2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

canım hayırlı uğurlu olsun inşallah.Allah kucağına aldığın günleri görmeyi nasip etsin
seninle arternetif tıbba dair bi topikte yazışmıştık belki hatırlarsın.
ben çok gitmek istedim ama eşim istemedi.bizde tüp bebek tedavisi gördük ve çok şükür yarın kalp atışı günü.inşallah Allahın izni ile kalbinide duyarız ve mutluluğumuz kat be kat artar

beyin var ya beyin... işte ne zaman hamileliği unutuyorsun o zaman geliyor sıpalar. aynı mantığı uygula, hamileliği unut yine o orada en sağlam yerde meraklanma. kafanı dağıtmaya çalış, eğlenceli şeylerle uğraş. kedin duruyor mu? onunla kudurun işte, stresi alır, iyi gelir. benim şimdiki sıpam da uğraştırmadan geldi, bakalım 2 mayısta randevumuz var. kedimizle beraber kocaaa bir aile oluyoruz az kaldı.

kızlar bugün ben de gittim doktora çok şükür kalp atışlarını duyduk :)çok güzel bir duyguymuş darısı diğer bekleyen arkadaşların başına çok kısa dinletti doktorum kaç kez attığını milimini söylemedi ama 6buçuk haftalık dedi çok mutluyuz eşimle:))

bir gün bu topiklere ben de yazacak mıyım diye düşünüyordum,Allahım nasip etti.umutsuzluk içinde olan,özlemle bebeklerini getirecek müjdeli haberi bekleyen tüm anne adaylarına Allahım bir an önce hayırlı haberler duyursun

ben de 4 hafta 4 günlük hamileyim çok şükür Rabbime.Dün ultrasonda kese ve minik noktam görüldü 2 hafta sonra kalp atışı için gel dedi doktor.o kadar korkuyorum ki bi sorun yaşamaktan.bu pimpirikli hallerim inşallah etkilemiyordur bebişimi

Yeni aramıza katılan, kesesini gören, kalp atışını gören,duyan tüm anneleri tebrik ederim.Hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah bebişlerimizi.

Bende suan adetim 1 hafta gecti. Adetten bir gun sonra kan testim 82 cikti...sanirim gec dollenmemidir nedir. herkesinki bayaaa yuksek..yarin 8 gun gecmis olacak kan testi bidaha yaptirip artisima bskacam..sen alttan muayeneyle mi gordun keseni...ben alttan olamadigimdan gidemiyourum da:)) sat17 mart bat18 nisannn..
merhaba bende aranıza yeni katıldım 6+4 günlük hamileyim.

Hosgeldin canim....

kızlar merhabalar...allah nasip ederse bende aralık annesi olucam...bundan sonra bende aranızdayım artık..kesemizi gördük şükür
ancak dr konusunda çok kararsız kaldım..ist anadolu yakasında olanlar hangi hastaneye..dr ..gidiyosunuz...

Bir zamanlar bizde topikte sizin gibi heyecanla kalp atışını duyabilecekmiyim..tekmelerini hissedecekmiyimin tartışmasını yapıyorduk kızlar..çok şükür zaman akıp geçti ve doğumlar yaklaştı..hamilelik zor ama bir o kadarda eğlenceli tadını çıkarın..kocişlere bol bol naz yapın Allahım evlatlarınızı size bağışalsın inş.

merhaba canım allah tamamına erdirsin inşallah
ben de dr konusunda hala kararsızım anadolu yakasındayım ve tavsiyeleri bekliyorum...

Kızlar bende Anadolu yakasındayım ve hala düzenli gidebileceğim doktor bulamadım. Tavsiye edebileceğiniz doktor var mı?

Kızlar bende Anadolu yakasındayım ve hala düzenli gidebileceğim doktor bulamadım. Tavsiye edebileceğiniz doktor var mı?

Merhabalar aramıza hoşgeldin. ben de anadolu yakasında çok doktor aradım hatta gittiklerimi memnun olmadığım için bıraktım. Maltepe üniversite hastanesine gidiyorum Erdin İlter e çok memnunum. Hem çok güler yüzlü hemde çok ilgili bi doktor. sana yakınsa tavsiye ederim doktor bulmak çok zor iş cidden.

canım aynı şehirdeyiz hem de meslektaşız galiba

şeydacım meleğim ayyy cok mutluyum kadarde ikimizde aynı topikte olduk yaşasın

evet cnm ikimzde hatta leylada burda...
bir sürü arkdşımızz..
bende yarın inşllh drdanhayırlı haberlee dönicem:))))
çok korkuyorum amaaa yaaaa...
maşşlhh 4 mayısa ne kaldıki şurda hop diyhe geçiçcekinşlhh..kocamn olmuş bile bizim ufklıkk...

bu arda abütün geçmişi skyegel den sebep okudumm ama yokkk...çokmerak ettmm..ii hberler alıcama kendimi pek hazırldım ama yazmmış..inşllh hayırlı haberlerle gelir..rabbim onun yüzne gülsün..rabbm ağlatmasın onu

Selmlar bende aralık annesıyım allh kısmet ederse ,Hwpımızın bebıslerı hayırlı ugurlu saglıkla dogsun ınsallah.

Yaaaa canım nazar değdirdik o zaman kendimize bugün benim de midem bi garipti akşama kadar kusmadım ama bulantım oldu ara ara :) Bu arada ben hiç gitmedim doktora randevum 1 mayısta çatlıcam meraktan :)

ayy cnm benm yaaa...
rabbm kucamızda da göstersin insaşşlhh kuuzmm cnm benmm
Selmlar bende aralık annesıyım allh kısmet ederse ,Hwpımızın bebıslerı hayırlı ugurlu saglıkla dogsun ınsallah.

ne zamn öğrendin cnm doktra gtinnmi sat ne zaman..
kese fln gördnmü cnmmm

İyi akşamlar allah nasip ederse ben de aralık annesi olacagım sat 13 mart anneliği ikinci kez yasayacağım öğrendiğimden bu yana burayı takip ediyorum aynı duyguları yaşadığımız için birbirimizi en çok biz anlarız

ben de aralık anne adayıyım..ilk bebişim..haziran gelse de cinsiyetini ögrensem 5 aylık olsada tekmelemeye başlasa diye bakıyorum

merhaba bende aranıza yeni katıldım 6+4 günlük hamileyim.

Hosgelginiz taze anneler aramiza. Bebisleriniz hayirli ugurku olsun insallah.

Andrea33 canim gozun aydin. Masallah sanada bebisine de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…