2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Masallah hepsinee...saglikla mutlulukla büyüsünler inşallah. Aslında insan kızda erkekte olsa cok sevecek ama merak insani birakmiyo.. bide kıyafetleri görünce içim gidiyo aliveresim geliyo :) unisex te cok tercihim degil :/

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kaçinci haftadasin

11+4 te bence bu bebek erkk dedi ama sonradan degisebiliyo flnda dedi. Kesin bisey yok yani. Bu haftada hicbisey demedi temmuz 17 de soyliyim dedi. Napalim bekliyoruz...

çok geçmiş olsun canım, babalar bizim kadar tedbirli değil,
kızım 5 yaşına yaklaştı ben hala yere, yatağının kenarına park beşiğin sünger yatağını koyuyorum, düşerse canı yanmasın diye
şimdi nasıl kuzucuk, yanağı iyileşti mi

sükûnetim canım arkadaşım ne güzel yazmışsın duygulandımmmmm
bişi diyemiyorum sizleree
Allah ayırmasın bizi kızlarrrrrrrr

amin canım

Teşekkür ederim canım verdiğin cevaba. Canim sadece duydugum ve mantigima yatan bişey paylasmak isterim. Gunes kremlerine iyi bisey demiyorlar. Ayrica faktörü ne kadar artarsa o kadar kimyasali artiyormus. Illede alinacaksa Vucutta emilmeyen beyaz tabaka birakan ve fiziksel olanlar tercih edilmeliymis. Bir digeri güneş isinlari cok zararlı olduğundan 12-17 arasi asla cikarmamak,diğer zamanlarda da golgelerde durulmaliymis. Denizde ise o tenteli botlar iyi gibi ondan alabiliri

Merhaba kilzlar 6 aylin asimizi olduk Bir Agiz 3 ayak mahfoldu kuzum ya. Kolomuz masallah 8600 boy 67 coo sukur insallah ates olmazEki Görüntüle 1159725

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

merhaba canım
maşallah kuzuya boyu da kilosu da çok güzel

Saçımız bile toplanıyo artık yaaaaa:))))Eki Görüntüle 1159865

maşallah pamuğuma, mertin saçlar hala minicik hiç uzamıyor

tuğbacım, ahmed parande atıyor desen şaşırmam, o bıdık herşeyi yapar iki takla da atmış olabilir
park yatağın üst kademesi 6 aylığa kadar kullanılıyor, sen de alt kademeye al artık ahmedimi, maşallah çok hareketli bir kaza gelmesin başına

ben de senin gibi düşünüyorum, bebek bakıyor diye zararlı olabilecek şeyler verilmemeli,
milletimiz tombul bebek seviyor ama o tombul bebeklerin obeziteye bir adım daha yakın olduğunun farkında değiller sanırım
bebek iştahlı olabilir bu çok güzel bişey ama bebek iştahlı diye her bulduğumuzu ağzına sokmamalıyız bence
özellikle çikolata, gofret, hazır meyve suları, mısır şurubuyla çin tuzuyla hazırlanmış gıdalar, çay gibi şeyler çocuğa hiçbir fayda sağlamaz,
mesela ben puding yiyeceğim zaman merte muhallebi yapıyorum, çay içerken ona da pekmezi sulandırıp ya da elma sıkıp veriyorum,
onun yiyecek içeceklerini de benimkiyle aynı tip tabağa bardağa koyuyorum, o zaman benim ne yiyip içtiğimle ilgilenmiyor

Merhaba kizlar uzun bir zamandir yazamiyodum ama takip ediyorum.ve paylastiginiz bilgilerden cok yararlandim.
Bu arada masal duruya masallah allah nazarlardan saklasin.hayati boyunca hep boyle basarili olur insallah.
Anilcigim arasa gecmis olsun.neyseki bisey olmamis.bende hep duser diye korkuyorum.
Bizde ek gidaya coktan basladik. Sade yogurt disinda hersey yiyor. Sutasin bebekler icin yogurdu var elmali onu cok seviyor.
Uykumuz duzene oturdu.gunduzleri 2 defa uyuyor uyuturken yatagina birakiyorum kendi kendine uyumayi ogrendi.sallanarak uyumayida birakti o yuzden cok mutluyum. Geceleride 1 kere mamaya kalkiyor. Aksam 9 bucuk 10 gibi uyuyor sabahta ayni saatlerde kalkiyor.
Kizlar aralik bebeklerinin hepsi masallah birbirinden tatli resimlerine hep bakiyorum allah nazarlardan saklasin kuzularinizi

Bu da benim tombis kizim alya su

Eklentiler

• $1403002239523.jpg
    26,6 KB · Görüntüleme: 44
  • $1403002257728.jpg
    29,3 KB · Görüntüleme: 47
Bu da benim tombis kizim alya su

Bu da bizim anne-bıcır selfiemizEki Görüntüle 1159879

Sıra sizde hadi bakalım..:)

Merhaba kilzlar 6 aylin asimizi olduk Bir Agiz 3 ayak mahfoldu kuzum ya. Kolomuz masallah 8600 boy 67 coo sukur insallah ates olmazEki Görüntüle 1159725

maşallah sübhanallah bunların hepsine ya Rabbim korusun hepsini :) şükür olsun bunları verene oiyyyy

Hadi bakalım hamiş seni:))
Ne heyecanlısın teyy teyyy
Ahh ahh özlüom ben hamişliimi yaaa:44:
Bemde de o değer tutmadı
Çok inanöa benceeee

Lülünü koparırım Eylüşşşşşş
Canım arkadaşım çok sağ ol(
Yok iyileşmedi hatta bugün hastalığı için dr a hötürdük
Dr burası niye kararmış diye bastırımca o kdr ağladı o kdr ağladı anlatamam
İnan aşı olurlen o kdr ağlamadı
Sustu ama durdur durdu ağladı içli içli(
Hep biZim hatamız
Babamıza da birşey demedim çok üzüldü o da çünkü(
Merhaba kizlar uzun bir zamandir yazamiyodum ama takip ediyorum.ve paylastiginiz bilgilerden cok yararlandim.

Anilcigim arasa gecmis olsun.neyseki bisey olmamis.bende hep duser diye korkuyorum. gönderildi
Cnm aman dinkat et bemde korkuodum sakınıodum ama babamız hata yaptı
Ona da güvenirdim ama demek anlık ihmalkalık
İnş kalıcı birşeyi olmamıştır
Bu arada kızının maşallahı varr
Ne güzel de oturuoo
Bizimki hop devrilio oturabileceğinr hiç inanamıyorumbi k ay daha:))
Sagolun Kizlar yanliz İki kiz buyutmek cok zor

Özgecim bu ne şıklık böyleeeee
Bayıldım maşallahh kızınaa
Kızı da ay ı erkeği de aynıdır anacım oy oymıy
Geldin mi türkiyeye?

Anılcım geçmiş olsun ya... Çok hareketlendi zibidiler çok az bie bırakmaya gelmiyorlar...
Sağ ol Öznurcum aman fikkat edin
Dün gördüm dizide morarmış
Düştüğünde yüz üstüydü
Aklım gitti ama gürültüyü duydum ya anladım
Odaya gelene kdr saniyeler ömre bedeldi
Böyle büyüyecekler demek ki
Hiç hiç gelmio yalnız bırakmaya
Fırfırlar
Tşk ederiz teyzesi seviyoruz seni
Rabbim heeeepppsinimkorusunn kollasın

Bu olayı bende hamileyken duymuştum benim 75 ti ve kızım oldu.. Benden sonraki tüm çevremdeki hamilelerde de tuttu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…