aaa benimkiside 23 martt bakarmısınn :) ne güzel denk geldik kayseride yaşıyorum canım ben dün gittim ben de abdominal baktı minicik bir kese gördük inş. sende görüceksin hayırlısıyla
bitirdimm cnmm valla şimdi inşş birseyy olmazzzz...
bnmde 22 marttı .. yarınn gideceğimm doktoraa bende görürüm inşşş...
Kızlar merhaba geçmişi okuyamadım.Nasıl gidiyo hamilelik . Yeni hamişlerimiz varsa hoşgelmişler. Bu aralar fazla giremiyorum ben aşırı yorgunum ve sürekli uykum var. Haftaya salı doktora gidcem onu bekliyorum bende.Hepiniz kendinize iyi bakın canlar...
inş. görürsün güzel haberler getirirsin bizeee darısıda kalp atışlarını duymamıza olur inş.
inşş isminizz neydii sizin facedeki siteye bnde ark isteği gönderdim gruptayımm...
bendede hiçbişey yok canım bende endişeliyim neden bulanmıyo diyeee
18 nisanda 5061 çıktı keseyide gördüm ama midem bulanmıyoo :/
arkadaşlarr bulantılarınız başladımı?? ben yarın 8. haftama giriyorum başlamadı içten içe de başlamasa keşke diyorum:))
başlayanlar başlama haftasını yazabilir mii rica etsem:))
mrb kıslar.nasılsınız?bende dün doktora gittim.6.haftanın içine girmemize ragmen bebegim 5 haftalık gözüktü ve sadece keseyi görebildik.
kesenin şekli gayet iyi dedi doktorum.fakat tedbir amaclı bırde progestrana bakalım dedı.
birinci hamileligimdede ilk basta kese gözükmüştü.progestran degerim 12,2 cıkmıs doktorumla görüştüm biraz düşükmüş hemen vajinal progestran jel vermiş.
şimdi netten arastırdım hamilelikte 6,5 ve yukarısı normal diyor.
ne yapacagımı bilemedim.agrım yada kanamam yok.acaba jeli kullanmadan önce baska bır doktora daha mı gitsem?
ilk hamileligimde yasamadıgım seylerı yasıyorum.sizde böyle bır durum oldumu acaba?
Selam kızlar umarım herkesin hamileliği sorunsuz güzel bir şekilde devam ediyordur. Ya 3 gun arayla ara ara kahverengi kanamam oluyo ama az neden anlamadim bilgisi olan varmı
Progesteron verdi onu kullaniyorum
Selam kızlar umarım herkesin hamileliği sorunsuz güzel bir şekilde devam ediyordur. Ya 3 gun arayla ara ara kahverengi kanamam oluyo ama az neden anlamadim bilgisi olan varmı
bende öyle düşündüm canım ama yınede insan tedirgin oluyor
C.tesi gunu 2. Randevumuz var resmen günleri saatleri sayıyorum.
Sürekli yatıyorum cok bulantım var hareket etmeye korkuyorum kusucam diye.
Dua edin kızlar bitsin şu bulantılar artıkkkk
Kızlar merhaba geçmişi okuyamadım.Nasıl gidiyo hamilelik . Yeni hamişlerimiz varsa hoşgelmişler. Bu aralar fazla giremiyorum ben aşırı yorgunum ve sürekli uykum var. Haftaya salı doktora gidcem onu bekliyorum bende.Hepiniz kendinize iyi bakın canlar...
inşş isminizz neydii sizin facedeki siteye bnde ark isteği gönderdim gruptayımm...
ellerine sağlık ozaman güzelce ayakları uzat dinlenn
canım hayırlı olsun bebeğin.
kayseri de yaşıyormuşsun.bende Kayseriliyim.sen hangi hasta haneye ve doktura gidiyorsun
iyi o zaman düşük önleyici bu bende günde 3 tane alıyorum azap gibi geliyor bana çok halsizlik yapıyor sende de öylemi