Evet 3 gün evvel 500 çıkmıştı rendevu aldım dr ancak bugüne vermişti baktı ama kese görünmedi.
Kasıklarım ağırıyor canımrahmimede arada sancı vuruyor ama canım bişey yemek istemiyorum ilk deli gibi yemek istiyordum
Herşeyi silip süpürüyodum.Başka kan testi istemedi sonucum iyi çıkmış 6 Mayısta görüşelim ozaman keseyi görürüz bebiğide dedi bi 10 gün sonrada yani 20 gün sonrada kalp atışları dedi.
Benim dr randevuları mayıs boyunca dolu başka dr gittim erkekti alttanda bakmadı
Regl tarihimi hatırlayamıyorum hiç malesef..
teşekkür ederim yardımın için..
gel birde bana sor onu ya inanmakta zorlanıyorum biraz çok beledik eşimde kızıyoo..
Çok kafama takıyorum ya yoksa die Allah'ım inşallah sevincimizi kursağımızda bırakmaz..
Bide çok sinirliyim sanırım stresten dün epilasyon makinemi kırdım bacağımı alırken takıldı çalışmadı parçaladım..
Bugünde eşim hamileyim diye çiçek yaptırmış bana aldım kokladım sonra birsürü bağırdımm adama gül almış gitmiş
inşallah kalp atışlarını keseyi görürüm sonrada bebeğimi kucağıma alırım..
Hahah biz iki çatlak hala öyleyiz işte
Canım hamile kalma hikayemde garip o nedele böyleyim.
Tek ilişki oldu yani geçen ay birkez ve eşim yoğun iş temposundan dolayı ereksiyon olamadı bir türlü
Öyle oldu ve ben hamileyim o nedenle biraz zorlanıyorum inanmakta..
Hatta test almaya giderken hergece saldırıyodun olmadı bebek
Bu defa koşun ötmedi ya kesin olur diyodum hakkaten oldu
Ay gülsemmi ağlasammı bilemedim..
Bende suan adetim 1 hafta gecti. Adetten bir gun sonra kan testim 82 cikti...sanirim gec dollenmemidir nedir. herkesinki bayaaa yuksek..yarin 8 gun gecmis olacak kan testi bidaha yaptirip artisima bskacam..sen alttan muayeneyle mi gordun keseni...ben alttan olamadigimdan gidemiyourum da:)) sat17 mart bat18 nisannn..bir gün bu topiklere ben de yazacak mıyım diye düşünüyordum,Allahım nasip etti.umutsuzluk içinde olan,özlemle bebeklerini getirecek müjdeli haberi bekleyen tüm anne adaylarına Allahım bir an önce hayırlı haberler duyursun
ben de 4 hafta 4 günlük hamileyim çok şükür Rabbime.Dün ultrasonda kese ve minik noktam görüldü2 hafta sonra kalp atışı için gel dedi doktor.o kadar korkuyorum ki bi sorun yaşamaktan.bu pimpirikli hallerim inşallah etkilemiyordur bebişimi
merhaba bende aranıza yeni katıldım 6+4 günlük hamileyim.
kızlar merhabalar...allah nasip ederse bende aralık annesi olucam...bundan sonra bende aranızdayım artık..kesemizi gördük şükür
ancak dr konusunda çok kararsız kaldım..ist anadolu yakasında olanlar hangi hastaneye..dr ..gidiyosunuz...
Kızlar bende Anadolu yakasındayım ve hala düzenli gidebileceğim doktor bulamadım. Tavsiye edebileceğiniz doktor var mı?
ohh afiyet olsun yarasınn:) en guzeli oylesi aslında ben de kırsehirde pek kimseyi tanımıyordum ama 6 ayın sonunda misafir bile agırlıyorum gördügün gibi.. Ama su andan itibaren mesafe koyup herkese yatışa geciyorum gözüm cok korktu cünkü yaaa.. Bugün bi yemek yemeye kalkıcam söz verdm kendime:))
şeydacım meleğim ayyy cok mutluyum kadarde ikimizde aynı topikte olduk yaşasın
merhaba canımmm :)
bende bugün sadece öğürtü başladı ama bi kusma eylemi gerçekleşmedi öğürdüm öğürdüm boğazım tahriş bile oldu hatta ama sevindim buna ilginç bi şekilde çünkü hiçbişey hissedememek daha yıprattı beni bulantı yok bişey yok hamile değilmiş gibi yani..ben başlasın istiyorum :):)
ben 18 nisanda keseyi gördüm 1 mayısta kalp için gidicem.sen 1 mayısta kesenide bebeğinide kalbinide görüp duyarsın büyük ihtimalle inşşşşş :):)
ayy cnm benm yaaa...kızlar bugün ben de gittim doktora çok şükür kalp atışlarını duyduk :)çok güzel bir duyguymuş darısı diğer bekleyen arkadaşların başına çok kısa dinletti doktorum kaç kez attığını milimini söylemedi ama 6buçuk haftalık dedi çok mutluyuz eşimle:))
Selmlar bende aralık annesıyım allh kısmet ederse ,Hwpımızın bebıslerı hayırlı ugurlu saglıkla dogsun ınsallah.
Selmlar bende aralık annesıyım allh kısmet ederse ,Hwpımızın bebıslerı hayırlı ugurlu saglıkla dogsun ınsallah.
İyi akşamlar allah nasip ederse ben de aralık annesi olacagım sat 13 mart anneliği ikinci kez yasayacağım öğrendiğimden bu yana burayı takip ediyorum aynı duyguları yaşadığımız için birbirimizi en çok biz anlarız
ben de aralık anne adayıyım..ilk bebişim..haziran gelse de cinsiyetini ögrensem 5 aylık olsada tekmelemeye başlasa diye bakıyorum
kızlar bugün ben de gittim doktora çok şükür kalp atışlarını duyduk :)çok güzel bir duyguymuş darısı diğer bekleyen arkadaşların başına çok kısa dinletti doktorum kaç kez attığını milimini söylemedi ama 6buçuk haftalık dedi çok mutluyuz eşimle:))
merhaba bende aranıza yeni katıldım 6+4 günlük hamileyim.
kızlar merhabalar...allah nasip ederse bende aralık annesi olucam...bundan sonra bende aranızdayım artık..kesemizi gördük şükür
ancak dr konusunda çok kararsız kaldım..ist anadolu yakasında olanlar hangi hastaneye..dr ..gidiyosunuz...