- 25 Aralık 2012
- 255
- 0
kan tahlilinde çıkmadı yaa nasıl oluyor da idrar testi pozitif oluyor.
yok canımm duymadım henüz 1 mayısta inş :)
sen duydunmuu ?
tatlım benim kuzenimde de öyle oldu. ilk idrar tahlilinde çıktı kanda çıkmadı tuhaf bir durum ama biraz bekle bakayım çıkar kanda da inşallah stres yapma hayırlısı olsun..
Merhabalar
bende aralık annesi olacağım kısmetse.c.tesi doktora gittim.Kese ve yolk kesesi gözüktü ama bebeği henüz göremedik.Yolk kesesi bebeğin olduğuna işaretmiş.Kısmetse cuma tekrar gideceğim doktora.siz kaç haftalıkken görmüştünüz bebeğinizi.
kan tahlilinde çıkmadı yaa nasıl oluyor da idrar testi pozitif oluyor.
hoş geldin canım hayırlı olsun . ben 6+5 de gördüm bebeğimi
Saol canım.Cuma gittiğimde 6+5 olacağım bende.inşallah gittiğimde görürüm.Kalp atışları da gözüktümü canım
öyle seylerde mi oluyormuş bnm testte pozitif cıktı bugün kan tahlili yaptırdım ..
peki kuzeninin noldu canım off yaaaa iki ayrı test yaptm ikiside pembe.
eve giderken tekrar test alıp yapıcam.
walla bende neden oluyo anlamadım ama canım sıkıldı. cuma tekrar gelin dedi.:18::18::18:
arkadaşlar mrbb bende allah nasıp ederse aralık annesi olacagımm bugun kesemızı görduk herkes karnındakı yavrusunu saglıkla sıhhatle alsın kucagına en mınıgıde benimki sanırım :) naza ben bu arada
hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin yılbaşı bebeği olacak dessene:) ne güzel bir hediye
Kızlar şu an 6 + 4 günük hamileyim geç döllenme benimkisi. her şey normal. 12 mm lik kesemizi de gördük hatta içinde miniminnacık bişi daha vardı :))) size sorum şu doktor bana folic asit ten başka bi ilaç vermedi. sizce normallmi hiç bişi vermedi başka ya kafam karıştı hamile arkadaşları duyunca millet vitaminler fln kullanıyo