- 25 Eylül 2011
- 607
- 0
Evet 3 gün evvel 500 çıkmıştı rendevu aldım dr ancak bugüne vermişti baktı ama kese görünmedi.
Kasıklarım ağırıyor canım rahmimede arada sancı vuruyor ama canım bişey yemek istemiyorum ilk deli gibi yemek istiyordum
Herşeyi silip süpürüyodum.Başka kan testi istemedi sonucum iyi çıkmış 6 Mayısta görüşelim ozaman keseyi görürüz bebiğide dedi bi 10 gün sonrada yani 20 gün sonrada kalp atışları dedi.
Benim dr randevuları mayıs boyunca dolu başka dr gittim erkekti alttanda bakmadı
Regl tarihimi hatırlayamıyorum hiç malesef..
teşekkür ederim yardımın için..
gel birde bana sor onu ya inanmakta zorlanıyorum biraz çok beledik eşimde kızıyoo..
Çok kafama takıyorum ya yoksa die Allah'ım inşallah sevincimizi kursağımızda bırakmaz..
Bide çok sinirliyim sanırım stresten dün epilasyon makinemi kırdım bacağımı alırken takıldı çalışmadı parçaladım..
Bugünde eşim hamileyim diye çiçek yaptırmış bana aldım kokladım sonra birsürü bağırdımm adama gül almış gitmiş
inşallah kalp atışlarını keseyi görürüm sonrada bebeğimi kucağıma alırım..
canım hayırlı uğurlu olsun inşallah.Allah kucağına aldığın günleri görmeyi nasip etsin
seninle arternetif tıbba dair bi topikte yazışmıştık belki hatırlarsın.
ben çok gitmek istedim ama eşim istemedi.bizde tüp bebek tedavisi gördük ve çok şükür yarın kalp atışı günü.inşallah Allahın izni ile kalbinide duyarız ve mutluluğumuz kat be kat artar