2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
tünaydıın hanımlarr bugun hiç keyfim yok dün sabah herşey çok güzeldi kahvaltımı yaptım hatta şaşırdım kendime ne güzel bulşantısız birgüne uyandım diye. akşama kadar iyiydim. akşam yemeği yerken fenalaşştım isitfra etmeye başladım banyo yapmaya üşeniyorum artık çook zor gelıyor şampuan kokusu beni öldürüyor. ve baayılacak gibi oluyorum sanırım tansiyonum düşüyor. şuan da öyleyım çok haalsizim. ve bu sabahtan beri 2 kez istifra ettım ve hala midem karışık ama boooş hiç birşey kabul etmıyor bana kalsa boş mideyle gezicem nasılsa çıkıyor ama açlıktan kazınıyor içim resmen. sizler napıyorsunuz yeni hamişler vardır muhakkak kalp atışı duyanlar keseyi görenler hepsine tek tek hayırlı olsun diyorum

Bende aynı durumdayım ne yesem ne içsemmm hepsi gidio. bugün doktora sorucam bebeğe bi sakıncası var mıdır die ? su bile içemez hale geldim :KK43: yokk yokkk yokkk ama heppp öğürüyorummmmmmm ne dieee midem boşşşşş zaten :KK43: seni çok iyi anlıyorumm geçer diyorlarrrrr bakalım işallah çokkkkk sürmezzzz..evdeki çamaşırları yeniden yıkadım hepsini vernel kullanmadan vernele takmış durumdayım. nerde alırsam alayım o kokyı başlıyorum istifra etmeye :KK43:

günaydınnn herkeseee kaç gündür giremedimmm yeni annelerimiz varsa tebrik ediyorumm hepsinii:KK16:

slm kızlar aranıza yeni katıldım son adet tarihim 23 mart ama 5 nisanda aşılama yapıldı aşılamamın 13.günü bhcg degerim 56 çıktı hamilelik takvimi yaptım 5 haftalık gözüküyorum acaba ne zaman kalp atışını duyarım cuma tekrar gitcem dra vajinal muayene etcez diyo bi yandan da ekomonik özel bi hadtane arıyorum ankarada

slm kızlar aranıza yeni katıldım son adet tarihim 23 mart ama 5 nisanda aşılama yapıldı aşılamamın 13.günü bhcg degerim 56 çıktı hamilelik takvimi yaptım 5 haftalık gözüküyorum acaba ne zaman kalp atışını duyarım cuma tekrar gitcem dra vajinal muayene etcez diyo bi yandan da ekomonik özel bi hadtane arıyorum ankarada

tebirk ederim ederim canım benimde 24 mart. ben bugün gittim dr karından keseyi göremedi ee bide bende göbekde var :KK1::KK1:

Bende aynı durumdayım ne yesem ne içsemmm hepsi gidio. bugün doktora sorucam bebeğe bi sakıncası var mıdır die ? su bile içemez hale geldim :KK43: yokk yokkk yokkk ama heppp öğürüyorummmmmmm ne dieee midem boşşşşş zaten :KK43: seni çok iyi anlıyorumm geçer diyorlarrrrr bakalım işallah çokkkkk sürmezzzz..evdeki çamaşırları yeniden yıkadım hepsini vernel kullanmadan vernele takmış durumdayım. nerde alırsam alayım o kokyı başlıyorum istifra etmeye :KK43:

doktor bana sorun olmadığını söyledi ilk 3 ay sorun yok sonra beslenmemıze dikkat edecekmişiz. inşallah gececek 2 ay oldu bile ama nasıl olduuuu :KK43::KK43::KK43::KK43:

selam güzel anneler. 2 haftadır kendimi pek hamile gibi hissetmiyordum. bugün şiddetle başlayan bulantılar hamile olduğumu bir tokat gibi hissettirdi bana. akşam yemeği 2 gündür yiyemiyordum. bugün öğle yemeği yiyebilirsem şükredeceğim. Su da sabahtan beri 2. bardak. sizde durumlar nasıl?

tebirk ederim ederim canım benimde 24 mart. ben bugün gittim dr karından keseyi göremedi ee bide bende göbekde var :KK1::KK1:

saol canım ya o göbek bende de var zaten kıyafetlerim olmuyor hamiş pantalonu aldım :KK1:hemen
önce karından mı muayene ediyorlar bana cuma gel vajinal yapcaz dediler devlet hastanesi bende özel bi yer arıyorum ankarada

Günaydınnnnnn :) aynı sorunu bende yaşıyorum geçen hafta gittim duyamadı o yüsden panik yaptım ama son günlerde mide bulantılarımdan dolayı ona kafayı takmaya pek fırsatım olamadı. bugün öğleden sonra randevum var işallah duyacağım Allah ın izniyle. sakın öyle şeylerle canını sıkmaaa ben artk şunu düşünüyorum Allah bize nasip ettiyse o bizim nasibimizdir. İlk önce bizlere sağlık versin bebişlerimizde sağlıklı olur zaten. kendini sakın sıkma panikleme. bende çok panikledim ama bana pek bir faydası olması çok fazla kendimi dinlemekten ağrılarımın arttığını bile hissettim. benimde kafamda aynı senin gibi ne sorular vardı ama çok şükür bugün çok sakinim. bakalım hayırlısıylaaa alıcaz güzel haberleri.

canım çooook teşekkür ederim, içim rahatladı hakkaten. ben bu arada dayanamayıp dr umu aradım. "içime kurt düştü, kesenin içinde bebeği gördün dimi" diye :) neyse gördüm merak etmdeyince bir ohhh çektim resmen..haftaya güzel güzel haberlerle donatacağız sayfaları inşallah:) sende öğleden sonra müjdeli haberi ver mutlaka, merak ederim..

canım çooook teşekkür ederim, içim rahatladı hakkaten. ben bu arada dayanamayıp dr umu aradım. "içime kurt düştü, kesenin içinde bebeği gördün dimi" diye :) neyse gördüm merak etmdeyince bir ohhh çektim resmen..haftaya güzel güzel haberlerle donatacağız sayfaları inşallah:) sende öğleden sonra müjdeli haberi ver mutlaka, merak ederim..

Bakkk ne güsellll görmüş iştee malesef dpoktorlarda bazen bizim heyecanımızı unutuveriyorrr cidden :) işallah güsell haberlerle dönerimm akşammmmm canım. senin rahatlanamana da çok sevimdimmmm bakk ne güselll içinnni ferahh tut işallah hepp böyle güsel haberler alıcazzz :) hadiiii akşamm görüşürüzz :)

X