doktor bana sorun olmadığını söyledi ilk 3 ay sorun yok sonra beslenmemıze dikkat edecekmişiz. inşallah gececek 2 ay oldu bile ama nasıl olduuuu
bencede sorun olmazda tedbiri elden bırakmayın genede hamile iken bilmeden oruç tutanlarda var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
doktor bana sorun olmadığını söyledi ilk 3 ay sorun yok sonra beslenmemıze dikkat edecekmişiz. inşallah gececek 2 ay oldu bile ama nasıl olduuuu
selam güzel anneler. 2 haftadır kendimi pek hamile gibi hissetmiyordum. bugün şiddetle başlayan bulantılar hamile olduğumu bir tokat gibi hissettirdi bana. akşam yemeği 2 gündür yiyemiyordum. bugün öğle yemeği yiyebilirsem şükredeceğim. Su da sabahtan beri 2. bardak. sizde durumlar nasıl?
merhaba aralık anneleri gecen hafta pazartesi gunu kahverengi akıntım oldugu için doktoruma gıtmıstım kesenin etrafında kanama oldugundan düşük tehlikem vardı 1 haftadır evdeydım.. ogun Sata göre bebeğim 3 gun geriydi. 7+0 olması gerekirken 6+4 dü. ben ogun pek onemsemedim cuku ben gec yumurtladım dıye dusundum adet dongum uzun cunku benım ..ve bugun tekrar gttım tam 1 hafta sonra yanı normal şartlarda bugun 7+4 olması gerekrken bu seferde bebegım 6+5 gorundu..boyuda galiba bu haftalarda 1,5 cm olması gerekirken 8 mm yani 1 haftadır 3 mm buyumus sadece bebek cok sukur kalp atısımız hersey duzgun dıyor doktor ama ben cok endişeliyim neden boyle az gelişim gosterdi acaba normalmı böyle yaşayan varmı
Kızlar şu an 6 + 4 günük hamileyim geç döllenme benimkisi. her şey normal. 12 mm lik kesemizi de gördük hatta içinde miniminnacık bişi daha vardı :))) size sorum şu doktor bana folic asit ten başka bi ilaç vermedi. sizce normallmi hiç bişi vermedi başka ya kafam karıştı hamile arkadaşları duyunca millet vitaminler fln kullanıyo
bende decavit progestan alıyorum kan ilacı içiyorum kan ilacı vermeiydi aslında baktımı değerlerine
Kızlar şu an 6 + 4 günük hamileyim geç döllenme benimkisi. her şey normal. 12 mm lik kesemizi de gördük hatta içinde miniminnacık bişi daha vardı :))) size sorum şu doktor bana folic asit ten başka bi ilaç vermedi. sizce normallmi hiç bişi vermedi başka ya kafam karıştı hamile arkadaşları duyunca millet vitaminler fln kullanıyo
Kizlar allahim nasip ederse bende aralik annesi olacagim bu ikinci tup bebegim keseyi gorduk cok sukur yarin kalp atislari icin gidecegim dualarinizi esirgemeyi
bende karından vuruyorum ama kol bacak vuruluyormuş
sağol canım benım ınş. şimdilik herşey yolunda ama rabbıme emanet artık belfüyle görüşüyorum cok ıyı afracıkla uğraşıyor teyzesi büyüdü kocaman kız oldu maşallah sen nasılsın bebişin nasıl keseyi gördün mü
sağol canım benım hepimize nasip etsin ınşallah
kahve rengi leke bendede 2 gün oldu geçti korkma canım bebiş kendıne yer yapıyor
hadi gözün aydın ben sana dedim hilbarcım o kadar panık yaptım sakın ol allahın ıznıyle bu sefer bebişlerimizi kucağımıza alacağız darısı kalp atışlarına
şeydacım kuzum benım hiç korkma telaş yapma troit testi ama sen yınede tuzlu yeme p.tesi doktora git allahın ıznıyle yiğenıme hiç bırsey olmayacak
Slm kızlar tam size yazayım dedim ki o anda çok kötu bi bulantı geldi salonun ortasına çıkardım
Boğazım hala sızlıo cokkkk kötu bişey ya varmı bnm gibi olan aranızda.
Zar zor temizledim açım şuan. Be zmn gecicek günleri saatleri sayar oldum
C. Tesi randevum var bakalım ne diyecek drumuz
Bu arada Kasım anneleri cinsiyetleri öğrenmeye başlamış darısı başımıza kızlar
geçmiş olsun ben evde halıları kaldırmıştım yetişemediğim xamanlarda hiç olmazsa parke temizliği daha kolay
Evet cnm bnm de halılarım küçük yerler taş oraya zor attım kendimi koltuktan
Parkeyi taşı silmek daha kolay.
Sen hala kusuyomusun gectimi yoksa?
devam ediyor canım ve iistifralarımın sayısı artmaya başladı. hallsizlik de çok olmaya başladı
selam benimde mide bulantı ve kusmalarım çogaldı
Slm kızlar tam size yazayım dedim ki o anda çok kötu bi bulantı geldi salonun ortasına çıkardım
Boğazım hala sızlıo cokkkk kötu bişey ya varmı bnm gibi olan aranızda.
Zar zor temizledim açım şuan. Be zmn gecicek günleri saatleri sayar oldum
C. Tesi randevum var bakalım ne diyecek drumuz
Bu arada Kasım anneleri cinsiyetleri öğrenmeye başlamış darısı başımıza kızlar
selam benimde mide bulantı ve kusmalarım çogaldı