2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
herkese mutlu huzurlu sağlıklı haftalarr
yine tatlı bebişler süslemiş sayfalarımızı
öpüyorum herbirini kuzuların

TEMİZ....

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

anııılll çok sevindim canım arkadaşım
inşallah en kısa zamanda o ataklar da geçer
bi de düştüğünü okudum arasın kıyamam ama önemli bişeyi yok dimi allah beterinden korusun
kaç gündür yazamadım kimseye bişey
tekrar geçmiş olsun canım hiç bırakmaya gelmiyo bu kuzular

tesekkur ederim fotolari da gordum egitici biseyler almayi dusunuyodum bu aralar cunku bisey yaparken soylerken saskin saskin dinlemeye basladi sanirim ilgilenip ogrenmeye calisiyor artik.insallah hep guzel seyler icin kullanirlar akillarini bidiklar

miniiiik naber arkadaşım kuzun nasıl herşey yolundadır umarım...

ayçaaa sana da yazamadım giremiyordum.. maşallah masal duruya allah nazarlardan korusun onu
çok şaşırdım okudukça
topiğimizin mucize bebeği...
biz böyle zorlanırken sen çok daha hızlı katediyorsun yolları.. allah sana kolaylık versin canım
ama ben başka bişeye takıldım
böyle özel bi toruna sahip olmalarına rağmen ilgisiz ananne ve babaanne nasıl seni yalnız bırakırlar anlamıyorum bu büyükleri
neyse sen kafanda halletmişsin
zaten tüm enerjini masal duruya, eşine yani yuvana ver.. kendi huzurunuz ve mutluluğunuz için harca
öpüyorum canım seni de o bir iki diye sayan minnoşu daa

gülay çok geçmiş olsun Allah şifa versin canım
ali de nazara mı geliyo nedir yakışıklım benim
oku ona sıksık..
bi de gülaycım siz çocuk dr kime gidiyorsunuz nereye?
ben memnun kalamadım gittiğimden iyi bi çocuk dr.u arıyorum

deniz geçmiş doğumgününüz kutlu olsun canım öpüyorum aralı kocaman
hayatı boyunca hep mutlu sağlıklı huzurlu bi yaşam sürsün
sizi hiç üzmesin hep doğru kararlar versin
başarılı bi genç olsun güzel bi meslek sahibi olsun inşallah

bu vesileyle tüm bebişlerimiz için de olsun bu dua...

Selam kızlar. Epeydir giremedim. İnşallah herkes superdir. Tatil hakkinda bişeyler sorucam
Bebeginize gunes kremi onerdimi doktorunuz? Acaba kac faktorluk gerek 6-7 aylik bebege?
Mayo olarak ne düşünüyorsunuz? Huggies gibi markalarin mayo bebek bezi var 16 kusur falan. Daha once kullanan memnun kalan var mi? Yada hangi marka?
Otellerin klima konusunda ne dusunuyorsunuz?
ve bir de biz orda nasil mama yapcaaazzzz

UMUT HASTANESI nURETTİN BEYE GİDİYODUK ama memnun kalmadım saçma tahliller isteyip herşeye antibiyotik veriyo.Medipole gittik ordada fiyatlar uçtu 100 muayne birde uzak.Şimdi Maltepe Ersoy hastanesi Neşe hanıma gidiyorum memnunum.çoplak yapıyor kendi öyle tartıyor oynuyor Ali kaç kaz hasta oldu hiç ilaç vermedi.. 25 LİRA MUAYNE PERSONELDE GAYET İLGİLİ. Umuta bin basar en azından.E,5 MİNÜBÜSLERİ YANINDAN GEÇİYOR SANIRIM..

Olsun canmm
Evet bende ailemi hiç anlamıyorm ama bende hep bişilerden yoksn büyüdün ailemle hiç yaşamadm üniv yırtlarnda büyüdüm çalştm okudm meslek sahibi oldm evlendim anne oldum hep tek başıma idim oyüzden kafamda annem babamda olsa bitmiş vaziyettelet bazen doğurmak annr olmak değil birkezde korumak baba olmak değil bunu anladm
Şükürki allahıma bana böyle bir evlat nasip etti evladım anne babasının mucizesi
Zor oluyor başetmeyi öğreniyorm
Belki aglıyorm belki yoruluyorm ama kızımı ben büyütüyorm diyorm en azndan
Ben çok uzun zaman önce ailemden medet ummayı bırakmştım yadırgayamıyormki
Hayattaki iki canm bir eşim bir kızım
Hayattaki en güzel desteklerim sizlersiniz yeterde artar bana😊

herkezlere iyi hayırlı haftalar geçen uzun uzun cvplar yadım sonra lino şumu emzirmeye gittim geldim yazılar gitmiş

oiyyy bugün ne zor bi gündü kaç gündür kakasını yapmıodu bizim küçük hanım maşallah sağlam çıkardı öle ki ikimizde pokun içinde kaldık ( ayyy sinirden gülüorum ) neye uğradığımı şaşırdım bide üzerini çıkarıorum bayılıo çıplaklığa iyice şımardı başedemiorum yatak ortüm onun heryeri benim bileklerim dirseklerim bile battı oiyyyy mecrum yıkamak zorundaydım ilk kez tek başıma yıkadım ama başardık çok şükür şimdide uyuyo öpüyos herkezleri

iyiyim kuzuuu sen nasilsin yegenim nasil canim araniz nasil bidikimla :)
efe iyi oglum buyuyo teyzesi cok seviorum cok duskunum ona her anne gibi.cok sukur bu gunleri de gorduk

Tşk kızlar

Tuba aynı Ahmed gibi düştü. Kafası yatak ucundayken düştüğünde yatak başı tarafındaydı
Nasıl oluo anlamadık

Valla Anil ben hala cozemedim o isi iki takla atip düştüler herhalde dicem ama sacmalicam... Bide ahmedin o kdr yolu o kisa surede gitmesi imkansiz hala gidemiyor o kdr kisa surede... Ne bilim yavrum bundan sonra boyle seyler yasamayiz insallah ben korkuyorum artik besige koydugumda bile korkuyorum oyle bi sallayip yaylaniyorki besikte 9.9siddetinde sallaniyo devrilir yada sicrarken atlar kayar duser muser diye kokuyorum cok hareketli ahmed hedefine ulasmak icin cok ciddi caba sarfediyor.

Kizlar valla napiyosunuz neydiyosunuz bilmiyorum ama inşallah iyisinizdir. Ahmed yasin beyin uyku saatlerini düzenlemeye calisiyoruz haliyle çok yoruluyorum Ahmed de çok huysuz ayrıca ek.gidaya ufak geçişler yaptik beyefendi hic birseyi beğenmiyor yemek.konusunda da sikinti yasayacagim sanirim Allah YARDIMCImiz olsun çok optum sizleri geçmişi okuyamadim kusura bakmayin bitmiş haldeyim...

Kuzum evet izledim tıpış tıpış yürüyor masalımız inNamayan gelmesin bu topiğe artık, burda yaZılana güvenmeyn girmesin topiğimize, zatrn uykusuz günlerim geri geldi sinirim tepemde:))) aşı yaptırdık bugün henüz ateş yok saat 4 ama bi huzursuzluk car umarım aşıdandır ve hemen geçer:)

Eki Görüntüle 1156082

Anca ayağını yiyo😂

Benim miniğim de böyle hatta benimki iki ayağınıda sokmaya çalışıyor bazen valla gaz maz hak getire ayaklarını kaldırdı mı gazını çıkarıyor ve alttan zart zurt çıkarıyor birde bana bakıyor kötü birşeymi yaptı iyi birşeymi yaptım diyerek bende gülünce afferin kızıma diyince basıyor kahkahayı sonra bi daha ilk önce baş parmağımızı yiyorduk sonra yanındaki yanındaki derken tüm parmaklar ağızında bazen parmak yemekten sıkılıyor topuğunuu yemeye çalışıyıor tam komediler yaa :)

Canım bu konuşulanları biraz geç gördüm ama biz seni tanıyoruz ve biliyoruz sen hiç canını sıkma masal çok harika bir bebek ve elinden geldiğince sende ona daha verimli olmak istiyorsun zaten bu aralık bebeklerinin huyu farklı kuzum hepsinde birşeyler var ve hepside birbirinden mükemmel çocuklar canım benim

Bende şaşırdım ilk başlarda ama ben pek yabancı değilim bu konuya benim kuzenimde 5 aylıkken emeklemeye ve 7 aylıkken yürümeye başladı ve annemde söylüyor ben ikiz eşiyim ve ikizimle bende herşeyimizi yaşımızdan önce yapmışız 9 aylıkken annemlerle sofraya oturup kendi tabağımızdan kaşık yada çatalla yemek yermişiz 1 yaşını doldurduğumda normal cümleler kurabiliyormuşum öyle çat pat konuşma değil düzgün ve anlaşılır bir şekilde cümleler...

Canım benim sen ve masal iyi olsun gerisi boş kuzummmmmm

Son düzenleme:

Canım ya ben yeni duydum 4 ay aşısı için gittiğimde 31 aralık doğumlu ve sonrası için aşı tekararı yapılacak demişti ebe bana neyse bugün aşımız var olmadı onuda yaptırırım bakalım hayırlısı olsun umarım bebeişlerimizin sağlığı hiç bozulmaz

Kızlar ben artık kızıma herşeyi veriyorum ne yiyorsam onada veriyorum zaten kendisi istiyor vermezsem çığlığı basıyor verince susuyor :)

Makarna yiyoruz çorba içiyoruz pirinç pilavı domates kabak yemeği kek pasta börek yiyoruz ayran çay meyve suyunu içiyoruz

Canim ben mustela aldım 50 faktör losyon tüm vücut için internette 30 faktör kullanın diyen var minera daha iyi diyen var fakat Suan tüm bebek güneş kremleri 50 faktör ve üzeri mustela için eczacı sadece anne ve bebek üzerine dedi %98 doğal kimyasal yok bebek mayosuda huggies alicam başka varmı bilmiyorum mamayida kavonoz mama alicam muhallbi meyve puresi emziriyorum duruma görede çorba vs veririm biraz değişecek beslenme tarzımız klima icin birşey dusunmedim

kızım sallanmadan uyumuyo kızlar ya geceleri iyi sallamıyoruzda gündüz uykularında hemen geri uyanıyo sallamayınca beyni bulancak sallanmaktan kuzumun iyi alıştınasıl unutturabilirim bi fikriniz varmı

canım ne güzel iştahlı bir bebeğin var, benimki de aynı, maşallah bebişlerimize
benimki de herşeyi istiyor, ama vermiyorum.
ayından önce verilen ek gıdalar ileride obeziteye, sindirim problemlerine, karaciğer ve böbrek rahatsızlıklarına neden oluyormuş. ben açıkçası bundan çok korkuyorum.
şuan herşey ayına uygun. zaten 2-3 ay sonra baya çeşitlenecek yedikleri, 6 ay sonra herşeyi yiyebiliyor olacaklar.
ben de çok istiyorum her yediğimden vereyim diye ama dediğim gibi obeziteden çok korkuyorum. bi de benim ailem de eşimin ailesi de obeziteye meğilliler..
aklım çıkıyor valla..
senin de aklında bulunsun bence.

Merhaba kilzlar 6 aylin asimizi olduk Bir Agiz 3 ayak mahfoldu kuzum ya. Kolomuz masallah 8600 boy 67 coo sukur insallah ates olmaz

kızım sallanmadan uyumuyo kızlar ya geceleri iyi sallamıyoruzda gündüz uykularında hemen geri uyanıyo sallamayınca beyni bulancak sallanmaktan kuzumun iyi alıştınasıl unutturabilirim bi fikriniz varmı

Valla tubacim benimki de öyleydi ayağımda uyurdu hatta ama nasıl olduysa şimdi memede uyuyor mecbur kalmazsam sallamiyorum...
Emziriyo musun

Oyyy maşallahhhh nazarlardan korusun Allah. Bende 2014 aralık anneleri topigindenim. Bizde bu günleri görürüz inşallah. .. sayfadaki bebeği görünce içim açıldı resmen.. sizlere bi sorum olucak. Ikili tarama testinde cikan free beta hcg degeri 50 üzerindeyse kız diyolar. Sizde tuttu mu acaba. ..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İns canım...bizde bi zamanlar sizin gibiydik ama zaman çabuk geçiyor..
Yok canım benimki 32ydi ama böyle bi kızım oldu:))

Eklentiler

• $1402995573640.jpg
    46,5 KB · Görüntüleme: 44
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…