2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
selam benimde mide bulantı ve kusmalarım çogaldı:KK43:

Gecmiş olsun cnm çok kötu ya birde bnm boğazımda sürekli bişeyler hissediyorum
Sanki boğaz deliğim de yemekler mideme inmiyor gibi
Allah yardımcımız olsun:KK43:(((

geçmiş olsun doktorum 3 ay katlanacaksın dedi genelde 3 aydan sonra azalırmış bakalım bende beklıyorum 2. aylık olduk sayılır.

Evet melek yaaa 3 ay çekicez ben bugün iyi uyanmıştım hiç kuracağımı düşünmüyordum
O anda çıkardım :KK43:(( birbirimize dua edelim kızlar

Kızlar herkese merhabalar :KK3:

Benim BAT 7 marttı. daha keseyi ve kalp atışı için doktora gitmedim. Çarşamba gidicem.

Herkesin mide bulantısı başlamış. biliyorum herkeste olacak diye bi kaide yok ama bende hiçbişi yok.:26:

Bi terslik mi var anlamadım ki ya.

11 nisan da kan değerim 979,8 çıkmıştı.

sizlerin ne zaman başladı mide bulantıları merak ettim ?

geçmiş olsun hepinize inşallah bir an önce geçer.

bendede hiçbişey yok canım bende endişeliyim neden bulanmıyo diyeee :KK43:
18 nisanda 5061 çıktı keseyide gördüm ama midem bulanmıyoo :/

doktordan doktora değişiyor. benim ilk hamileliğimde gittiğim ilk doktorum proftu birsürü ilaç önermişti, multivitamin, demir, dördüncü aydan sonra kalsiyum vs. sonra gittiğim doktorum ki onla tamamladım hamileliğimi, hepsini bıraktı sadece demir ilacı verdi. tüm bunları besinlerle almam gerektiğini söyledi. ama folik asit ilk 3 ay çok önemli hepsi veriyor. demiride ilerleyen aylardan lohusalıktan sonraya kadar veriyorlar.

ben cvp vermek istedim müsadenle gayet normal vitaminlere 3 aydan sonra başlanıyor kan değerlerin normal çıkarsa

Kizlar cevaplariniz için teşekkür ederim. Içimi rahatlattiniz

bendede hiçbişey yok canım bende endişeliyim neden bulanmıyo diyeee :KK43:
18 nisanda 5061 çıktı keseyide gördüm ama midem bulanmıyoo :/

kızlar endişelenmeyin. ben 7+4üm bugün. 7+2 de bebeği ve kalp atışlarını duyduk. bebişim maşallah 11,5 milim olmuş. ama hala ne bulantı ne aşerme hiç bişey yok. herşey yolunda dedi doktor. sadece allah korusun kanamadan ve çok şiddetli ağrıdan korkun. böyle bişey olursa hemen gel dedi doktor. yoksa mideniz bulanmıyo diye hiç üzülmeyin. hatta kendinizi şanslı hissedin. ben rahat rahat hamileliğin keyfini sürüyorum, kafama da hiç bişey takmıyorum. bebeğimin sağlıklı ve mussssssmutlu olduğunu hayal ederek geçiriyorum günlerimii :KK16:

kızlar endişelenmeyin. ben 7+4üm bugün. 7+2 de bebeği ve kalp atışlarını duyduk. bebişim maşallah 11,5 milim olmuş. ama hala ne bulantı ne aşerme hiç bişey yok. herşey yolunda dedi doktor. sadece allah korusun kanamadan ve çok şiddetli ağrıdan korkun. böyle bişey olursa hemen gel dedi doktor. yoksa mideniz bulanmıyo diye hiç üzülmeyin. hatta kendinizi şanslı hissedin. ben rahat rahat hamileliğin keyfini sürüyorum, kafama da hiç bişey takmıyorum. bebeğimin sağlıklı ve mussssssmutlu olduğunu hayal ederek geçiriyorum günlerimii :KK16:

insan hissetmek istiyo hamile olduğumu inan unutuyorum bazen arada bi minik ağrılar girmese hatırlamicam hatta:KK1:
banada aynı şekilde aşırı ağrı ve kanama olmadığı sürece korkma dedi ama biz bayanlar pimpirikliyiz biraz :):)

Ben keseyi daha göremedim çarşamba bakalım ne olcak:18::18:

inşş görürsün canımmmm :)

Kızlarrr merhaba bennn az önce doktordan geldim. çok şükürr bebişin kalp atışlarını gördüm ama dinletmediiii... kesenin içinde minnacıkkkkkkkk bişiyyyyyy içim çokkk tuhaf olduuu bi duygulandımmmmm :) darısı diğer annelerin başınaa işallahhh :) benimde bulantılarım çok fazla olduğu için bana bir ilaç verdi içinde folik asit varmışşş umuyorumm iyi gelsin dedii eğer çok besinsiz kalırsammm serumla takviye yapılcakkkmış :KK43: bebeğe bir zararı olur mu beslenemiyor olmamın diye sordum hayır dediii ilk 3 ay bunlar normal ve zararı yokmuşşş sakın kafanıza takmayınnn doktorum beni baya bi aydınlattı. 12 haftadan sonra azalmalar olacakkk ve yavaş yavaş geçecek dedi. benden haberler bu kadar :) mide bulantılarımıızın tez zamanda geçmesi dileğiyleeee arkadaşlar... İşallah sorunsuz sağlıklı bebişlerrrimiz olurrrr hepimizinn :)

Kızlar merhaba.Geçmişi okudum yine döktürmüşüz.:))))Ondan tek tek alıntı yapamıyorum. Bende sabahtan beri giremiyorum.Aramıza yeni hamişler katılmış hoşgelmiş sefa getirmişler bebişleriyle:nazar::nazar::nazar::nazar:
Bi de doktora gidip keseyi kalp atışını görenler var.Darısı hepimizin başına:nazar::nazar::nazar:

Ben sata göre bugün resmen 3.aya girmiş bulunmaktayım tebrik ediyorum kendimi:KK1::KK1::KK1::KK1:
3'er 3'er göz açıp kapayıncaya kadar geçip bir nefeste sağlıklı bebişler doğuracağımız bir hamilelik geçirmemiz dileğiyle:KK42::KK42::KK42:

bugün çok şükür kesemizi gördük mevlam bekleyenlerede nasip etsin inş. :KK16: normal de sat a göre hamilelik takvimimi ayarladığımda 7 haftalık görünüyo ama dr. senin ki 5 ya da 6 haftalık dedi :44: ben hamişlik takviminden gün gün kontrol ediyordum ama sat a uymuyor. :44: Dr a dedim benim hesabıma göre 7 haftalık yok dedi sen sat ına göre hesaplama senin ki geç olmuş :44:

Benim de sat tarihim 12 mart yani tahmini doğum tarihi 17.12.2013 Rabbim hepimize hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi :)

merhaba kızlar nasılsınız? cumartesi arkadaşıma gitmiştim bebişime 2 tane tulum almış yaa çok beğendim tuhaf oldum ilk eşyaları oldu:emir_bebek: tesadüf bugün de okuldan arkadaş bana hamile tişörtü ve emzirme geceliği almış:KK1: dur daha kalp atışını bile duymadım dedim, yavaş yavaş eşyalarla hamile moduna giriyorum galiba:)) hiçbir belirti yok çünkü bende:)

Kızlar ben bugün doktora ilk kez gittim ve 8 +4 haftalık hamile olduğumu söyledi doktor. Folik asidi kesmemi söyledi vitamin yazdı . Bebeği gördük ama kalp atışlarına bakmadı. 3 hafta sonra geldiğinde bakacağız dedi. Kafam çok karıştı .

bugün çok şükür kesemizi gördük mevlam bekleyenlerede nasip etsin inş. :KK16: normal de sat a göre hamilelik takvimimi ayarladığımda 7 haftalık görünüyo ama dr. senin ki 5 ya da 6 haftalık dedi :44: ben hamişlik takviminden gün gün kontrol ediyordum ama sat a uymuyor. :44: Dr a dedim benim hesabıma göre 7 haftalık yok dedi sen sat ına göre hesaplama senin ki geç olmuş :44:

Yaa benimkide gec oldu galibaa battan 1 gun sonra hcg82 idi. carsamba bidaha kan vercemmm... bakalum ne olacak...o yuzden biz gec diyarin kalp atisi ve keseyi..

Kızlar ben bugün doktora ilk kez gittim ve 8 +4 haftalık hamile olduğumu söyledi doktor. Folik asidi kesmemi söyledi vitamin yazdı . Bebeği gördük ama kalp atışlarına bakmadı. 3 hafta sonra geldiğinde bakacağız dedi. Kafam çok karıştı .

Sata gore mi hesapladin 8 haftaligi..gec dollenmedir belki sonra gorursun

Allaha sukur 23+4 6 haftalık ve 5 haftalık kayıplardan sonra tekrar hamıleyım bu sefer hıc bır sıkıntımız yok allaha sukur hersey yolunda ınsallah bızde artık Allahın ıznıyle bebegımızı kucagımıza alıcaz

Merhabalarr bnde insallah aralik annesiym sat 19 mart:) henuz yeni ogrendm hamileligimi bnide kaydederseniz cok sevinirin yas 25 ikinci olucak bu insallah:)

Sata gore mi hesapladin 8 haftaligi..gec dollenmedir belki sonra gorursun

Ben hesaplamadım benim hesabım (sat a göre)7+5 doktor 8+4 dedi . Bebeği gördük :) çok güzeldi ama kalp atışlarına bakmaya gerek duymadı doktor sormama rağmen 3 hafta sonra bakacağız dedi. Karından zor olur vajinal bakmak lazım dedi. Vajinal ultrason yapmayacağım dedi .

X