Off şu aşı aklıma geldikçe içim kararıyor... Dışarı bile çıkmak istemiyorum korkumdanAllahım sen koru yavrumu ve herkesin yavrusunu... Aşısız dolaşmak korkutuyor beni...
Şuan için istanbulda bildiğim kadarıyla canm ama asm ye bir sor istersen
Ben herkesin bilgisi için paylaştm ama dikkatten kaçtı sanrm lütfen ihmal etmeyin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tekrar paylaşıyorum
Lütfen her annenin dikkatineee!!!
Türkiyeye gelen suriyeliler salgın hastalık yayıyor,"çocuk felci"hastalığı bu hastalık yayılmaya başlamış durumda.
Herkes bebeğini bu damla aşıdan yaptrmak için en yakın ASM ye götürsün
0-5 yaş
Babam sağlık grup başkanı olduğu için bu bilgiyi size net verbiliyorm
Bu aşı damla halinde sadece ASM ler yapıyor
Masal Duru Çarşamba olucak bu aşıyı
Ben Ümraniyedeydim ve pilot bölgeymiş Aliyede yapmak istediler yaptırmadım vaka sayısı artıyormuş ama Maltepede henüz yok burda vurulmuyor..Kızlar bu çocuk felci aşısı nedir anlamadım? Biz de yaptıracak mıyız? Bide sadece istanbul mu ? Biz marmariste oturuyoruz bana öyle bir bilgi gelmedi
Bizimkileri bırktım çayıra Mevlam kayıra umrumda değiller hiç valla ben herzaman kötü günde iyi günde yanlarındaydım artık bende gitmiyorumcanım öyle güzel yazmışsın ki ağlanacak haline gülesim geldi:)) amann boş ver sen kızına bak kuzum sana baksın aşık aşık:)) ben de gurbetteyim herkes istanbuşda biz marmariste. Ama anane bahane oluyo bitiyo hasretinden torunun. Habire geliyorlar. Hepsinden Allah razı olsun. Bide şey var zırt pırt her gün yanında olup karışmalarındansa böylesi daha iyi:)
Aralım iyiki doğmuş dogum günü kutlu olsun hayırlı bir evlat olur inşallah..koptummmmmmmmmmm deliiiiii yaaaaa :)))))
ya gulayım boşver yaaa.. en cok yakınlartımız ztn bıseye yaramıyorlar,
gercı bnmkıler uzak ben bursa onlar ıstanbul olunca nadır gelıp gıdılıyor cunku çocukların okulu vs oluyor
ama bende kv tarafından cok sanslıyım valla cok sukur Allahımaa..
kv annem gıbı bılıyorsunuz zaten..
bak yarım saat ınce çıktık eve havuzdan.. pert oldum Alı Kerem e onlar baktı
Aral ın bugun doğum gunu olunca kırmakta ıstemedım cok kaldık havuzda açlıktan ve sıcaktan bayılcaktım :)
kuzum hala ıyılesemedın demek valla sesın cok fenaydı zaten :26:bir daktıra gözüksen mı aceppppp
Alimede gecceekkk ::/
Hep gülelim inşallah Miracım Amin cümlemizin yardımcısı olsun kötü fesat insanları bizden uzak tutsun.Teşekkür ederim..İlahi Gülay ya güldürdün yine... Allah yardımcın olsun ama canım... Geçmiş olsun bu arada...
Diar o 6. ay aşıları ile vurulan virüs bu bulaşmaması içinmiş saglık ocagına gidicem p.tesii bakalım ne diycek burda yapılıyormu..Cnm uyarin ivin saol bsy sorcgm bizim ay kontrolumuz 28inde dogm tarhi 28 arlk old.icin.
Ben simdi beklymmmi yokda daha 2 hafta var gidip asi yptrmm gerrkr mi korktm da..
günaydın ben balıkesirdeyım çok felci aşısını yapalıı 20 gün oldu heryerde yapılıyordur
Cnm uyarin ivin saol bsy sorcgm bizim ay kontrolumuz 28inde dogm tarhi 28 arlk old.icin.
Ben simdi beklymmmi yokda daha 2 hafta var gidip asi yptrmm gerrkr mi korktm da..
Tekrar paylaşıyorum
Lütfen her annenin dikkatineee!!!
Türkiyeye gelen suriyeliler salgın hastalık yayıyor,"çocuk felci"hastalığı bu hastalık yayılmaya başlamış durumda.
Herkes bebeğini bu damla aşıdan yaptrmak için en yakın ASM ye götürsün
0-5 yaş
Babam sağlık grup başkanı olduğu için bu bilgiyi size net verbiliyorm
Bu aşı damla halinde sadece ASM ler yapıyor
Masal Duru Çarşamba olucak bu aşıyı
Aynen öyle hatta kapıya gelip yaptıkları aşı bu.. Bize de gelmişler ben işteyken onlara yaptırmadım ama asm ye gittiğimde yaptırdım. Allah korusun ihmal etmemek lazım.. Zaten ağızdan damla yan etkisi bişeyi yok..
Canm masalın 6.ay aşıları var perşembe ben bir gün önceden yaptırcam agır gelmesin diye imkanın varsa hemen gitmeni öneririm aşılar doz halinde olcak zaten sanrm 2 doz
Korkma canm ama aşılar tükeniyormuş
Ben Ümraniyedeydim ve pilot bölgeymiş Aliyede yapmak istediler yaptırmadım vaka sayısı artıyormuş ama Maltepede henüz yok burda vurulmuyor..
Bizimkileri bırktım çayıra Mevlam kayıra umrumda değiller hiç valla ben herzaman kötü günde iyi günde yanlarındaydım artık bende gitmiyorum
Kendileri bilirler...
Aralım iyiki doğmuş dogum günü kutlu olsun hayırlı bir evlat olur inşallah..
Ben malesef her konuda şansız olan bir insanım Rabbim evladımla güldürsün inşallah ne diyeyim üzülmekte olmuyor işte en güzeli takmamak
Biraz zor oldu çook yıprandım ağladım dövündüm ama artık alıştım onların vurdumduymazlıgına..Bencil olmak lazım bir becerebilsem benden mutlusu olmıycak..Düzelmedim Denizim malesef çokk agır bir grip yaa mahfetti benii..Kayganam beni köye çagırıyo ısrarla moook giderim Aliyi görüceklermişşş yok Ali onlara kızıda hamile onu sevsinler aradı hamile dedi iyii hayırlı olsun ilk torunun biz yokuz gibi zaten o candan biz yandan dedimm bozdum bayaa..
Hep gülelim inşallah Miracım Amin cümlemizin yardımcısı olsun kötü fesat insanları bizden uzak tutsun.Teşekkür ederim..
Diar o 6. ay aşıları ile vurulan virüs bu bulaşmaması içinmiş saglık ocagına gidicem p.tesii bakalım ne diycek burda yapılıyormu..
Çok geçmiş olsn canm bunlar çok hatrketliler anlamadığın anda pat gidiveriyorlarVe sonunda bizde Aras ı düşürmeyi başardık
Bi gürültüyle gittik ki yatakta 1 metreden düştü
Yanağı mosmor
Ben daha çok ağladım. Babasının ihmalkarlığı
Iynuyordu yatak odamızdaki yatakta
Ebeveyn banyonın musluğunu açayım duş alcam ısınsın demiş
2 metre yok duş musluğuyka yatak arası
Açmasıyla düşmesş bir olmuş. Nasım bu kdr hızlı dönebiliyorlar
Off şu aşı aklıma geldikçe içim kararıyor... Dışarı bile çıkmak istemiyorum korkumdanAllahım sen koru yavrumu ve herkesin yavrusunu... Aşısız dolaşmak korkutuyor beni...
Ve sonunda bizde Aras ı düşürmeyi başardık
Bi gürültüyle gittik ki yatakta 1 metreden düştü
Yanağı mosmor
Ben daha çok ağladım. Babasının ihmalkarlığı
Iynuyordu yatak odamızdaki yatakta
Ebeveyn banyonın musluğunu açayım duş alcam ısınsın demiş
2 metre yok duş musluğuyka yatak arası
Açmasıyla düşmesş bir olmuş. Nasım bu kdr hızlı dönebiliyorlar
Çok geçmiş olsn canm bunlar çok hatrketliler anlamadığın anda pat gidiveriyorlar
Anilcim çok geçmiş olsun bende ahmedi düşürdüm biliyorsun çok.şükür ki AHMEDİN ALNİNDA Hafif bi kizariklik.vardi o da hemenggeçti. Oda bana ders oldu misafirlik te bile yatak üstünde yatirmiyorum artik beşik varsa beşik ya gozumun önünde yada yer yatagi istiyorum.
Geçmiş olsun kuzuma üzülme düşe kalka buyuyecekler... Allah daha betrinden korusun. Bir daha hic bir bebek böyle şeyler yasamasiin insallah
Kuzum benim kafam karıştı biz zaten çıcuk felci aşılarının ilk dozlarını ıpv aşısı diye vurulmuşuz 2. -yda ve 4. Ayda var alerji gelişmediyse bunda niye gelişsin bu ağızdan 3 damla olduğu içinmi? Benim doktorum hiç bişey söylemedi yarın aşım var be yapacağımı bilmiyorum ben şimdi vutdursam mı vurdurmasam mı?
Tşk kızlar
Tuba aynı Ahmed gibi düştü. Kafası yatak ucundayken düştüğünde yatak başı tarafındaydı
Nasıl oluo anlamadık
Tünaydn canm😃Çok iyi yapmşssn canm ben şehir olarak bilmiyordm ama aşı konusunda bilgisi olsn herkesin diye yazdm canm
Canım bu ondan farklı olarak canlı virüs olduğu için vurdurmak sakıncalı olabilir diye tahmin ediyorum... Mesela bu mantıkla bize doktorumuz rotavirüs aşısını da yaptırmamıştı... Yarın soracağım inşallah doktora...