Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabalarr bnde insallah aralik annesiym sat 19 mart:) henuz yeni ogrendm hamileligimi bnide kaydederseniz cok sevinirin yas 25 ikinci olucak bu insallah:)
Hoş geldin canımm bende 25 yaşındayım benimde ikincii
:)) aa ne guzel ilk cocugun kac yasinda benim kizim var3 olucak haziranda insallah:)
11 aylık teyzesi dahaaa
Aaa cesaretine hayranim suan tebrikler gercekten cok yorulmuyomusun cok kucuk ya henuz en hareketli zamanlari bide.. Ama olsn yas farki ne kdr az o kadar iyi kardesler arasinda Allah saglikla dogurmayi nasib etsin bizlere insallah :))
Süpriz bi bebek değil canım .Yani isteyerek yapmadık kaza açıkçası Bende napıcam nasıl yapıcam diyorum ama allah verir kolaylığını artık napalım :18: Amin canım benim kaç haftalık seninn yeni mi öğrendin
Bizimki de supriz oldu ogrenince sok oldum ama cokta mutlu oldm daha fazla yas farki da koymak istemiyodum olsun cnm Allah guc verir buyutursun ikisini bi arada en guzeli anlamazsin bile:) oyle diyo buyuklerim :) yeni ogrendim 3 gun oluyo iste sata gore 4+3 :) senin?
11 aylık teyzesi dahaaa
+Amin cnm inşallah dedğin gibi olur bakalımmm benimde 7+2 cnm 5+3 ken görmüştüm en son çarşamba kontrolüm var
canım çok sevindim ya senin için.belfüya selam söyle .inşallahım allahım sağlıkla bizlerede nasip etsin kucağımıza almayı.
canım keseyi gördük cumarteside kalp atışlarını gördük ama dinletmedi ses dalgaları bebişe ısı veriyormuş zararlıymış bu dönemde o yuzden gördüm .şükürer olsun.sen ne zaman gidicen doktora sen gördün mu kesenı bebişini.
gnd herkese sabah gozunu acinca ev islerine baslayan varmi ben kendimi hic sakinmadan is guc tutuyorum acaba bi sorun olurmu yoksa benim gibi yapanlar varmi
Günaydınn aralık anneleri:)
23 Nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramımız kutlu olsunnn:)))
inşallah 4-5 yıl sonra çocuklarımızı ellerinden tutup törene de götürürüz:)
arkadaşlarr bulantılarınız başladımı?? ben yarın 8. haftama giriyorum başlamadı içten içe de başlamasa keşke diyorum:))
başlayanlar başlama haftasını yazabilir mii rica etsem:))
Kızlar ben bugün doktora ilk kez gittim ve 8 +4 haftalık hamile olduğumu söyledi doktor. Folik asidi kesmemi söyledi vitamin yazdı . Bebeği gördük ama kalp atışlarına bakmadı. 3 hafta sonra geldiğinde bakacağız dedi. Kafam çok karıştı .
gnd herkese sabah gozunu acinca ev islerine baslayan varmi ben kendimi hic sakinmadan is guc tutuyorum acaba bi sorun olurmu yoksa benim gibi yapanlar varmi