Masallah hepsinee...saglikla mutlulukla büyüsünler inşallah. Aslında insan kızda erkekte olsa cok sevecek ama merak insani birakmiyo.. bide kıyafetleri görünce içim gidiyo aliveresim geliyo :) unisex te cok tercihim degil :/
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ve sonunda bizde Aras ı düşürmeyi başardık
Bi gürültüyle gittik ki yatakta 1 metreden düştü
Yanağı mosmor
Ben daha çok ağladım. Babasının ihmalkarlığı
Iynuyordu yatak odamızdaki yatakta
Ebeveyn banyonın musluğunu açayım duş alcam ısınsın demiş
2 metre yok duş musluğuyka yatak arası
Açmasıyla düşmesş bir olmuş. Nasım bu kdr hızlı dönebiliyorlar
sükûnetim canım arkadaşım ne güzel yazmışsın duygulandımmmmm
bişi diyemiyorum sizleree
Allah ayırmasın bizi kızlarrrrrrrr
Canim ben mustela aldım 50 faktör losyon tüm vücut için internette 30 faktör kullanın diyen var minera daha iyi diyen var fakat Suan tüm bebek güneş kremleri 50 faktör ve üzeri mustela için eczacı sadece anne ve bebek üzerine dedi %98 doğal kimyasal yok bebek mayosuda huggies alicam başka varmı bilmiyorum mamayida kavonoz mama alicam muhallbi meyve puresi emziriyorum duruma görede çorba vs veririm biraz değişecek beslenme tarzımız klima icin birşey dusunmedim
Saçımız bile toplanıyo artık yaaaaa:))))Eki Görüntüle 1159865
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba kilzlar 6 aylin asimizi olduk Bir Agiz 3 ayak mahfoldu kuzum ya. Kolomuz masallah 8600 boy 67 coo sukur insallah ates olmazEki Görüntüle 1159725
Valla Anil ben hala cozemedim o isi iki takla atip düştüler herhalde dicem ama sacmalicam... Bide ahmedin o kdr yolu o kisa surede gitmesi imkansiz hala gidemiyor o kdr kisa surede... Ne bilim yavrum bundan sonra boyle seyler yasamayiz insallah ben korkuyorum artik besige koydugumda bile korkuyorum oyle bi sallayip yaylaniyorki besikte 9.9siddetinde sallaniyo devrilir yada sicrarken atlar kayar duser muser diye kokuyorum cok hareketli ahmed hedefine ulasmak icin cok ciddi caba sarfediyor.
canım ne güzel iştahlı bir bebeğin var, benimki de aynı, maşallah bebişlerimize
benimki de herşeyi istiyor, ama vermiyorum.
ayından önce verilen ek gıdalar ileride obeziteye, sindirim problemlerine, karaciğer ve böbrek rahatsızlıklarına neden oluyormuş. ben açıkçası bundan çok korkuyorum.
şuan herşey ayına uygun. zaten 2-3 ay sonra baya çeşitlenecek yedikleri, 6 ay sonra herşeyi yiyebiliyor olacaklar.
ben de çok istiyorum her yediğimden vereyim diye ama dediğim gibi obeziteden çok korkuyorum. bi de benim ailem de eşimin ailesi de obeziteye meğilliler..
aklım çıkıyor valla..
senin de aklında bulunsun bence.
asyamca .!.:canım bebek bakar nasıl çiğnediğine, nasıl yudumladığına bakar, seninle birlikte birşeyler yiyip içmek ister,
ona verdiğin şey seninkiyle aynı mı diye sorgulamaz, sen büyükler için bile zararlı olan gıdalar yerine ona faydalı şeyler verirsen,
hem o mutlu olur hem de sen ilerde bakkaldan çıkmayan, ev yemeği yerine çikolata kola tüketen bir çocukla uğraşmak zorunda kalmazsın
umarım kırılmazsın sadece fikrimi tecrübemi paylaşmak istedim
Bu da benim tombis kizim alya su
Bu da benim tombis kizim alya su
Merhaba kilzlar 6 aylin asimizi olduk Bir Agiz 3 ayak mahfoldu kuzum ya. Kolomuz masallah 8600 boy 67 coo sukur insallah ates olmazEki Görüntüle 1159725
Hadi bakalım hamiş seni:))Oyyy maşallahhhh nazarlardan korusun Allah. Bende 2014 aralık anneleri topigindenim. Bizde bu günleri görürüz inşallah. .. sayfadaki bebeği görünce içim açıldı resmen.. sizlere bi sorum olucak. Ikili tarama testinde cikan free beta hcg degeri 50 üzerindeyse kız diyolar. Sizde tuttu mu acaba. ..
Lülünü koparırım EylüşşşşşşSaçımız bile toplanıyo artık yaaaaa:))))Eki Görüntüle 1159865
Canım arkadaşım çok sağ olçok geçmiş olsun canım, babalar bizim kadar tedbirli değil,
kızım 5 yaşına yaklaştı ben hala yere, yatağının kenarına park beşiğin sünger yatağını koyuyorum, düşerse canı yanmasın diye
şimdi nasıl kuzucuk, yanağı iyileşti mi
amin canım
Cnm aman dinkat et bemde korkuodum sakınıodum ama babamız hata yaptıMerhaba kizlar uzun bir zamandir yazamiyodum ama takip ediyorum.ve paylastiginiz bilgilerden cok yararlandim.
Anilcigim arasa gecmis olsun.neyseki bisey olmamis.bende hep duser diye korkuyorum. gönderildi
Özgecim bu ne şıklık böyleeeeeSagolun Kizlar yanliz İki kiz buyutmek cok zor
Sağ ol Öznurcum aman fikkat edinAnılcım geçmiş olsun ya... Çok hareketlendi zibidiler çok az bie bırakmaya gelmiyorlar...
Hiç hiç gelmio yalnız bırakmayaanııılll çok sevindim canım arkadaşım
inşallah en kısa zamanda o ataklar da geçer
bi de düştüğünü okudum arasın kıyamam ama önemli bişeyi yok dimi allah beterinden korusun
kaç gündür yazamadım kimseye bişey
tekrar geçmiş olsun canım hiç bırakmaya gelmiyo..
Oyyy maşallahhhh nazarlardan korusun Allah. Bende 2014 aralık anneleri topigindenim. Bizde bu günleri görürüz inşallah. .. sayfadaki bebeği görünce içim açıldı resmen.. sizlere bi sorum olucak. Ikili tarama testinde cikan free beta hcg degeri 50 üzerindeyse kız diyolar. Sizde tuttu mu acaba. ..