Maşallah, Allah nazarlardan saklasınEki Görüntüle 1156296
Benim kuzum:)
Bunları dolduruor saatlerce bir-iki diyor
Eki Görüntüle 1156262 Eki Görüntüle 1156265 Eki Görüntüle 1156267
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Eki Görüntüle 1156410
KOCİŞ YATAR BEBİŞİM YATAR BEN FOTO KOYARMAŞALLAH KUZULARIMIZA RABBİM KORUSUN HEPSİNİ esila lina (deniz)
Aralcemredeniz .!.:
Canımmm
Otelde sağdım. Ama regl oldum öyle az çıltı ki(
Hazırlıksız yakalandım bi de offf tam zamanıydı sanki
Yarın dert esasss
11 de çıkış. Akşam 8 de düğün
Gece 12 de çıksak Allah izin verirse 3de evde olsak.
Bilmiyorum gerildim. Avm var burda. Orda temiz kirli sağcam artık 5 gibi. Ama gece 3e kdr ne yapxam
Düğün arası gidip gelemeyiz düğün 8de. 10 da avm kapanıo
Off daraldım gene yaaa:18:
Ayy Öznur Aras da öyle ama Aras daha tembeldir
Ayağını götğremediği için uyanıklık yapıo
Çorabını çekio onu yiyo
Bak bunu bugun çektim
Eylüş çok elastik maşallah:))
Eki Görüntüle 1156247
Kizlar birazdan adana yolcusuyum.
Kardsimn dgunu var.
Ayca dun ateslendi 38.5 oldu .
Hic ilac vernedim. Elimle islattim boynnu bacgini. 3 saat icinde 36.6 ya dustu.bi dah cikmadi sukur.
Bugn asi gunu am pz yapticam.
Adanada smdi ates falan lmasin.
Deniz ayca maasallah coxuklariniza.
Benm ayca tam tur bil donmuyor
Ilerde kuzularmzin basarilarini gostersin hepimize
Canim cok tesekkurler tuyolar icin uyguluycam mutlaka arada paslasalim yardimin cok olur bana cok tesekkurler
Maşallah, Allah nazarlardan saklasın
Çok yakışıklı bu küçük adam
Oyyy şu kovayı tutan bıdık ellere bakın hele
Maşallah kendi küçük aklı kocaman kuzucuğa
Saymayı öğretmek için uğraşmadm aslnda ama o toplar ve kovayı aldm daha dığrusu e bebekten eline ilk o u aldı ilgisini çekti ben onla doldurup boşalttm hep ama doldurken hep 1-2 dedim 2 gün sonra kndi oynamaya başlayıp 1-2 dedi😄birde tableti var oyuncak ona basıyor orada harfler ve rakamlar sesli ondanda öğreniyor sanrm tavsiye edrrim almanızı masal birde iki kişi konuşurken susar hep dinlet sonra garip garip sesler harfler çıkarıyor belli belirsiz
Başarabilirsiniz tabiki bence her bebek mükembel ben inanıyorm
Masal sadece bunu öğrensin diyelim yeni birşey istiyor ama eskisini unutmuyor
E bebek mağazasına gittiğimde kendi alıyor oyuncağını elinr hangisi geçti ise ben onu alıyorm mesela birşey aldı eline ikinciyi almıyor raftan ve onla oynuyor ona seçme imkanı veriyorm ama o elinde tek bişi ile oynuyor bir anda 5 oyuncak ilr oynamıyor onun oyuncakları balıklar,titreyrn ayıcık,çıngıraklar,oyuncak sesli tablet
İsteyene resim atarm alabilmeniz için
19.12.2013 doğumlu kızım evet bunları sizle paylaştım sadece sıkıntılarımı şaşkınlığımı dile getrdim buradan 4 annemize yolladm video
Ben artık abartıyormş gibi görünmekten kırılıyorm topiğe bu yüzden girmemeye karar vermiştim ama şunu söyleyebilirimki size ben sadece şalkınlığımı paylaşmak şçin sizlerle bunları paylaşıyorm
tesekkur ederim fotolari da gordum egitici biseyler almayi dusunuyodum bu aralar cunku bisey yaparken soylerken saskin saskin dinlemeye basladi sanirim ilgilenip ogrenmeye calisiyor artik.insallah hep guzel seyler icin kullanirlar akillarini bidiklar
Offf gwrçekten zordurBen artık bu yorgnluğa sanırım dayanamıyorm
Bugün masal bir-iki demeye başladı
Hiç uyumuyor
Hiç yemiyor
Hep kovaya oyuncaklarını doldurp boşaltmak istiyor bir iki diyor
Hep yürümek istiyor
Hep konşmak istiyor
Ben şaşırdm kaldm artk yemek bile yiyemz uyuyanaz oldm
Doktorumu aradm agustosta tekrar beni DEHB ve IQ testine çağırdı
Ben sadce aglıyorm artk hiçbiryerde durmuyor sinitleniyor elinden herşeyi atıyor biberon atıp patlatmaktan resmen zevk alıyor ve bana bakıp gülüyor
Oy şapkanı kopardığımmm
Ya sen kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin ki KuzumÇok gerildim bende hiç görmedim belliki beni burada yalancı çıkarmaya uğraşmş ama boşa uğraşmş evladm üzerinden prim yapacak kadar değilim
Evet ben masalın annesiyin bu sıkıntıları yaşamak hiç kolay değil bunun nekadr zor olduğunu benden başka kimse bilemez sadece böyle çocukları olan anneler bilir cemredez gibi bu yüzden kalp kırmak istemiyorum
Münakaşa girmiycemde
Teşekkür ederim gizemcim çok haklısın
Ayyy Deniz bu süper olmuşşanladım cnm girmeye çalışıorum işte anca tel alıcam nasipse kaldım ortalarda o zman bol bol girerim
Eki Görüntüle 1156403
kuşum ben lina ya 3 ay kadar önce bunu yapmıştım kociş kızıyo buraya ekleyince bu biraz uzak ya koydumRabbim hepimizin kuzusunu korusun
Ayyyy inan ben hic sorgulamadim bile ya... Bi insan niye boyle birşey yapar hic anlamis değilim sen milleti boşver anacim bu dünyada dahilere hep anormal gözle bakalmadimi... İnsanların ithamlarida sozleri de onların olsun, saglikli basarili mutlu huzurlu bir gelecek sizlerin inşallah canim..
Yalniz bi konuda fikrini almak istiyorum Ahmed yasin nerdeyse 1 aydan fazladır kendisini elleri üzerinde kaldirabiliyor yani dört el derler ya o şekilde. İleri geri yayalaniyor kendini fok baligi gibi ileriye atiyor popoyu havaya dikip ayaklari ile yuruyomus gibi yapiyir yani sürünmek istiyor belli. Ama kollarini bi türlü ayaklari ile senkronize hareket ettirmesi gerektiğini kavrayamadi.. Ben elden geldiğince sikilana kdr onu yatirip hareket ettirmeye oyunlar oynamaya caliaiyirum ceee eeee yapiyorum.vs. benim sipacim surunmeyi hala öğrenemedi bir fikrin varmi ne yapabilirim? Sürünmek için erken ama bu hareketleri uzun suredir yapiyo gelişim hareketlerine erken basliyor ama keşfedip uygulaması uzun zaman aliyor. 3aylikken yan dönüyordu 4,5aylikti yüz ustu döndü mesela bendemi problem var acaba ben mi yardimci olamiyirum. Ama kaslari gelissin kendi kendisine cozsun diye de hic bi mudehalede bulunmuyorum o egzersiz yaparken Çözemedim ben bu işi. Bence her çocuğun binkapasitesi var oğlum için erken demekkki dimi? Yani hazir değil demekki çünkü benim daha yapabilecegm bir durum yok herhalde ben bulamiyorum:))) Ahmed yasine kalmis artik ne zaman isterse o o zaman :)))
Tekrar maşallah masal duruya cnm takma boşver optum senide tontis masalcigida :)))
Yok cnm manuelle sağmadımAllah kolaylık versin canım, sağma işi gerçekten büyük külfet,
regl olmanda ekstra kötü olmuş ama manuel pompayla elektrikliye nazaran daha az çıkıyor bildiğim kadarıyla
manuelle sağdıysan ondan az çıkmıştır belki
sanırım hiçbir bebek mert kadar tembel olamaz, ayağını çorabını ağzına sokmayı bırak tutmayı bile denemiyor,
sadece ayaklarını havaya kaldırıp bakıyorbir tek oturduğu zaman eğilip ısırmaya çalışıyor :
Offf gwrçekten zordur
Biz bizimkilere hareketli diyoruz ama esas sen işin zor kısmını yaşıyorsun
Kimse yok mı yanında(
Annen kardeş kv falan.Allah canlarını sağ etsin
Nerde oturuosun kapıp Arası geleyim:))
Birlikte huni partisi verelim:)
Oy şapkanı kopardığımmm
Maşallahhh sana. Çok tatlı annesiii
Ya sen kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin ki Kuzum
Burda niye reklam yapasın yalan söyleyesin ki
Kimseyi tanımıyorsun etmiyorsun
Bu tarz düşündüğünü sandığın birileri de varsa kale alıp kendini izah etme
Burda birbirimize destek olmaya çalışıyoruz köstek değil
Kıyamam sinirlerin de gerilmiş normal olarak
Emeklerinin karşılığını alacakson. Sonuçta Masal ileridüzeyde
Topiğimizin gururu iftiharı
Millet hususi Masalı okumak için artık dalcak bizim topiğe
Sen ya hiç açıklama yapma ya da alış kuzucum
Ayyy Deniz bu süper olmuşş
Bayıldım tab ettir bununmutlaka
Çok güzel de bi kız bebeki
Allahım korusunnnn
Ayyy Deniz bu süper olmuşş
Bayıldım tab ettir bununmutlaka
Çok güzel de bi kız bebeki
Allahım korusunnnn
Ayyy burda bir kuzu daha varmış
Maşallah linaya, Allah uzun, sağlıklı, huzurlu bir ömür nasip etsin inşallah
Ay grl canm herkese kapım açık beklerim kızlar istanbul/gaziosmanpaşadayım
Çok zor evet
Kimse yok annem ilgisiz
Kv kızımı hiç görmeye gelmedi tenezzül bile etmedi
Ben cevize başladm kızlar bu arada onnda mucizesi var diye düşünüyorm doktorumuz başlattı 2 hafta önce
Kızlar toplaşıp gelin bndrdiş buğdyı yapmayı düşünüyorm valla süper olur😄
Ayyyy aynı aynu
Annem ilgisiz umursamaz hep kendi işi var
Kv ye de biz gidersek sevio asla gelmio
Bende götğrmüyorum artık. Eşime dedim whats uptan foto at özlefdik derlerse sakın atmıosun
Özleyen gelsin dersin. Seni çok iyi anlıyorum.ben öyle daraldım ki iş bakmaya başladım iyi bi bakıcı bulursam
Gop bana çok uzak. Kv m de alibeyköyde oturuo
Ay umursamıyorm valla canm ne halleri varsa görsün yalandan elalem yanında seviyorlar gözükmelerine tav oluyorm birde demezmi annem masal duru çok fena nezaman baktıda fenalığını görebildinki
Alibeyköy yakın bana baya😀