2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
selam güzel anneler. 2 haftadır kendimi pek hamile gibi hissetmiyordum. bugün şiddetle başlayan bulantılar hamile olduğumu bir tokat gibi hissettirdi bana. akşam yemeği 2 gündür yiyemiyordum. bugün öğle yemeği yiyebilirsem şükredeceğim. Su da sabahtan beri 2. bardak. sizde durumlar nasıl?

benimde ara ara bulantım var çok uykum geliyor bazen günlük aktivitelirimi yaparken değişik bir halsizlik oluyor göz kaapaklarım ağırlaşıyor yığılıcam yere diye korkuyorum..

merhaba aralık anneleri gecen hafta pazartesi gunu kahverengi akıntım oldugu için doktoruma gıtmıstım kesenin etrafında kanama oldugundan düşük tehlikem vardı 1 haftadır evdeydım.. ogun Sata göre bebeğim 3 gun geriydi. 7+0 olması gerekirken 6+4 dü. ben ogun pek onemsemedim cuku ben gec yumurtladım dıye dusundum adet dongum uzun cunku benım ..ve bugun tekrar gttım tam 1 hafta sonra yanı normal şartlarda bugun 7+4 olması gerekrken bu seferde bebegım 6+5 gorundu..boyuda galiba bu haftalarda 1,5 cm olması gerekirken 8 mm yani 1 haftadır 3 mm buyumus sadece bebek cok sukur kalp atısımız hersey duzgun dıyor doktor ama ben cok endişeliyim neden boyle az gelişim gosterdi acaba normalmı böyle yaşayan varmı:KK43::KK43::KK43::KK43:

lavniacım şimdi gördüm canım yazdıklarını. stres yapma bitanem böyle olan çok kişi var. 3. aya kadar geriden gidip daha sonra toparlayıp yetişiyiomuş bebişler. günü gününe gitmeyebiliyor yani. doktor herşey normal dediyse endişelenmene gerek yok. kalp atışlarını da duymuşsun hayırlısıyla sen gönlünü ferah tut, üzülme stres yapma bebeğin de etkilenmesin canım. yat dinlen sadece...

Kızlar şu an 6 + 4 günük hamileyim geç döllenme benimkisi. her şey normal. 12 mm lik kesemizi de gördük hatta içinde miniminnacık bişi daha vardı :))) size sorum şu doktor bana folic asit ten başka bi ilaç vermedi. sizce normallmi hiç bişi vermedi başka ya kafam karıştı hamile arkadaşları duyunca millet vitaminler fln kullanıyo

bende decavit progestan alıyorum kan ilacı içiyorum kan ilacı vermeiydi aslında baktımı değerlerine

merhaba taze annişler :)ben de geçen sene 2012 aralık annesiydim.bütün sene arkadaşlarımızla her sıkıntımızı paylaştık hepsiyle hala face adresimizde görüşüyoruz (burada sayfa sayfa giremediğimiz günleri okumak çok zor oluyor da)bebeklerimiz 4 aylık oldu bile.şimdi bile her sıkıntımızı her güzel haberimizi birbirimizle paylaşıyoruz.rabbim insallah bu güzel günlerinizde sizleri hep güldürsün.zor günlerinizi atlatıp sizde evlatlarınızı kucağınıza alırsınız inşallah.şimdilik hamilelik zor geçecektir.ama ilerleyen zamanda hele birde kucağınıza aldığınız anda bütün sıkıntınız geçecek.benim ilk bebeğimdi.dünyanın en gü<zzel şeyi evlat sahibi olmak.eğer sormak istediğiniz birşey olursa yardımcı olmak isterim .hepinize hayırlı günler diliyorum

Kızlar şu an 6 + 4 günük hamileyim geç döllenme benimkisi. her şey normal. 12 mm lik kesemizi de gördük hatta içinde miniminnacık bişi daha vardı :))) size sorum şu doktor bana folic asit ten başka bi ilaç vermedi. sizce normallmi hiç bişi vermedi başka ya kafam karıştı hamile arkadaşları duyunca millet vitaminler fln kullanıyo

Canım benim doktorumda 3. aya kadar folik asitten başka bişey vermiyor.Bence normal

Kizlar allahim nasip ederse bende aralik annesi olacagim bu ikinci tup bebegim keseyi gorduk cok sukur yarin kalp atislari icin gidecegim dualarinizi esirgemeyi

banım hayırlı olsun.benimde tüp bebek ve 2.denem de tuttu çok şüküe.inşllah yarın kalp atışını da duyarsın.ben daha gitmedim dr.cuma günü gidecem inşallah. bir sorun olmaz.

bende karından vuruyorum ama kol bacak vuruluyormuş

sağol canım benım ınş. şimdilik herşey yolunda ama rabbıme emanet artık belfüyle görüşüyorum cok ıyı afracıkla uğraşıyor teyzesi büyüdü kocaman kız oldu maşallah :nazar: sen nasılsın bebişin nasıl keseyi gördün mü

sağol canım benım hepimize nasip etsin ınşallah :KK16:

kahve rengi leke bendede 2 gün oldu geçti korkma canım bebiş kendıne yer yapıyor:KK34::KK34:

hadi gözün aydın ben sana dedim hilbarcım o kadar panık yaptım sakın ol allahın ıznıyle bu sefer bebişlerimizi kucağımıza alacağız darısı kalp atışlarına

şeydacım kuzum benım hiç korkma telaş yapma troit testi ama sen yınede tuzlu yeme p.tesi doktora git allahın ıznıyle yiğenıme hiç bırsey olmayacak :KK54:

canım çok sevindim ya senin için.belfüya selam söyle .inşallahım allahım sağlıkla bizlerede nasip etsin kucağımıza almayı.
canım keseyi gördük cumarteside kalp atışlarını gördük ama dinletmedi ses dalgaları bebişe ısı veriyormuş zararlıymış bu dönemde o yuzden gördüm .şükürer olsun.sen ne zaman gidicen doktora sen gördün mu kesenı bebişini.

Slm kızlar tam size yazayım dedim ki o anda çok kötu bi bulantı geldi salonun ortasına çıkardım
Boğazım hala sızlıo cokkkk kötu bişey ya varmı bnm gibi olan aranızda. :KK43:
Zar zor temizledim açım şuan. Be zmn gecicek günleri saatleri sayar oldum

C. Tesi randevum var bakalım ne diyecek drumuz

Bu arada Kasım anneleri cinsiyetleri öğrenmeye başlamış darısı başımıza kızlar

doktordan doktora değişiyor. benim ilk hamileliğimde gittiğim ilk doktorum proftu birsürü ilaç önermişti, multivitamin, demir, dördüncü aydan sonra kalsiyum vs. sonra gittiğim doktorum ki onla tamamladım hamileliğimi, hepsini bıraktı sadece demir ilacı verdi. tüm bunları besinlerle almam gerektiğini söyledi. ama folik asit ilk 3 ay çok önemli hepsi veriyor. demiride ilerleyen aylardan lohusalıktan sonraya kadar veriyorlar.

Slm kızlar tam size yazayım dedim ki o anda çok kötu bi bulantı geldi salonun ortasına çıkardım

geçmiş olsun ben evde halıları kaldırmıştım yetişemediğim xamanlarda hiç olmazsa parke temizliği daha kolay

mhb sizi çok iyi anlıyorum bende 2012 aralık annesi olacaktım ama kızım 29 kasımda doğdu çok güzel duygular yaşıyorsunuz
bende geçen sene böyleydim şimdi Zeynep Berra'm 5 aylık olacak hayırlısıyla hepinize kolay doğumlar diliyorum sorularınız olursa cvp verebilirim

Son düzenleme:

ben cvp vermek istedim müsadenle gayet normal vitaminlere 3 aydan sonra başlanıyor kan değerlerin normal çıkarsa

selam benimde mide bulantı ve kusmalarım çogaldı:KK43:

Kızlar herkese merhabalar :KK3:

Benim BAT 7 marttı. daha keseyi ve kalp atışı için doktora gitmedim. Çarşamba gidicem.

Herkesin mide bulantısı başlamış. biliyorum herkeste olacak diye bi kaide yok ama bende hiçbişi yok.:26:

Bi terslik mi var anlamadım ki ya.

11 nisan da kan değerim 979,8 çıkmıştı.

sizlerin ne zaman başladı mide bulantıları merak ettim ?

geçmiş olsun hepinize inşallah bir an önce geçer.

X