canım merak etme Allah'ın izniyle bebegin seninle. üzme kendini dikkat et kendine. bol bol ceviz badem ye süt iç. dinç olmaya çalış. Allah'ın izniyle alacağız bebeklerimizi kuacğımaza saglıkla sıhhatle inşallahDoktor bisey demedi.6 hafta 1 günlük cikti.ctrl 42 bu ne dedim bebegin boyu dedi dogrumuki.olumlu düsünüyorum zaten inancim kuvvetli olmasa daha zor olurdu.annemde kaliyorum sürekli yatiyorum.beklicem artik bir hafta.evdekiler korkuyo zehirlencem diye hep gözleri üstümde.
usg ile baktılar mı cnm, ikiz de olabilir ikizller cok geç gözükürler
Doktor bisey demedi.6 hafta 1 günlük cikti.ctrl 42 bu ne dedim bebegin boyu dedi dogrumuki.olumlu düsünüyorum zaten inancim kuvvetli olmasa daha zor olurdu.annemde kaliyorum sürekli yatiyorum.beklicem artik bir hafta.evdekiler korkuyo zehirlencem diye hep gözleri üstümde.
Bende aralık annesı olacağım Allah nasip ederse :) SATA göre 9 hafta,doktoruma göre sekiz haftalık hamileyim ,listeye eklenmek istiyorum ama özel mesaj atamıyorum ,aranıza yeni katıldım ne yapmama lazım acaba ?
Tek canim vajinal usg ile bakiyolar.bende görüyorum bebegimi hep.özel hast.ler göremedi ve kürtj demisti acil.ama ege ünv.has.nde hep gördüler kücük daha canli olabilir bekleyelim dediler her gidisimde.
canım merak etme Allah'ın izniyle bebegin seninle. üzme kendini dikkat et kendine. bol bol ceviz badem ye süt iç. dinç olmaya çalış. Allah'ın izniyle alacağız bebeklerimizi kuacğımaza saglıkla sıhhatle inşallah
hoşgeldin aramıza. Listeyle hilbar ilgileniyo ama oda birkaç gündür foruma girmiyo. Özel mesaj kutusu da dolmuş o yüzden gelince söylersin. İlk hamileliğin mi?
canım özleden yazamıyorum msj sayım yetersiz benim kesenin içinde bebiş görünüyor sadece beyaz yolk sac yok gibi ama doktor her şey yolunda dedi sıkıntı yok dedi kalp atışını da duyduk kese kaç mm bebek kaç mm söylemedi doktor
kuzum çok sağol cevabın için. banada ultrasyon görüntüsü versi. Ama sadece kese görünüyor. Altındada 15.4 mm yazıyor. Bebeği gördüm demedi bana zaten3 hafta sonra çağırdı çok uzun bi zaman bence Başka doktora gitmeyi düşünüyorum. Hayırlısı artık.
Ben o hesaplamayı tam çözemedim boyunu bilemiyorum ama crl 0.42cm yazıyo bebek 4 mm oluyo. Bide satına göre bebeğin 9 haftalık mı? Ultrasonda mı 6 haftalık çıktı? Doktor bir terslik görmemiş demekki endişelee lütfen. Herşey güzel olacak öyle düşün olumluları çağır.
evet ilk hamileliğim,üç aydan beri istıyorduk nihayet mutlu son :) teşekkür ederim
Canim p.tesi baktiklarinda 33 tü 3 edek geliyo.carsamba 42 yani 4mm oluyo büyümüs dedi kesemi dedm hayir bebek dedi.bende ölü bebek nasil büyür dedim.sata göre 8 haftalik usg ve bthcg ye göre 6+1 günlük.bütün kan degerlerimde normal cikti.kanamamda yok.suan icin böyle
Canim dün doktora gittim.2 mayisa gün verdi yine bakcakmis.takibe aldi beni.dün bulanti ve kusmam basladi hic yoktu bende bunlar.kafam kalkmiyo yatiyorum ve cok acikiyorum.insan bunlara sevinirmi ben seviniyorum cünkü bebegm yapiyo bunlari diye umutlaniyorum
sevindim. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişi.
Tamam işte bak hiçbir sorun yok. Gayet iyi bebeğin. İnşallah hiç sorun yaşamadan alırsın bebeğini kucağına. dünden beri hep aklım sende kaldı. İyi haberlerle gelmene sevindim. eşime bile dedim izmirden bir arkadaş var kk'den böyle böyle olmuş diye. O bile dua etti senin için. İnşallah mutlu sona ulaşırız hepimiz...İçini ferah tut artık bebeğin gayet iyi. Stres yaparsan o da etkilenir. Bebeğinle konuş sev onu. pozitif enerji yükle bebişine. O gayet sağlıklı bence...
merhaba arkadaşlar
adetim 4 gün geçtiğinde gelip size yazmıştım çok akıntım ve gögus ağrım vardı ama test negatifti
doktorumla görüşmüştüm bende yumurta tembelliği olduğundan geç döllenme ve geç yumurtlama olabilir dedi
son adetim 8 mart 8 veya 9 nisanda adet görmem gerekiyordu
ben hamile oldugumu evde yaptıgım idrarda adetim geçikmesinin 12.gunu 20 nisan cumartesi ögrendim
hemen pazartesi doktoruma gittim kese görünmedi fakat bhcg 188.71 cıktı
1 mayısa 9 gun sonraya randevu verdi
benim dun kafamı karıstırdılar ve bida kan verdim dunde değerim 290.79 cıktı
22 nisanda 188.71 25 nisanda 290.79
normal gebelik değil dediler aile sağlığı merkezicok kotu oldum hemen tehsıs koydular uzman gibi
doktorumu aradım iki katı kadar artmış nerdeyse boyle yavaş artıp hızlananda var dedi
çok korkuyorum çarşamba gununu bekliyorum ilk gebeliğim birde bir yılda ancak hamile kaldım
benim gibi yaşayan oldumu,dualarınızı eksik etmeyin bebeğim beni bırakmasın ...