Bir kaç saat sonra doktora gidicem kızlar döndüğümde belki aralık annesi olmayabilirim.stresten uyuyamadım .içimde hala hissettiğim bebegim gerçekten ölümü bu bilinmez beni yıprattı.
ayy cnm benm yaaa...
rabbm kucamızda da göstersin insaşşlhh kuuzmm cnm benmm
inşllah canım o günleri de görecez inşallahhh:)
merhaba arkadaslar bende aralik annesi olacaklardan biriyim 2011 dogumlu bir kizim var cok sukur simdi ikinci mucizemi beklemekteyim rabbim herkezin hamileliginin tamamini erdirsin
Merhaba herkese:))) bugun sonjnda minik afacanımı gordum kalp atıslarınıda duydum:)))) ustumden nasıl bir agırlık kalktı tarif edemem.. Sata göre 6+6 ultrasona görede 7+1 cıktık... Darısı tüm hamile arkadaslarımızın basına insallah:)))
sekerler bende hamileyim ve cook mutluyuyum. Rabbim dileyen herekse gönlünce versin inshallah.
Karından baktı kuzum.
Ultrasyonda yolk kesesini görmüşmüydün? Bende öyle bişi yok 6+3 üm bugün. Endişeliyim
Merhaba kizlar,
Ben de kismetse 18 aralikta anne olacagim. 25 yasindayim bu ilk bebegim olacak. Istanbul'da yasiyorum. Satim 13 mart.
Insallah hepimiz hayirlisiyla bebislerimizi kucagimiza aliriz :)
inşllah canım o günleri de görecez inşallahhh:)
Merhabalar aramıza hoşgeldin. ben de anadolu yakasında çok doktor aradım hatta gittiklerimi memnun olmadığım için bıraktım. Maltepe üniversite hastanesine gidiyorum Erdin İlter e çok memnunum. Hem çok güler yüzlü hemde çok ilgili bi doktor. sana yakınsa tavsiye ederim doktor bulmak çok zor iş cidden.
Merhanba kızlar bende sanırım aralık annesi olucam.
Bugün dr gittik ama keseyi göremedi karnımdan baktı
Son regl tarihimide hatırlamıyorum malesef ama idrarda çıktı kandada 500 çıkmıştı şimdi dahada yükselmiştir.
Sizdede korku oluyormu ya yoksa die 10 gün sonra randevu verdi drum ama ben nasıl sabredicem 10 gün hergün idrar testi yapsammıki acaba
Benim 5 yıldır olmuyordu bebeğim tüp bebek bile denedik olmadı şimdi geldi.
Birde karnımda sancı oluyo rahimede vuruyo sancı sizdede oluyormu.???
çok hemde çok heyecanlıyım ben aslında çok bilinçliyim bu konularda senelerce okudum ama iş icaraata gelince olmuyo işte
İnşallah canım ya elimde değil görsem inanki rahatlıycam kalp atışlarını filan..Of biraz kafa dağıtıyım bari
stresten dolayı patlamalarım oluyo eşim aşık aşık dolanıyo etrafta onun bu sevincini görüncede ya yoksa diye panik yapıyorum çok üzülür üzülürüz..Mide bulantım hafif oluyo ama ben hamile olmasamda zaten çok bulanıyo sürekli kusarım kokulardan yemeklerden adet döneminde..
ayy cnm ya..benm sat 13 mart..ama 33 gnde bir adet olouyorum..
o yüzden 18 mart diye hesplayınca 5+4 cıkıyor...yarın gidicem dr çok heyecnlıyımm...
2 düşük yaptım korkuyorm haliyle am akimyasldı.18 nisan 773 20 nisan 1985 çıktı değerim..bidada yaptrmadım.şimdi çok heycnlıyım işte...
Kızlar günaydın.
Siz kalp atışlarını karından mı gördnüz? Alttan muayeneyle mi ?
Benim ultrasyon kagıdında hiç bişi görünmüyo. bilmiyorum
Aklım skyangel de kaldı, umarım guzel haberlerle gelir.
Çok teşekkürler Duygusss Kozyatağı ndayım ben yakında olması da çok iyiymiş.
Canim dün doktora gittim.2 mayisa gün verdi yine bakcakmis.takibe aldi beni.dün bulanti ve kusmam basladi hic yoktu bende bunlar.kafam kalkmiyo yatiyorum ve cok acikiyorum.insan bunlara sevinirmi ben seviniyorum cünkü bebegm yapiyo bunlari diye umutlaniyorum
Canim dün doktora gittim.2 mayisa gün verdi yine bakcakmis.takibe aldi beni.dün bulanti ve kusmam basladi hic yoktu bende bunlar.kafam kalkmiyo yatiyorum ve cok acikiyorum.insan bunlara sevinirmi ben seviniyorum cünkü bebegm yapiyo bunlari diye umutlaniyorum
bebeğin yapıyo tabikiii o orada mutlu ve huzurlu olmak için uğraşıyo ama sen stresli olunca oda huzursuzluk yapıyo. Üzme kendini akışına bırak herşey olacağına varır. Bak ben böyle düşündüğümden beri çoook şükür bir terslikle karşılaşmadım. Sende hep olumlu düşün. Doktor bişey demedi mi?