Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canımmmmmmmm çook ama çok tebrik ederim çok mutlu oldum daha önce ranana söylemişti ama tam bilemedi galiba test yaptırdığın zamanlarda..
şimdi gördüm çok sevindim sende bende inşallah aralık annesi olucaz....
yareeeeeeeennnnn anammmm ne geziyon kız burda ayyy pardon merhaba yaren şaşırdım görünce,söylememe gerek yok heralde gördüğün gibi aralık annesi olucam inşallah.
nasılsın görüşmeyeli,bebişime ne takıcan teyzesi?
Günaydın Fıstık bebişlerin fıstık anneleri hepimiz için huzurlu ve keyifli bir gün olsun....
ayy maşşllhhhhallh nazardan sakınsın cnmm benmm...
allh kucandada göstermeyi nasip etsin kuuzm benm
seninle sat ımız aynıııı bende salı günü gördüm minişimi :))) amiiin amiiin Allah sağlıkla kucağımza almayı nasip etsin inşşş
ayy cnm tuzla alaksı varmıkı kuıuzm ayy başımm nasıl ağrılar girdi...
offf yaa ne sorunlu kızım hee..şu tvdeki hatunalra uyua olom adam cekti ato lak hamile
3 GNÜEDE DOĞUR HAHAHA[/
şeydacım kuzum doktora gıttın mı tuz kesıyorsun unutma haberini beklıyorum
guzel anneler gunaydın hepınıze artık ben aralık annesı degılım kendınıze cok ı bakın ara sıra ugrarım belkı takıp edenler varsa aranızda agrılarım ve lekelerım vardı kac gundur bılıyosunuz dun acıl hastaneye gıttım düsük yapıyormusum kürtaja aldılar benı 7 saat sancı cektım cok kotuydu bebegım gelısmemıs aldılar onu benden umarım sag salım bebeklerınızı kucagınıza alırsınız gorusmek uzere inşallah en kıs azaman da tekrar..:2::2:
canım cok üzüldüm bende bend e2 düşük yaşadım ve senı cok ıyı anlıyorum bendede kan pıhtılaşması var üzülme rabbım bıde nasip eylesin inşallah cok zor bunda bıle korkuyorum hayırlsıyla kalp atışlarını alsam rahatlıcam kendıne cok ıyı bak geçmiş olsun
Kizlar hepinizw merhabalar
Rabbim hepinize saglikla evlatlarini kucaginiza almayi nasip etsin
Biz keseyi karindan 5+4 de kalp atisini 6+4 de gorduk
Simdi ufaklik 6 aylik oldu
Kesesi kalp atisi gorunmeyenler sakin kotu dusunmeyin gec dollenme 2 haftaya kadar atabiliyo
Bu arada sevgili suay82 ile mucizem77 de sizlerle sanirim arada beni misafir ediceksiniz
Annelik cok guzel kizlarrrrr
yarenım bıtanem sağol evet şeydacımla beraberız ayyy ne güzel ınan aynı topikte olduğum ıcın cok mutluyum rabbım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
günaydın herkese:)))
bu sabah cok mutlu uyandım cünkü oglumun ateşi düşmüş cok şükür:) ayy nasıl rahatladım anlatamam. bu arada doktorum küçük bebişimizin kalp atısı içinde yarın akşam cagırmıstı ama aradı biraz evvel 23 nisanı unuttum perşembe gel dedi. minik mercimeğimizi de persembe 12 de görecegiz bakalım:)))
benim de aynı gün randevum 25 nisanda inşallah mutlu haberlerle döneriz canım satlarımızda aynıymış seninle
kızlar ben feci panikteyim. bu kalp atışını beklemek beni paranoyak yaptı resmen. cumartesi dr a gittim, kese ordaydı ama kalp atışı için haftaya gel dedi. "şu an vajinal ultrasonla büyük ihtimalle duyarız kalp atışını ama sen haftaya gel" dedi. ben tabi tüm pazar günümü acaba boş gebelik vardı da o yüzden mi bakmadı vajinal ultrasonla diye geçirdim. offf yaaaaa kime diyeyim derdimi bilemedim, bilinmez tabi, herşeyin hayırlısı,belki de gerçekten paronoya yapıp boşuna üzüyorum bebişimi ve kendimi ama işte içimden çıkaramıyorum bu korkuları da...
ayy evet canım insallah.. ben 4+2 de gittiğimde karından keseyi gördük. sonra gecen salı 5+4 te gittik yine kese vardı bebeği göremedik. alttan denedik yine göremedik. biraz panikledim ama erkendi sanırım. insallah perşembe görünür..