2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Bir kaç saat sonra doktora gidicem kızlar döndüğümde belki aralık annesi olmayabilirim.stresten uyuyamadım .içimde hala hissettiğim bebegim gerçekten ölümü bu bilinmez beni yıprattı.

Canim haberler nasil? Umarim hersey yolundadir. Bizi habersiz birakma...

Andrea33 canim gozun aydin. Masallah sanada bebisine de...[/QUOTE]

teşekkür ederim canımmm :)))

merhaba arkadaslar bende aralik annesi olacaklardan biriyim 2011 dogumlu bir kizim var cok sukur simdi ikinci mucizemi beklemekteyim rabbim herkezin hamileliginin tamamini erdirsin

Hayirlu oksun canim ailenizin yeni uyesi. Benimde subat 2011 dogumlu bir oglum var.

Gozun aydinn cnim. Masallah minigin cok guzel gelismis annesini hic uzmemis aferin ona...

sekerler bende hamileyim ve cook mutluyuyum. Rabbim dileyen herekse gönlünce versin inshallah.

Hayirli olsin cnim bebegin..

Karından baktı kuzum.

Ultrasyonda yolk kesesini görmüşmüydün? Bende öyle bişi yok 6+3 üm bugün. Endişeliyim

19 nisanda karindan bkinca hic bisey gorunmemisti canim 23 nisanda karindn bebis ve kalp atisi gorundu. Endise etme sakin bugunlerde sende rahatlikla gorebiluirsin...

Merhaba kizlar,

Ben de kismetse 18 aralikta anne olacagim. 25 yasindayim bu ilk bebegim olacak. Istanbul'da yasiyorum. Satim 13 mart.

Insallah hepimiz hayirlisiyla bebislerimizi kucagimiza aliriz :)

Amin cnim bebisleri kucgimiza aldigimiz gunlerde gelecek. Hyirli olsun bebisin :))

inşllah canım o günleri de görecez inşallahhh:)

ayy cnm ya..benm sat 13 mart..ama 33 gnde bir adet olouyorum..
o yüzden 18 mart diye hesplayınca 5+4 cıkıyor...yarın gidicem dr çok heyecnlıyımm...
2 düşük yaptım korkuyorm haliyle am akimyasldı.18 nisan 773 20 nisan 1985 çıktı değerim..bidada yaptrmadım.şimdi çok heycnlıyım işte...

Çok teşekkürler Duygusss Kozyatağı ndayım ben yakında olması da çok iyiymiş.

ay ben çıkım en iismii...
bi duş alım...nedense çok kaşınıyorumm
yarın doktra gdicem 14.50de randevum var..dua edin kızalr...hayırlı haberle gelimm...

skyagel sende hayırlı haberle gel ..inşllh yarın akşm ii hberlerini görrmmm

Kızlar günaydın.

Siz kalp atışlarını karından mı gördnüz? Alttan muayeneyle mi ?

Benim ultrasyon kagıdında hiç bişi görünmüyo. bilmiyorum

ne güzel işte rabbim göndermiş yavrunu bendede oluyo adet lcak gibi sancılar korku kimde yokki hele senin benim gibi uzun yıllar bekleyenlerde daha fazladır eminim hakkımızda hayırlısı iş. hersey yolunda gider canım kan degeri 1500 geçmedimi kese görünmüyo zaten meraketme bu gittiginde göreceksi allahın izni ile

canım ya aynı benn eşim hayal kuruyo eşlik edemiyorum korkuyorum ama aşmamız lazım bu durumu allah yardımcımız olsun

değerlerin çok güzel çıkmış canım olumlu düşün aklına kötü bir şey getirme her şey çok güzel olacak :))merakla doktordan dönüşünü bekliyoruz sen de çok güzel haberlerle geleceksin inşallah.ben geçen hafta başka bir doktora gitmiştim 4+1 çıkmıştı ultrasonda keseyi karından görememişti bile 1 hafta sonra dün kendi doktoruma gittim 6 buçuk haftalık dedi ultrasona göre de değişiyor iyi bir doktor bulmak gerek canım

Kızlar günaydın.

Siz kalp atışlarını karından mı gördnüz? Alttan muayeneyle mi ?

Benim ultrasyon kagıdında hiç bişi görünmüyo. bilmiyorum

satımız aynı canım seninle karından baktı doktorum sesini de dinletti 6 buçuk haftalıkmış ama ultrason aleti çok önemli iyi bir doktor bulmak lazım canım

Yeni aramıza katılan, kesesini gören, kalp atışını duyan tüm anneleri tebrik ederim. Bu arada skyangel neredesin okuyorsan cevap yaz. Durum ne oldu? İnşallah güzel haberlerle gel canım

Aklım skyangel de kaldı, umarım guzel haberlerle gelir.

Canim dün doktora gittim.2 mayisa gün verdi yine bakcakmis.takibe aldi beni.dün bulanti ve kusmam basladi hic yoktu bende bunlar.kafam kalkmiyo yatiyorum ve cok acikiyorum.insan bunlara sevinirmi ben seviniyorum cünkü bebegm yapiyo bunlari diye umutlaniyorum

usg ile baktılar mı cnm, ikiz de olabilir ikizller cok geç gözükürler

bebeğin yapıyo tabikiii o orada mutlu ve huzurlu olmak için uğraşıyo ama sen stresli olunca oda huzursuzluk yapıyo. Üzme kendini akışına bırak herşey olacağına varır. Bak ben böyle düşündüğümden beri çoook şükür bir terslikle karşılaşmadım. Sende hep olumlu düşün. Doktor bişey demedi mi?

oyy elhamdülillah inş. daha iyi olcak hersey canım rahatlat bıraz kafaını bulantıların başlaması bebegin canlandıgı anlamınımı taşıyor yanlışmı biliyorum hadi bakalım hayırlısı

Doktor bisey demedi.6 hafta 1 günlük cikti.ctrl 42 bu ne dedim bebegin boyu dedi dogrumuki.olumlu düsünüyorum zaten inancim kuvvetli olmasa daha zor olurdu.annemde kaliyorum sürekli yatiyorum.beklicem artik bir hafta.evdekiler korkuyo zehirlencem diye hep gözleri üstümde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…