2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?


  • Ankete Katılan
    469

ay denizm sorma ben.kus kadar cikardm seni dusunemiyorum helal olsun bi cok insan bebis buyuk se direkt sezeryan oluyo bakalim haftaya ufak ufak baslicaz bizim ki fenalarda cunku...
Her halti biz cekiyoruz yaaaaa.
 

Kizlar iste buda benim oglusum Ahmed Yasin en sonunda basardim telden yuklemeyi. Anlatmamaktada israr ettiniz ama basardim
 
Bu gece kontrole gittik, çok şükür kilo almış, boyu da uzamış. Hatta arabada oto koltuğunda yattı, mutluluktan ağlayacaktım:)) Doktorumuz 1 ay sonra daha yoluna gireceğini söylüyor. Kalça ultrasonunu bu hafta çektireceğiz, 50 günlüğüz. Dili beyazdı, pamukçuk değil süt artğıymış. Bir de yüzüstü yatırmayın kesinlikle dedi. Ani bebek ölümüne yol açabiliyormuş Allah korusun.
 

maşallah canıımmm :))
bişey sorcam neden gece gittiniz acaba
 
Tugbacm sende hayrına bna anlat bari :)
Gülüm senin tel markası ne işletim sistemi android mi? Benimki gibiyse anlatiyim da o yüzden şeyeddim:))
Oyy pasammmmm benimmm tugbiiis masallah cok tatli bu yaaaa kuzu gibi cocuk gunahini aliyosun kolik diye diye nazar degmesinnn masallahh kirk bin kere tutuuutuuu :)))
Sen onu gel bana sor gizem bu resimleri zor çektim valla bu resimlerin bi önceki ve bi sonraki resimleri mizildak düzgün bi anı yokki çekek resim.

Daha eşim ben ahmedin bi arada olduğumuz resim yok valla. Ya uyuyo ki çok nadir ya emiyo yada agliyo Yavrucak :)) tesekkur ederiz gizem teyzesi o sizin tatliliginiz :) valla eylülde çok sevimli deniz benden önce davrandi yoksa bende talip olacaktim:) esimde çok beğendi Eylülü onay vermişti:)))))
Eylul yemin etmis kesin ben kafami yastiga koydugum an uyanmaya ((
Ben onu bile yapamiyorum gizemcim totom yatağa surttugu an uyaniyo yavrum alip meme veriyorum memede uyuyo koyuyorum uyaniyo kerata.

İyi gozunuz aydin canim çok sevindim. Bende her kontrolden sonra agliuorum dayanamayip:)) pamukçuk ile sut artigi nasilayirt eediliyor ki? Ben Dr gidince unuttum sormayi yaa
 
canım günlük 30 gr alması gerekiyor, 15 günde 450 gr. Siİnki çok iyi. Sütün yetiyor üzülme.
Evin sıcaklığı nasıl? Hep şapkalı ve üstünde battanîye mi var? Her çocuk farklı tabi ama ben uyku dışında hiç battaniye kullanmıyorum, o da tek kat. Şapkayı da ancak çok soğukta dışarı çıkarken takıyorum. Terlerse hasta olur diye. O da alıştı böyle. Biz daha hiç öpmüyoruz, dışarıdan gelen herkes elini yıkamak zorunda. Bi kere enfeksiyon yaşayınca insan korkuyor.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…