2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
11 aylık teyzesi dahaaa

Aaa cesaretine hayranim suan tebrikler gercekten cok yorulmuyomusun cok kucuk ya henuz en hareketli zamanlari bide.. Ama olsn yas farki ne kdr az o kadar iyi kardesler arasinda Allah saglikla dogurmayi nasib etsin bizlere insallah :))

Aaa cesaretine hayranim suan tebrikler gercekten cok yorulmuyomusun cok kucuk ya henuz en hareketli zamanlari bide.. Ama olsn yas farki ne kdr az o kadar iyi kardesler arasinda Allah saglikla dogurmayi nasib etsin bizlere insallah :))

Süpriz bi bebek değil canım .Yani isteyerek yapmadık kaza açıkçası Bende napıcam nasıl yapıcam diyorum ama allah verir kolaylığını artık napalım :18: Amin canım benim kaç haftalık seninn yeni mi öğrendin

Bizimki de supriz oldu ogrenince sok oldum ama cokta mutlu oldm daha fazla yas farki da koymak istemiyodum olsun cnm Allah guc verir buyutursun ikisini bi arada en guzeli anlamazsin bile:) oyle diyo buyuklerim :) yeni ogrendim 3 gun oluyo iste sata gore 4+3 :) senin?

+Amin cnm inşallah dedğin gibi olur bakalımmm benimde 7+2 cnm 5+3 ken görmüştüm en son çarşamba kontrolüm var

+Amin cnm inşallah dedğin gibi olur bakalımmm benimde 7+2 cnm 5+3 ken görmüştüm en son çarşamba kontrolüm var

Hadi bakalim herlade kalp atislari icin gidicem demi? Benim kendi hesaplamama gore suan 4 +4 ama internetten hesapliyorm son adet tarihimi yazip 5+0 cikiyo demekki oyleymis :)) yanls hesaplamisim :) bana da drum 2 hafta sonra gel demisti 4 gun once kalp atimi icin bakalm hayrlisyla insallah dinlerim:) yalnz bnde hic mide bulantisi yok suan ama bel ve ara ara kasik agrisi oluyo batma gibi ozellikle snde de oluyo mu? Insan kac tane dogurursa dogursn her gebeliginde acemi gibidr galba ilk diil tecrubeliyim ama insan tedrgin oluyo iste

kızlar hepinize günaydın hepimiz merakla bebeşilerimizin kalp atışlarını hareketlerini bekliyoruz hiç telaş yapmayın streste enınde sonunda bunu rabbım bıze nasip edecek yeterkı sağlıklı sıhatlı olsunlar gergin olmayın hepinizin miniklerini 23 nısan cocuk bayramını kutluyorum kızlar yarında burda ay ne zaman hareket edecek derdine düşeceğiz ama herşeyı sırayla yaşayacağız ınş .

kızlar akıntısı olanlar varmı benım ara ara oluyor

kese gördük canım benım 4 mayıs kontrolumuz var tama 8 haftalık oluyoruz allahın ıznıyle söylerım canım sende kendıne dıkkat et allaha emanet ol

gnd herkese sabah gozunu acinca ev islerine baslayan varmi ben kendimi hic sakinmadan is guc tutuyorum acaba bi sorun olurmu yoksa benim gibi yapanlar varmi

Günaydınn aralık anneleri:)
23 Nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramımız kutlu olsunnn:)))
inşallah 4-5 yıl sonra çocuklarımızı ellerinden tutup törene de götürürüz:)

arkadaşlarr bulantılarınız başladımı?? ben yarın 8. haftama giriyorum başlamadı içten içe de başlamasa keşke diyorum:))
başlayanlar başlama haftasını yazabilir mii rica etsem:))

gnd herkese sabah gozunu acinca ev islerine baslayan varmi ben kendimi hic sakinmadan is guc tutuyorum acaba bi sorun olurmu yoksa benim gibi yapanlar varmi

canım bence şimdi kendını zorlama çünkü bebeğim tutunma zamanları ben yapmıyorum sağolsun haftada bır annem yapıyor bulaşıklarıda eşim yıkıyor valla naz yap eşine yaptır bol bol uzan dınlen ben gözümü acar açmaz işteydim koca şirketde 3 5 kişiyiz eee malum tatıl ama bız mesai yapıyoruz prıjeler almış başını gıdıyor

Günaydınn aralık anneleri:)
23 Nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramımız kutlu olsunnn:)))
inşallah 4-5 yıl sonra çocuklarımızı ellerinden tutup törene de götürürüz:)

inş. canım rabbım bızede o günleri göstersin

arkadaşlarr bulantılarınız başladımı?? ben yarın 8. haftama giriyorum başlamadı içten içe de başlamasa keşke diyorum:))
başlayanlar başlama haftasını yazabilir mii rica etsem:))

benım başlamadı cok şükür ama 8 haftaya girmedik daha inş. hiç olmaz çalışanlar için daha zor olur :18:

allah allah bakması lazımdı yani kalbi atıyor şu an. ben 5+5te duydum canım atışını.. devlet hast.miydi canım??

güaydın canım aynı haftadayız ne güzell ne işi yaa yapma boşver kokacak deilya ev gerçi sakınan gözede çöp batar derler ama çok yorma bence kedini durm e suan keseizi gördüüzmü kasık agrın varmı benim arada böyle igne batar gibi oluyo bıkaç saniye sora geçiyo sende durumlar nasıl bu arada nazan ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…