tünaydıın hanımlarr bugun hiç keyfim yok dün sabah herşey çok güzeldi kahvaltımı yaptım hatta şaşırdım kendime ne güzel bulşantısız birgüne uyandım diye. akşama kadar iyiydim. akşam yemeği yerken fenalaşştım isitfra etmeye başladım banyo yapmaya üşeniyorum artık çook zor gelıyor şampuan kokusu beni öldürüyor. ve baayılacak gibi oluyorum sanırım tansiyonum düşüyor. şuan da öyleyım çok haalsizim. ve bu sabahtan beri 2 kez istifra ettım ve hala midem karışık ama boooş hiç birşey kabul etmıyor bana kalsa boş mideyle gezicem nasılsa çıkıyor ama açlıktan kazınıyor içim resmen. sizler napıyorsunuz yeni hamişler vardır muhakkak kalp atışı duyanlar keseyi görenler hepsine tek tek hayırlı olsun diyorum
Bende aynı durumdayım ne yesem ne içsemmm hepsi gidio. bugün doktora sorucam bebeğe bi sakıncası var mıdır die ? su bile içemez hale geldim yokk yokkk yokkk ama heppp öğürüyorummmmmmm ne dieee midem boşşşşş zaten seni çok iyi anlıyorumm geçer diyorlarrrrr bakalım işallah çokkkkk sürmezzzz..evdeki çamaşırları yeniden yıkadım hepsini vernel kullanmadan vernele takmış durumdayım. nerde alırsam alayım o kokyı başlıyorum istifra etmeye