2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Merhabalar
bende aralık annesi olacağım kısmetse.c.tesi doktora gittim.Kese ve yolk kesesi gözüktü ama bebeği henüz göremedik.Yolk kesesi bebeğin olduğuna işaretmiş.Kısmetse cuma tekrar gideceğim doktora.siz kaç haftalıkken görmüştünüz bebeğinizi.

merhaba aralık anneleri gecen hafta pazartesi gunu kahverengi akıntım oldugu için doktoruma gıtmıstım kesenin etrafında kanama oldugundan düşük tehlikem vardı 1 haftadır evdeydım.. ogun Sata göre bebeğim 3 gun geriydi. 7+0 olması gerekirken 6+4 dü. ben ogun pek onemsemedim cuku ben gec yumurtladım dıye dusundum adet dongum uzun cunku benım ..ve bugun tekrar gttım tam 1 hafta sonra yanı normal şartlarda bugun 7+4 olması gerekrken bu seferde bebegım 6+5 gorundu..boyuda galiba bu haftalarda 1,5 cm olması gerekirken 8 mm yani 1 haftadır 3 mm buyumus sadece bebek cok sukur kalp atısımız hersey duzgun dıyor doktor ama ben cok endişeliyim neden boyle az gelişim gosterdi acaba normalmı böyle yaşayan varmı

Kizlar allahim nasip ederse bende aralik annesi olacagim bu ikinci tup bebegim keseyi gorduk cok sukur yarin kalp atislari icin gidecegim dualarinizi esirgemeyi

tatlım benim kuzenimde de öyle oldu. ilk idrar tahlilinde çıktı kanda çıkmadı tuhaf bir durum ama biraz bekle bakayım çıkar kanda da inşallah stres yapma hayırlısı olsun..

peki kuzeninin noldu canım off yaaaa iki ayrı test yaptm ikiside pembe.
eve giderken tekrar test alıp yapıcam.

kızlar ben de aralık annesi olacağım inş. kesemizi gördük 12 mm di geçen hafta. bu cuma da kalp atışlarını dinlemeye gidicez inş duyarız. allah bize ve bebeklerimize sağlık versin.

hoş geldin canım hayırlı olsun . ben 6+5 de gördüm bebeğimi

Kızlar şu an 6 + 4 günük hamileyim geç döllenme benimkisi. her şey normal. 12 mm lik kesemizi de gördük hatta içinde miniminnacık bişi daha vardı :))) size sorum şu doktor bana folic asit ten başka bi ilaç vermedi. sizce normallmi hiç bişi vermedi başka ya kafam karıştı hamile arkadaşları duyunca millet vitaminler fln kullanıyo

peki kuzeninin noldu canım off yaaaa iki ayrı test yaptm ikiside pembe.
eve giderken tekrar test alıp yapıcam.

bir hafta sonra tekrar kan testi yaptırdı ve pozitif çıktı:) umarım senin de öyle olur ama sürekli bu konuya odaklı yaşama biraz geçiştir dediğim gibi 1 hafta sonra tekrarla inş güzel haberi alırsın canım

arkadaşlar mrbb bende allah nasıp ederse aralık annesi olacagımm bugun kesemızı görduk herkes karnındakı yavrusunu saglıkla sıhhatle alsın kucagına en mınıgıde benimki sanırım :) naza ben bu arada

hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin yılbaşı bebeği olacak dessene:) ne güzel bir hediye

hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin yılbaşı bebeği olacak dessene:) ne güzel bir hediye

aminnn inş. evet yılbaşı hediyesi olcak inş. herbirlikte burada güzel paylaşımlar heycanlar yaşarız dogum hikayelerimizide yazmak nasıp olur allah herkesin yar ve yardımcısı olsun

canim gorunce cvp yazmak istedim vitamin ve demir ilaclari 3.aydan sonra kullaniliyo folik asiti kesinlikle ihmal etme cok cok onemli Rabbim kucaklariniza almayida nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…