Ataturk ormsn ciftliginin yogurdunu kullanmayi dysunuyorum yogurt mayalamak icin olyrmu acaba illa ev yogurdumu olacak

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım benim çok uzuyorsun kendını sana ulaşamadım Türkiye nomuz kullanıyorum canım ben market ten aldığım ev usulü yoğurttan maya kullanıyorum

oof oofff bu aralar bizde de var bunlar. kendimi kötü hissediyorum aynen senin gibi bakamadığımı düşünüyorum. elimden geleni yapıyorum ama bi huzursuzluk uykusuzluktur gidiyo. sabır sabır da biz de insanız yıpranıyoruzzz bol bol yeseler uyusalar huzurlu olsalar da bizim de içimiz rahat etseeee

2013 aralik anneleriii

Aaa silkinin soyle kendnize gelin. Cogunuzun ilk cocugu.
Ndan boyle dusunuyosunuz..
Hicde kotu anne degilsiniz hic biriniz tam tersine..
En iyisini olmak icn cabaliyoruz.
Simdi benm 2. Bebek ldugu icn aca rahatjim hiic kasmiyorum.
Gecenlerde her saat basi uyandi geceleri o zaman zolayici oluyor iste. ONuda napalim bi daha bu yaas evresne gelmicek. Baska cocukda dusunmuyorum allah isteyene versin...o yuzden de keyfn cikariyorum.
Yeterki saglik priblemmiz olmasin.
Ymgnide yerler
Buyurlerde.
Cagann dogumu dn gibi aradan 5 sene gecmis..
Hayatmn n mutlu gunuydu. Aycada bile b kadar mutlu olmadim ustelik deli gib kiz cocugum olsn isterken.
Her seyin ilki apayri oluyor.
Anneler ilk goz agrisi diye bosa demiyomus.
O yuzden helede ilk bebgi olanlar keyfini surun.

Aycayi ilk defa bugun bakiciya biraktm.
Huzursuzlanmis. Ama yemegni yemis.
B kiz vnden baska yeri yadirgiyoe r napcam artik bilmem..

Yok yok vermeyelim cnm ben içme suyunu bile kaynatıp veriyorum. Diyorlar okadar özenme bebek mikroplar a bağışıklık kazansın ben yinede tedbir alıyorum zamanla düzene otururuz

Yemeleri gereken minimum miktar 1 cay bardağı yani 100-125 gram arası yeterli oluyo alt sınır tabiki bu.
Hee odum koptu kız ben bildiğin minik tabakla yediriorum :)

Evlere gecicem artık Dr. Dedi kendi hazırladıkları na kat biraz tavukla başladm icime pek sinmesede

Nette okudum dün demiş anne Bebeğimi 6 aylık kontrole götürdüm boyu 80 ,kilo 9,5 😮 soklara girdim onun kimi normal benim kimi anlamadım! !! 6 aylık kontrolünde 7.700 kilo, boy 64 dü hatta da dedim nasıl normal standartlarda dedi (bana boyu biraz kısa gelmiş tide)

Aaaa cnm bende tam bunu yazcaktim
Kizim kesinlikle kasik istemio
Enjektor denemedim de
Bak sana bi yol soyliyim
Eczanemden bardak aldim
Biberon bardaktan
Agzini azcik actim
Muhallebi corba ona kattim verdim eline
İki gundur agzina lokma surmuodu
Boyle azcik da olsa yedi
Zaten kilosu az
Sadece emio
Baska bisey yok
Sende bi care bulursan paylasirsan sevinirim

Yok yok vermeyelim cnm ben içme suyunu bile kaynatıp veriyorum. Diyorlar okadar özenme bebek mikroplar a bağışıklık kazansın ben yinede tedbir alıyorum zamanla düzene otururuz
Yuhh bas bas bağırıyolar 1 yaşına kadar kaynamış soğumuş su kesinlikle diye bu özen titizlik meselesi değilki sağlık bu kim onu diyen beyin fukarası merak ettim cidden😑yoktur yani eminim suyu kaynatmadan veren.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

:)))
Gülay sen bana gelecektin nooolduuuuuu

Not: gelirken Korseyi de getir
Göbeğime gıcık oluyırum çünkü !!!

Ben gelirim canım ama korseyi ablam aldı ama dandik bişey giydi hala göbegi aynı görünüyodu
Nerde lenn göbeğin görünmüyor resimlerde valla fıstık gibi olmuşsun kızııımm 2 çocukla birdee
BALLI KAYMAKLI ARKADAŞIMMM..

Güya Ahmed yasinin uyku saatlerini duzenliyoruz. Gece uyumuyo iste çocuk artik gündüz de uyumuyo ancak iki saat uyuyo gnduz uykusu. Saat 6-7 dek sonra biraz uyuyo o kdr

Gülayım geçmişi okudun mu bilmiyorum
Ama aynı bu mesajını yazmıştım bende:)))
Aynııııı
Tüm gece mızır mızır beslenme yok aüt içme yok en sın sabah en geç 6da ayaktayıZ
Hiç memnun olma yok gündüz de:)) biz buluştığumuZda çok mu süründük birbirimize
Hıyu suyu aynı bunların
Aycayi ilk defa bugun bakiciya biraktm.
Huzursuzlanmis. Ama yemegni yemis.
B kiz vnden baska yeri yadirgiyoe r napcam artik bilmem..
Oyy yvrummm
Bende bi iki haftaya alışır yaaa. Sen dha iyi bilirsin gerçi texrübelerinden
Ama Aras da kesinlikle evini seçiyo ve istiyı. Başka evde çok daha huzursuz oluyor hele ki akşamları
Saat8den sonra bir ev içinde olacaksa bu ancak kendi evi olmalı

Aynwn ayca da hic sevmiyor .baska eve girince bir muddetin inceleliyor. Sonra da huysuz oluyor.
Eve gelince gulucukler.
Nerden biliyorsunuz bacak kadar boyunuzla

Perikizi denizzz
Aycada 7200 65 cm. Goren tombis diyor. Yanaklari sarkik buldog kopegi gibi oldugu icin. Tombik zannediyor millet.

Melekyavrum.

Daha yeni ek gidaya gectiginiz icin normal reddetmwsi.
Emmeye aluskin .
Basitten geliyordu sut.
Simdi zorlaniyor o yuzden.
Bir kac haftaya alisir merak etme canim

Esim izmirli ben adanaliyim.
Bizde boyle bi adet yok ama onlarda varmis.gorumcemin 2 kizi var nlara yapmisti.
Simdi diyor aycaya da yapalim.
Tamm dedim.
Izmire gidinc 7 aylik olcak ama yinde yapcaz..
Bindalli giydirecez. Pasta borek...

Merhaba arkadaşlar ben 9 ocak annesiyim kızım 5 buçuk aylık sütüm azaldığı için beşinci ayın başında ek gıdalara başlattı dr. İkı haftadır veriyorum elhamdürillah severekte yiyor. Ama bu sefer beni emmek istemiyor 2 gündür resmen savaş yapıyoruz gecede uyanıyo ağlıyo veriyorum emmiyo Biberonlada veremiyorum çünkü bizim kız biberonda emzikte almıyo napayım bilemedim yardım sizlerede böyle bişey oldumu yardım istiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim ek gidayi kasiklami yediriyosun ne veriyosun minik kuzuya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…