Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlarr bulantılarınız başladımı?? ben yarın 8. haftama giriyorum başlamadı içten içe de başlamasa keşke diyorum:))
başlayanlar başlama haftasını yazabilir mii rica etsem:))
güaydın canım aynı haftadayız ne güzell ne işi yaa yapma boşver kokacak deilya ev gerçi sakınan gözede çöp batar derler ama çok yorma bence kedini durm e suan keseizi gördüüzmü kasık agrın varmı benim arada böyle igne batar gibi oluyo bıkaç saniye sora geçiyo sende durumlar nasıl bu arada nazan ben
İkiz hamilelik geçirdiğim için doktorun kesin talimatları vardı
Vileda ve ev süpürmek yasak, uzanmak zaten yasak kabız olmak yasak
İğne batması olur hiç dert etme ben 9 ay her adet döneminde kasık ağrısı çektim 3-4 gün ara ara ağrıdı geçti
https://www.facebook.com/profile.php?id=100005818233661&ref=tn_tnmn kızlar buda bizim 2013 aralık anneleri facemiz olsun :)
kızlarr bugün temizlik yapacagım ev temizliği ama korkuyorum birsey olur mu acaba dieee=((
Kızlar ben bugün doktora ilk kez gittim ve 8 +4 haftalık hamile olduğumu söyledi doktor. Folik asidi kesmemi söyledi vitamin yazdı . Bebeği gördük ama kalp atışlarına bakmadı. 3 hafta sonra geldiğinde bakacağız dedi. Kafam çok karıştı .
mrb kıslar.nasılsınız?bende dün doktora gittim.6.haftanın içine girmemize ragmen bebegim 5 haftalık gözüktü ve sadece keseyi görebildik.
kesenin şekli gayet iyi dedi doktorum.fakat tedbir amaclı bırde progestrana bakalım dedı.
birinci hamileligimdede ilk basta kese gözükmüştü.progestran degerim 12,2 cıkmıs doktorumla görüştüm biraz düşükmüş hemen vajinal progestran jel vermiş.
şimdi netten arastırdım hamilelikte 6,5 ve yukarısı normal diyor.
ne yapacagımı bilemedim.agrım yada kanamam yok.acaba jeli kullanmadan önce baska bır doktora daha mı gitsem?
ilk hamileligimde yasamadıgım seylerı yasıyorum.sizde böyle bır durum oldumu acaba?
Evet devlet hastanesiydi ondan mı bakmadı acaba? 6 ay önce bebeğimin kalp atışlarını duyamadığımız için kürtaj olduğumu da söyledim ısrarla ama bakmadı . Bebeğin gayet sağlıklı böyle stresler yapma bi kere oldu diye hep olacak değil dedi. Kalp atışlarını duymadan rahat etmeyeceğim.allah allah bakması lazımdı yani kalbi atıyor şu an. ben 5+5te duydum canım atışını.. devlet hast.miydi canım??
merhaba suayy...tebrikk ederimmm mutlu huzurlu bir hamişliğinn olsunnn ....ben istek gönderdimm bu sayfaya.....ben pek konuşmuyorum ama konu ilk açıldığında ve aralık annesi olacağımı öğrendiğim andan itibaren buralardayım....
canım bu hikayede bir tuhaflık var. bence sen başka bir doktora daha git. folik asiti neden kesiyor? ayrıca neden 8 haftalık bebeğin kalp atışına 3 hafta sonra bakıyor? bu arada sen nası dayandın 8 haftaya kadar dr a gitmedin, bravo valla...ben öğrenir öğrenmez aldım soluğu...
Bnm 6. Haftanın sonunda başladı hala devam edio
Midesi bulamayanlar fazla dillendirmeyin ne kdr şanslı oldugunuzu
Tahmin bile edemezsiniz. Hayatım kabusa döndü. Çok zorrrrrr
kızlar hepinize günaydın hepimiz merakla bebeşilerimizin kalp atışlarını hareketlerini bekliyoruz hiç telaş yapmayın streste enınde sonunda bunu rabbım bıze nasip edecek yeterkı sağlıklı sıhatlı olsunlar gergin olmayın hepinizin miniklerini 23 nısan cocuk bayramını kutluyorum kızlar yarında burda ay ne zaman hareket edecek derdine düşeceğiz ama herşeyı sırayla yaşayacağız ınş .
kızlar akıntısı olanlar varmı benım ara ara oluyor
kese gördük canım benım 4 mayıs kontrolumuz var tama 8 haftalık oluyoruz allahın ıznıyle söylerım canım sende kendıne dıkkat et allaha emanet ol
gnd herkese sabah gozunu acinca ev islerine baslayan varmi ben kendimi hic sakinmadan is guc tutuyorum acaba bi sorun olurmu yoksa benim gibi yapanlar varmi
arkadaşlarr bulantılarınız başladımı?? ben yarın 8. haftama giriyorum başlamadı içten içe de başlamasa keşke diyorum:))
başlayanlar başlama haftasını yazabilir mii rica etsem:))
evet kanda bakılıyor canım.bundan önceki hamileligimde hic böyşle bırsey yaşamamıstım.kandamı bakılıyor bu dedigine
Evet devlet hastanesiydi ondan mı bakmadı acaba? 6 ay önce bebeğimin kalp atışlarını duyamadığımız için kürtaj olduğumu da söyledim ısrarla ama bakmadı . Bebeğin gayet sağlıklı böyle stresler yapma bi kere oldu diye hep olacak değil dedi. Kalp atışlarını duymadan rahat etmeyeceğim.
selam hamiş dostlar herkesin 23 nisanı kutlu olsun dünden beri şiddetli bir baş ağrısı çekiyorum ve ağrı kesici kullanmaya korkuyorum sizcede erken değilmi 5. haftada kullanan oldumu yardım lütfen
Kızlar merhaba.
Benim gibi göğüsleri çok sızlayan acıyan var mı ? başka da belirtim yok sayılır. Az biraz da akıntı dışında.
selam hamiş dostlar herkesin 23 nisanı kutlu olsun dünden beri şiddetli bir baş ağrısı çekiyorum ve ağrı kesici kullanmaya korkuyorum sizcede erken değilmi 5. haftada kullanan oldumu yardım lütfen