2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
aaa benimkiside 23 martt bakarmısınn :) ne güzel denk geldik kayseride yaşıyorum canım ben dün gittim ben de abdominal baktı minicik bir kese gördük inş. sende görüceksin hayırlısıyla

bnmde 22 marttı .. yarınn gideceğimm doktoraa bende görürüm inşşş...

Kızlar merhaba geçmişi okuyamadım.Nasıl gidiyo hamilelik . Yeni hamişlerimiz varsa hoşgelmişler. Bu aralar fazla giremiyorum ben aşırı yorgunum ve sürekli uykum var. Haftaya salı doktora gidcem onu bekliyorum bende.Hepiniz kendinize iyi bakın canlar...

hoşbuldukk hayırlı haberlerle dön inş.

bendede hiçbişey yok canım bende endişeliyim neden bulanmıyo diyeee
18 nisanda 5061 çıktı keseyide gördüm ama midem bulanmıyoo :/

Kızlar bende de sıfır bulantı. Ben de endişeliydim bu konuda. Doktor herkes de olmayabilir, endişelenme dedi. Benim annemde de hiç bulantı falan olmamış. Keseyi gördük, Perşembe de kalp atışını duyucaz inşallah.

arkadaşlarr bulantılarınız başladımı?? ben yarın 8. haftama giriyorum başlamadı içten içe de başlamasa keşke diyorum:))
başlayanlar başlama haftasını yazabilir mii rica etsem:))

benim sat geçtikten 1 gün sonra başlamıştı hala da var öldürüyo benii

benimde ilk gebeliğimden çok farklı gebeliği öncekinde hiçbir şey hissetmiyordum

Selam kızlar umarım herkesin hamileliği sorunsuz güzel bir şekilde devam ediyordur. Ya 3 gun arayla ara ara kahverengi kanamam oluyo ama az neden anlamadim bilgisi olan varmı

Selam kızlar umarım herkesin hamileliği sorunsuz güzel bir şekilde devam ediyordur. Ya 3 gun arayla ara ara kahverengi kanamam oluyo ama az neden anlamadim bilgisi olan varmı

canım benimde oluyor aynı akıntı progestan kullanıyorum günde 2 defa ilk hamileliğimdede oldu benim korkma bişey olmaz allahın izniyle ama ağır işlerden uzak dur

bende öyle düşündüm canım ama yınede insan tedirgin oluyor

ben doktoruma sorduğumda sorun yok demişti ama benimki kanama gibi değil akıntı gibi daha çok.

C.tesi gunu 2. Randevumuz var resmen günleri saatleri sayıyorum.
Sürekli yatıyorum cok bulantım var hareket etmeye korkuyorum kusucam diye.
Dua edin kızlar bitsin şu bulantılar artıkkkk

aynı durumdayız canım. Geçiçek bugünler ve sonra bebişimizi sevcez inşallaaah

freedoom özledim seni. İnşallah normale dönersinde yine gelirsin sık sık..

inşş isminizz neydii sizin facedeki siteye bnde ark isteği gönderdim gruptayımm...

facete grup mu açtılar? Benim haberim yok :44:

kahverengi akıntıyla kanamayı ayırt etmek lazım. Kahverengi kanaman varsa doktorunu haberdar etmende fayda var canım. İnşallah bir sıkıntı olmaz ama benim doktorum kızmızı yada pembe kanama olursa riskli demişti. İnşallah sende de bir sorun yoktur.

merhaba kızlar forumda diğer sayfalarada yazdıklarım olmuştu geçen yıl üye olmuştum ben. ilk hamileiğimdi 25 haftalıkkken ikizleerimin kalpleri karnımda durdu ve 12 temmuzda suni sancılarla normal doğum yaptım çok zor bi süreç geçirdim . yeni toparlandım ve çok şükür ki rabbim nasip ederse tamamına erdirmeyi inş şu an hamileyim son adet tarihim 8 mart. 6 hafta +4 gün gibi. doktoruma gittim 29 martta kalp atışını duymaya gideceğiz inşş. Allah herkese sağlıklı sorunsuz hamilelik nasip etsinn ALLAH TAMAMINA ERDİRMEYİ NASİP ETSİN İNŞŞ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…