- 1 Şubat 2013
- 2.539
- 5
kızlar karsılastırmaları sevmiyorum aslında ama bebişleriniz desteksiz oturmaya basladı mı
cnm benim ki desteksiz oturmuyo , ama bu gidişle konuşacak yırtıyo kendini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar karsılastırmaları sevmiyorum aslında ama bebişleriniz desteksiz oturmaya basladı mı
ya gecenin bu saatinde bütün sistemim çöktü daha gözüme nasıl uyku girer bilemiyorum 1,5 yıldır oturuyorum burda böle bişi görmedim !!! mutfağa bir gittim eşşek kadar hamamböceğe (tabir-i caizse karafatma) beni yer o kadar yani şimdi öle bir tiklendim ki gözüm sağda solda bişi dokunsa hopluyorum offf ya nerden çıktı bu evimden soğudum iki dakkada kaldırdım benim kini şoka girdi oda
Kızlar ben günlük süt alıp bayalıuorım yoğurdu
Yarım litrelik
Benim gibi yapanlara bir sorum olaca
Açtığınızda kullanmadığınızı döküyo musunız
Çünkü ben o minik kavamozlara mayalıyorum 125 gr onlarda 4 de biri yani
Bilemedim yaaa. Kullanıuordum eşim olmaz dedi
Hamişlere sor diyo o da alıştı:)):44:
A bende cok korkarim haserelerden:18:
Apartmanca anlasip.her evi.ilaclama yaptirin. Biz yaptirdik.
Her evin ozellikle mutfagi ilaclandi.
Kızlar ben günlük süt alıp bayalıuorım yoğurdu
Yarım litrelik
Benim gibi yapanlara bir sorum olacak
Açtığınızda kullanmadığınızı döküyo musunız
Çünkü ben o minik kavamozlara mayalıyorum 125 gr onlarda 4 de biri yani
Bilemedim yaaa. Kullanıuordum eşim olmaz dedi
Hamişlere sor diyo o da alıştı:)):44:
1 aydır stresini yaşadığım 6. ay aşımızı olduk nihayet yavrum çok ağladı hala da huzursuz ateş düşürücü ver dedi hemşire eve gidince verdim . 4. ay aşısı 2 gün ateş yapmıştı insallah bu yapmaz. buarada 500 gr almış ek gıdaya gececeğim ama korkuyorum gerçi sabriya nın tavsiyelerinden sonra biraz rahatladım ama pazartesi doktora gittikten sonra kesin başlıyorum ek gidaya yoğurtlamı sebze çorbasıylamı başlayacağım onu bilemedim yeni yeni oturtuyorum yemek için yürüteç almayı düşünüyorum yoksa mama sandalyesi mi alsam bilemedim
Deniiiz evde kendin yap sebzeyi meyveyi bebelac neymiş ya 😑
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ayy GülayyRadyo bebek dinlyoruz biz Meltem'cim teşekkür ederim çook güzel masallar şarkılar..
Mesaj geldi bana hediye kazanmışım ordan adresi istediler gönderdim.
Kazandıgım şey iin ağlasammı gülsemmi bilemedim
47 kilo bir kadına korse hediye göndrdiler
Canımmmm hadi bakalımmkızlarrr yarın için randevu almıştık
sünnet olcas inşallah :18:
Allahımmm rahat geçer ve kolay iyileşir inşallah
2 ayda bir olan bi arkadaş toplantımız vardı o da yarınmış unutmuştuk
terasta mangal olcek fekat oğluşumu bırakıp ta gidemeeeemmmm
anılcım ben de günlük sütle yapıyordum. ama eşim her sabah süt içer ondan kalan sütle yapıyordum. kalanını kullanmanda sıkıntı yok ama bence. açtıktan sonra 3 gün içinde tüketilebiliyor süt.
ben artık yoğurt mayalamaya uğraşmıyorum. ege yemiyor çünkü. sebzesini verirken arada 4-5 kaşık kakalıyorum o kadar. onun için de yoğurt yapmıyorum artık. akçaydayım şuan. annem köyden bi kadından koyun yoğurdu alıyor, ondan veriyorum. niye koyun deme :)) ondan alıyoruz diye :)) bi de kadın çok güvenilir geliyor bize...
Tamam yapayım bari yazık günahben 2 gün kullanıyorum canım. bi şe olmaz yap gitsin
Benimki devriliyor henüz oturamıyorkızlar karsılastırmaları sevmiyorum aslında ama bebişleriniz desteksiz oturmaya basladı mı
Anilcim mayalamisken iki uc kavanoz mayala. Daha iyi olur iki uc gunluk yogurdun hazir olur...kapagi acilmadigi icin de taze kalir
amin canım çok şükür ki sütün var. benım kızın dişleri yok henüz ama damakları çok sert o yüzden taneli şeyleri çiğniyor gibi ağzında döndürüyor bişeyler yapıyor güzel yiyor muzu falan ağzına sokunca direkt diş etleriyle koparıyor ekmek kabuğu veriyorum dişini kaşısın diye nu bile koparıyor allah korusun boğazına takılcak gözümün önündeyken verıyorum çıkmadı gitti şu dişlerrTmm cnm öyle yapayım
Öyle böyle deneye deneye bakalım
Bulamaca da alıştırayımmki aslında dışarı gittiğimizde ondan yaparım rahat olur tek tek zor olur
Herşeye alışmaşarı lazım ayy ne zorrr
Maşallah ne güzel yiyor prenses. Bizde öyle olurız inşallah ya
Ispanağı sevmiyo semizotunu seviyo annesi gibi dün bunu gördğm
Zy taze fasulyenin de sıyundan verdim sapır sapır yedi eşek sıpası
Aman senin mama faciasını hatırlıyorum. Korkunçtu Allah korusun yaaaa
Evet o sütler ne olcak canım bozulmasın?? Ben onları saklamak hiç aklıma gelmedi ama benim ilk4gün hiç sütüm gelmedi
Bi de Aras doğduğu andan itibaren 15 gün hastaydı ya saklamaktansa kullanmak daha iyi oldu herhalde.
Sınuçta hasta olunca kullanmak işin saklayacaktım
Allah muhtaç etmesin kuzum
Yok cnm ben zaten azaldı niye azaldı diye üzülmüyorum
Ek gıdaya daha yeni geçiyorum yan eğer sevöez alışmazsa aç kalır diye korkuma
Yoksa süt illa azalacak. O konıda aştım kendimi artık ne yapayım yoksa yok
Bakalım bizimkine daha katı şeyler veremem çok var teyzesi bizim kat edeceğimix yol
Siz bizden çok öndesiniz inş bizim de damaklar sertleşir
bana yollasalarmış o korseyı 73 kıloda çakıldım kaldımRadyo bebek dinlyoruz biz Meltem'cim teşekkür ederim çook güzel masallar şarkılar..
Mesaj geldi bana hediye kazanmışım ordan adresi istediler gönderdim.
Kazandıgım şey iin ağlasammı gülsemmi bilemedim
47 kilo bir kadına korse hediye göndrdiler
hadi hayırlısı olsun inşallah canım kolayca atlatırsınızı minik selim erkekliğe ilk adımını atıyor maşallahkızlarrr yarın için randevu almıştık
sünnet olcas inşallah :18:
Allahımmm rahat geçer ve kolay iyileşir inşallah
2 ayda bir olan bi arkadaş toplantımız vardı o da yarınmış unutmuştuk
terasta mangal olcek fekat oğluşumu bırakıp ta gidemeeeemmmm
mama sandalyesi al canım ve direkt sofranıza oturt hep beraber yıyın benımkı öyle alıştı tek başınayken yedıremıyorum beraber yersek çok güzel yiyor1 aydır stresini yaşadığım 6. ay aşımızı olduk nihayet yavrum çok ağladı hala da huzursuz ateş düşürücü ver dedi hemşire eve gidince verdim . 4. ay aşısı 2 gün ateş yapmıştı insallah bu yapmaz. buarada 500 gr almış ek gıdaya gececeğim ama korkuyorum gerçi sabriya nın tavsiyelerinden sonra biraz rahatladım ama pazartesi doktora gittikten sonra kesin başlıyorum ek gidaya yoğurtlamı sebze çorbasıylamı başlayacağım onu bilemedim yeni yeni oturtuyorum yemek için yürüteç almayı düşünüyorum yoksa mama sandalyesi mi alsam bilemedim
tatlım o ağzının kenarları kaşıktan oluyordur ela denızın de çok hassas tenı hemen kızarıyorkızlar eşim bugün günlük süt bulamamış keçi sütü almış ama uzun ömürlü tabi. napsam bilemedim.mamayla yaptığımda kızımın ağzının kenarları(yoğurdun bulaştığı yerler) kırmızı kırmızı oluyo ya tahriş sanırım .5 dakka sonra geçiyo ama bu bi alerji belirtisi olabilir mi ki? napayım keçi sütüyle mi yapayım :44:
benımkı 20 gündür falan oturuyor ama benımmkı kasım bebesi :) heran sizinkılerde oturur artıkkızlar karsılastırmaları sevmiyorum aslında ama bebişleriniz desteksiz oturmaya basladı mı
Aras iyice az uykuya alıştı
Sabah 5-6dedim mi ayakta
Zaten geç yatıyo ve gece 8-9kere kalkıyo
Ben artık bayılmak üzereyim
Ne yapcam bilmiyorum. Psikolojim gerçekten alt üst oldu
Herkese çatar oldum. Hiç birşeye sabrım kalmadı.....
Ben dayanamıyorken o nasıl dayanıo uykusuzluğa
Maşallah cnm.amin canım çok şükür ki sütün var. benım kızın dişleri yok henüz ama damakları çok sert o yüzden taneli şeyleri çiğniyor gibi ağzında döndürüyor bişeyler yapıyor güzel yiyor muzu falan ağzına sokunca direkt diş etleriyle koparıyor ekmek kabuğu veriyorum dişini kaşısın diye nu bile koparıyor allah korusun boğazına takılcak gözümün önündeyken verıyorum çıkmadı gitti şu dişlerr
ayy çok zor işin anıl uykusuzluk insanı çok yorgun gergin yapıyor allah kolaylık versin gece uykusundan önce çok yorsan oynasan belkı güzel uyur dicem ama her bebek farklı bu bebeklere akıl sır ermiyor nasıl dayanıklılar yahu
Maşallah cnm.
Arasın da ağzından kaç kere ekmek parçası çıkarttık kocaman
O yüzden verirken korkuyorum
Muzu falan da fileye koyup veriyorum
Gerçekten çok gerikiyorum
Herkese patlıyorum. Gerginlikten başım ağrıyo inan
Böyle değildi bi haftadır iyice sapıttı ve alıştı uykusuz kalmaya
tatlım seninki de belki diş çıkaracaktır huysuzluk yapıyor mu ypksa normalmı geceleri
Canim catidan gelmiş olabilir benim evinde de evlendigim ilk sene çok vardi nefret ediyodum geceleri nöbet bekliyorum nerdeyse paranoyak olmuştum inan. Hamambiceklerini arastirmaktan perişan olmuştum kafasi olmadan 3gun yaşayabilen bi bocekten ne belleyebikirsinizki? Ölümsüz gibi okusan sasarsinya gecenin bu saatinde bütün sistemim çöktü daha gözüme nasıl uyku girer bilemiyorum 1,5 yıldır oturuyorum burda böle bişi görmedim !!! mutfağa bir gittim eşşek kadar hamamböceğe (tabir-i caizse karafatma) beni yer o kadar yani şimdi öle bir tiklendim ki gözüm sağda solda bişi dokunsa hopluyorum offf ya nerden çıktı bu evimden soğudum iki dakkada kaldırdım benim kini şoka girdi oda
Taze ekmek verme Anil hamurlasir islaninca bayat ekmek ver barime bidearas büyüme atagi geçiriyor olabilir Ahmed rutinde sapitik zaten ama atak olduğunda iyice sapitiyor anliyirumMaşallah cnm.
Arasın da ağzından kaç kere ekmek parçası çıkarttık kocaman
O yüzden verirken korkuyorum
Muzu falan da fileye koyup veriyorum
Gerçekten çok gerikiyorum
Herkese patlıyorum. Gerginlikten başım ağrıyo inan
Böyle değildi bi haftadır iyice sapıttı ve alıştı uykusuz kalmaya
canım gece uyusun diye gündüz uyutmamaya çalışıyorsan bu da doğru değil ama...
uykusu gelen bebek uyumazsa, uyutmaya çalıştığında uykuya daha zor geçer ve bu da zor.
bence sen önce gündüz uykusu ayarla...
gündüz o biraz uyurken sen de yat dinlen...
sonuçta gündüz de sallaya sallaya uyutunca uyuyacak sana da dinlenme fırsatı olur..
eşin de geldiğinde sana biraz yardımcı olsun, o ilgilensin sen dinlen...
artık ahmet uykusuzluğa çok alıştı, nasıl bir bünyesi varsa artık (
senin yapabileceğin en doğru şey, eşinden veya başkalarından yardım isteyerek gün içerisinde dinlenmeye çalışmak.
haa çocukla uğraşırken de ev işlerine gömülme, onları da salla gitsin...
Aras iyice az uykuya alıştı
Sabah 5-6dedim mi ayakta
Zaten geç yatıyo ve gece 8-9kere kalkıyo
Ben artık bayılmak üzereyim
Ne yapcam bilmiyorum. Psikolojim gerçekten alt üst oldu
Herkese çatar oldum. Hiç birşeye sabrım kalmadı.....
Ben dayanamıyorken o nasıl dayanıo uykusuzluğa
Sakin olmak için kendimi öyle Zorluyorum kiSakin olmalısın canm geçiş dönemleri olur bebeklerim arasta muhtemelen öyledir.Yine şükret anılcm
Benim halim daha fena 3 aydır masal gündüz asla uyumuyor ne yemek ne banyo hiçbişi yapamaz hale geldim birde tek tabancayım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi