2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
arkadaşlarr bulantılarınız başladımı?? ben yarın 8. haftama giriyorum başlamadı içten içe de başlamasa keşke diyorum:))
başlayanlar başlama haftasını yazabilir mii rica etsem:))

Bnm 6. Haftanın sonunda başladı hala devam edio
Midesi bulamayanlar fazla dillendirmeyin ne kdr şanslı oldugunuzu
Tahmin bile edemezsiniz. Hayatım kabusa döndü. Çok zorrrrrr

İkiz hamilelik geçirdiğim için doktorun kesin talimatları vardı
Vileda ve ev süpürmek yasak, uzanmak zaten yasak kabız olmak yasak

İğne batması olur hiç dert etme ben 9 ay her adet döneminde kasık ağrısı çektim 3-4 gün ara ara ağrıdı geçti

saol canım benimmm uzanmak yasmakmı dedi demek çok uzanmıyorum ama oluyodur yine nedendir bilimez sol tarafıma yatamıyorum

Son düzenleme:
kızlarr bugün temizlik yapacagım ev temizliği ama korkuyorum birsey olur mu acaba dieee=((

mrb kıslar.nasılsınız?bende dün doktora gittim.6.haftanın içine girmemize ragmen bebegim 5 haftalık gözüktü ve sadece keseyi görebildik.
kesenin şekli gayet iyi dedi doktorum.fakat tedbir amaclı bırde progestrana bakalım dedı.
birinci hamileligimdede ilk basta kese gözükmüştü.progestran degerim 12,2 cıkmıs doktorumla görüştüm biraz düşükmüş hemen vajinal progestran jel vermiş.
şimdi netten arastırdım hamilelikte 6,5 ve yukarısı normal diyor.
ne yapacagımı bilemedim.agrım yada kanamam yok.acaba jeli kullanmadan önce baska bır doktora daha mı gitsem?
ilk hamileligimde yasamadıgım seylerı yasıyorum.sizde böyle bır durum oldumu acaba?

canım bu hikayede bir tuhaflık var. bence sen başka bir doktora daha git. folik asiti neden kesiyor? ayrıca neden 8 haftalık bebeğin kalp atışına 3 hafta sonra bakıyor? bu arada sen nası dayandın 8 haftaya kadar dr a gitmedin, bravo valla...ben öğrenir öğrenmez aldım soluğu...

kandamı bakılıyor bu dedigine

allah allah bakması lazımdı yani kalbi atıyor şu an. ben 5+5te duydum canım atışını.. devlet hast.miydi canım??
Evet devlet hastanesiydi ondan mı bakmadı acaba? 6 ay önce bebeğimin kalp atışlarını duyamadığımız için kürtaj olduğumu da söyledim ısrarla ama bakmadı . Bebeğin gayet sağlıklı böyle stresler yapma bi kere oldu diye hep olacak değil dedi. Kalp atışlarını duymadan rahat etmeyeceğim.

canım benım inş. hersey güzel gider ekledim senı canım ben bol bol bılgıler bulup paylaşmaya devam edeceğim sizlerdende beklıyorum

6 ay önce bebeğimi kaybettim 7 haftalıkken hiç bir belirti yokken o yüzden bu sefer bekledim 8 . Haftaya kadar . Nasıl dayandım bir de bana sor . Kabuslar göre göre geçti. Okuduğum bazı kaynaklarda da 8. Haftada folik asit kesiliyor komplex vitamin alınıyor yazıyor. Doktor vajinal bakmak gerekiyor kalp atışı için dedi geçen hamileliğimde 3 kez vajinal bakılmıştı 5haftalıkkken duymuştuk onun kalp atışlarını. Doktor gerek olmadığını söyledi. Sanırım doktor değişeceğim. Kozyatağı na yakın bildiğiniz iyi bir doktor var mı?

Bnm 6. Haftanın sonunda başladı hala devam edio
Midesi bulamayanlar fazla dillendirmeyin ne kdr şanslı oldugunuzu
Tahmin bile edemezsiniz. Hayatım kabusa döndü. Çok zorrrrrr

aynen bende hep diyodum midem bulanmıyo diye nazar değdi

akıntı bende de oluyor canım dert etme hiç normal.

gnd herkese sabah gozunu acinca ev islerine baslayan varmi ben kendimi hic sakinmadan is guc tutuyorum acaba bi sorun olurmu yoksa benim gibi yapanlar varmi

aa niye yapayımki bırak eşin yapsın ilk aylarda doktorlar hiç önermiyo. Sadece yat dinlen diyolar. Bebek doğunca çok ararsın bu günleri o zaman istesende kimse yapmıcak çünkü. Şimdiden yaptır kocana sonuçta bebeği tek başına yapmadın oda yardımcı olsun oh..

arkadaşlarr bulantılarınız başladımı?? ben yarın 8. haftama giriyorum başlamadı içten içe de başlamasa keşke diyorum:))
başlayanlar başlama haftasını yazabilir mii rica etsem:))

Benimki daha yeni 7. haftada başladı. Ara ara geliyo azcık acıkmaya başlayınca daha da kötü oluyorum. Krakerle hafifletiyorum.

Kızlar merhaba.

Benim gibi göğüsleri çok sızlayan acıyan var mı ? başka da belirtim yok sayılır. Az biraz da akıntı dışında.

selam hamiş dostlar herkesin 23 nisanı kutlu olsun dünden beri şiddetli bir baş ağrısı çekiyorum ve ağrı kesici kullanmaya korkuyorum sizcede erken değilmi 5. haftada kullanan oldumu yardım lütfen

Son düzenleme:

canım o zaman doktor orda attığını görmüştür.. çünkü bana dinletmeden bak dedi burda minicik bişi hareket ediyor bu kalp kası.. ondan rahattır öyle.. devletse makine eskidir ve daha geç duyuruyodur.. içini ferah tut:))

selam hamiş dostlar herkesin 23 nisanı kutlu olsun dünden beri şiddetli bir baş ağrısı çekiyorum ve ağrı kesici kullanmaya korkuyorum sizcede erken değilmi 5. haftada kullanan oldumu yardım lütfen

canım biliyosundur sadece minost pls kullanabiliyoruz.. o da çok gerekmedikçe kullanmamak lazım.. inş kıszamanda geçer.. baş ağrıları oluyormuş hamilelikte. geçmiş olsn

Kızlar merhaba.

Benim gibi göğüsleri çok sızlayan acıyan var mı ? başka da belirtim yok sayılır. Az biraz da akıntı dışında.

kimse dokunmadığı sürece bi ağrı sızı yok bende Akıntı derken vajinalden bahsediyosun herhalde? Kasık ağrın var mı?

Ben dün gittim doktora grip oldum ilaç versin diye ama vermedi. Organ gelişimi ilaç kullanmamak lazım bu çok önemli dedi. Baş ağrısını sakız çiğnemek geçiriyo bazen. Birde ılık bir duş almayı dene. Çok ağrıyodur tahmin edebiliyorum ama bence kullanma. Hele doktora sormadan hiç kullanma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…