2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

KOCİŞ YATAR BEBİŞİM YATAR BEN FOTO KOYAR MAŞALLAH KUZULARIMIZA RABBİM KORUSUN HEPSİNİ esila lina (deniz)

Eklentiler

• $10369115_1489939051238833_335078989211589049_n.jpg
    32 KB · Görüntüleme: 23
Son düzenleme:
cemredeniz .!.:
Aral
Canım arkadaşımın en kıymetlisi,
gözünden sakındığı, yüreğine sığdıramadığı,
gururu, mutluluğu, hüznü, sevinci, gözyaşı, yürek telaşı, birçok duygusunun ortak adı,
Gülen yüzün, ışıl ışıl gözlerin, sevgi dolu yüreğin hiç hüzünlenmesin, dilerim bir ömür başarılı, mutlu, huzurlu, sağlıklı olursun,
iyi ki doğdun,
doğum günün kutlu olsun...

Son düzenleme:

Allah kolaylık versin canım, sağma işi gerçekten büyük külfet,
regl olmanda ekstra kötü olmuş ama manuel pompayla elektrikliye nazaran daha az çıkıyor bildiğim kadarıyla
manuelle sağdıysan ondan az çıkmıştır belki

sanırım hiçbir bebek mert kadar tembel olamaz, ayağını çorabını ağzına sokmayı bırak tutmayı bile denemiyor,
sadece ayaklarını havaya kaldırıp bakıyor bir tek oturduğu zaman eğilip ısırmaya çalışıyor

Kardeşini Allah mesut etsin, bir yastıkta kocasınlar
minnaka da geçmiş olsun, inşallah daha iyidir

Son düzenleme:
Canim cok tesekkurler tuyolar icin uyguluycam mutlaka arada paslasalim yardimin cok olur bana cok tesekkurler

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Rica ederim canm umarm faydam olur

Maşallah, Allah nazarlardan saklasın
Çok yakışıklı bu küçük adam

Oyyy şu kovayı tutan bıdık ellere bakın hele
Maşallah kendi küçük aklı kocaman kuzucuğa

Teşekkür ederiz canm😄yer faresi o😃

tesekkur ederim fotolari da gordum egitici biseyler almayi dusunuyodum bu aralar cunku bisey yaparken soylerken saskin saskin dinlemeye basladi sanirim ilgilenip ogrenmeye calisiyor artik.insallah hep guzel seyler icin kullanirlar akillarini bidiklar

Ayyyy inan ben hic sorgulamadim bile ya... Bi insan niye boyle birşey yapar hic anlamis değilim sen milleti boşver anacim bu dünyada dahilere hep anormal gözle bakalmadimi... İnsanların ithamlarida sozleri de onların olsun, saglikli basarili mutlu huzurlu bir gelecek sizlerin inşallah canim..
Yalniz bi konuda fikrini almak istiyorum Ahmed yasin nerdeyse 1 aydan fazladır kendisini elleri üzerinde kaldirabiliyor yani dört el derler ya o şekilde. İleri geri yayalaniyor kendini fok baligi gibi ileriye atiyor popoyu havaya dikip ayaklari ile yuruyomus gibi yapiyir yani sürünmek istiyor belli. Ama kollarini bi türlü ayaklari ile senkronize hareket ettirmesi gerektiğini kavrayamadi.. Ben elden geldiğince sikilana kdr onu yatirip hareket ettirmeye oyunlar oynamaya caliaiyirum ceee eeee yapiyorum.vs. benim sipacim surunmeyi hala öğrenemedi bir fikrin varmi ne yapabilirim? Sürünmek için erken ama bu hareketleri uzun suredir yapiyo gelişim hareketlerine erken basliyor ama keşfedip uygulaması uzun zaman aliyor. 3aylikken yan dönüyordu 4,5aylikti yüz ustu döndü mesela bendemi problem var acaba ben mi yardimci olamiyirum. Ama kaslari gelissin kendi kendisine cozsun diye de hic bi mudehalede bulunmuyorum o egzersiz yaparken Çözemedim ben bu işi. Bence her çocuğun binkapasitesi var oğlum için erken demekkki dimi? Yani hazir değil demekki çünkü benim daha yapabilecegm bir durum yok herhalde ben bulamiyorum:))) Ahmed yasine kalmis artik ne zaman isterse o o zaman :)))

Tekrar maşallah masal duruya cnm takma boşver optum senide tontis masalcigida :)))

tesekkur ederim fotolari da gordum egitici biseyler almayi dusunuyodum bu aralar cunku bisey yaparken soylerken saskin saskin dinlemeye basladi sanirim ilgilenip ogrenmeye calisiyor artik.insallah hep guzel seyler icin kullanirlar akillarini bidiklar

Rica ederim canm evet bence üstlerine düşmek lazm şuan herşeyi kapma öğrenme zamanları

Offf gwrçekten zordur
Biz bizimkilere hareketli diyoruz ama esas sen işin zor kısmını yaşıyorsun
Kimse yok mı yanında(
Annen kardeş kv falan.Allah canlarını sağ etsin
Nerde oturuosun kapıp Arası geleyim:))
Birlikte huni partisi verelim:)
Eki Görüntüle 1156296
Benim kuzum:)

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Oy şapkanı kopardığımmm
Maşallahhh sana. Çok tatlı annesiii
Ya sen kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin ki Kuzum
Burda niye reklam yapasın yalan söyleyesin ki
Kimseyi tanımıyorsun etmiyorsun
Bu tarz düşündüğünü sandığın birileri de varsa kale alıp kendini izah etme
Burda birbirimize destek olmaya çalışıyoruz köstek değil
Kıyamam sinirlerin de gerilmiş normal olarak
Emeklerinin karşılığını alacakson. Sonuçta Masal ileridüzeyde

Topiğimizin gururu iftiharı
Millet hususi Masalı okumak için artık dalcak bizim topiğe
Sen ya hiç açıklama yapma ya da alış kuzucum
Ayyy Deniz bu süper olmuşş
Bayıldım tab ettir bununmutlaka
Çok güzel de bi kız bebeki
Allahım korusunnnn

Aynen hasenecim ya kalkp yalan sölicek değilim hele evladmla asla prim yapmam.
Canm masal 3,5 aylıkken desteksiz otrmaya 4 aylıkken dönmeye başladı 2-3 kez dnüyor takla atıyor ben hiç müdahale etmedim açıkcası
Brn hep sadece yürümek istemesine drstek oluyorm
Birde konşmasına masal çok bıcır bıcır konşuyor he çok net değil ama anlaşılır cümleleri var
Masal emeklemiyor mesela sadece eğer yerde istediği birşey varsa onu almak için gidiyor ama kendi istediğinde sadece
Ben düşünüyormki zorlamamamk lazm masal mesela yere koyayım emeklesin diye emeklemiyor😀
Bence her bebekte yapabilir bişiler ama sadece işte kimi daha erkekn kimi daha geç önemli olan sağlıkları
Masal hızlı hergün bişi yaptığı için mesela hem şaşkın hem zorlanıyorm
Ama konşmasına destek veriyorm
Her sabah günaydn
Her gece iyi geceler
Aaa baba gelmiş teyze gelmiş ama sürekli ilk doğdupundan beri yapıyorm bunu canm😃ama bazen ben naptım öğrendi diyorm bizi çok dinliyor masal konşan insanları özellikle

Yok cnm manuelle sağmadım
Elektrikliyle lansinohla
Zaten artık azalmaya başladı sütüm
Sizinkiler ne durumda bilmiyorum da
Gene yetiyo maşallah ama artık buzluğa atamıyorum
Zaten ek gıdaya da geçtik.

Ay grl canm herkese kapım açık beklerim kızlar istanbul/gaziosmanpaşadayım
Çok zor evet
Kimse yok annem ilgisiz
Kv kızımı hiç görmeye gelmedi tenezzül bile etmedi
Ben cevize başladm kızlar bu arada onnda mucizesi var diye düşünüyorm doktorumuz başlattı 2 hafta önce
Kızlar toplaşıp gelin bndrdiş buğdyı yapmayı düşünüyorm valla süper olur😄

Ayyyy aynı aynu
Annem ilgisiz umursamaz hep kendi işi var
Kv ye de biz gidersek sevio asla gelmio
Bende götğrmüyorum artık. Eşime dedim whats uptan foto at özlefdik derlerse sakın atmıosun
Özleyen gelsin dersin. Seni çok iyi anlıyorum.ben öyle daraldım ki iş bakmaya başladım iyi bi bakıcı bulursam
Gop bana çok uzak. Kv m de alibeyköyde oturuo

Ay umursamıyorm valla canm ne halleri varsa görsün yalandan elalem yanında seviyorlar gözükmelerine tav oluyorm birde demezmi annem masal duru çok fena nezaman baktıda fenalığını görebildinki
Alibeyköy yakın bana baya😀

Yelizin önerdiği tüzder üstün zekaklılar derneğine mail attm umarm bana dönüş yaparlar masal duru için düzenli bir eğitimin şart olduğunu düşünüyorm
Çünki masal durunun bazı şeyleri unutmasını istemiyorum
Ortam veya kalabalıkta daha sakin sessiz olan kızım aile içinde daha farklı şimdiden kişilik bozukluğu yaşamasın istiyorum
Umarm elimden tutar bu dernek
Yelizcim ve meltemcim size teşekkür edrrim bu derneği bulammı sağladığınız için

ok şükürler olsun ama... ev halkı yattıktan sonra işim bitmiyo geç yat lina sabah pörtlüyo uyu uyan manyak gibiyim 9 dan beri yatırmaya çalışıorum oiyyy bissürüde işim var yaaa 2-3 saatlik işi bütün gün anca bitiryorum akşam koca gelsin yemek hazırla gece bebği uyuttuktan sonra duş al bide beyefendi yatağa gelmiyosun kanka olduk dio ya

Ben salak gibi önemsiyorum
Çok bozuluyorum kızıyprum. Kabullenemiyorum
Aferin sana valla
Aynen öyle milletin yanında sanki büyüten onlar gibi konuşuyorlar
Hergün görüyorlar gibi
Millet de ay Anılll ne şanslısın diyorlar saç baş yoluyoreee

Evet yakın cnm size:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…