- 31 Mart 2013
- 346
- 15
merhaba kızlarr! bende geçen hafta öğrendim hamile olduğumu. aralığın sonlarında doğacak inşallah. yalnız benim çok sancım oluyor. bir 5 dak fln sürüyor ama baya canımı yakıyor. sizdede böyle oluyor mu?
teşekkürler canım. bu arada siz folik asit alıyomusunuz? alıyoosanız hangisi ve günde kaç tane? ben 1 tane folidoce içiyorum
teşekkürler canım. bu arada siz folik asit alıyomusunuz? alıyoosanız hangisi ve günde kaç tane? ben 1 tane folidoce içiyorum
arkadaşlar merhaba sürekli bu konuda sizleri rahatsız ediyorum.kusura bakmayın neolur
sat 17 mart.
14 nisanda beta hcg 11.51
17 nisan da 86.351
21 nisanda 552 sizce nasıl artış?
umarım aranıza katılırım:))
guzel anneler gunaydın hepınıze artık ben aralık annesı degılım kendınıze cok ı bakın ara sıra ugrarım belkı takıp edenler varsa aranızda agrılarım ve lekelerım vardı kac gundur bılıyosunuz dun acıl hastaneye gıttım düsük yapıyormusum kürtaja aldılar benı 7 saat sancı cektım cok kotuydu bebegım gelısmemıs aldılar onu benden umarım sag salım bebeklerınızı kucagınıza alırsınız gorusmek uzere inşallah en kıs azaman da tekrar..:2::2:
Canım bence artışın gayet iyi. Hayırlı olsun hoşgeldin:))arkadaşlar merhaba sürekli bu konuda sizleri rahatsız ediyorum.kusura bakmayın neolur
sat 17 mart.
14 nisanda beta hcg 11.51
17 nisan da 86.351
21 nisanda 552 sizce nasıl artış?
umarım aranıza katılırım:))
Kizlar herkes keseyi alttan muayene olarak mi gordu..ben hic olmak istemiyorum...kacinci hafta gideyim. oglumda tatildeydik. dondugumde dr ye gitmistim. hem kalp hemfe keseyi gofmustuk...simdi nedense hep bosgebelikten korkuyorum...forumlarda. cok okudum kafam allak bullak oldu...onlari okudukca acaba bende de mi. olur demektwn kendi mi alamiyorum
Aaa canim senle ayniymisizz...benim
sat 17. mart bat 18 nisandi.
19 nisanda hcg 82 cikti. bana benimki biraz dusuk geldi. 24 undebi daha yaptiracagim...senin artisin iyi gibi geldi banaa
senin batne zamandi...
Canım bence artışın gayet iyi. Hayırlı olsun hoşgeldin:))
teşekkür ederim inşallah başımda 2 üzücü olay geçtiği için sevinemiyorum hala canım hayırlısı..
24 nisanda yaptiracagim.. ablam dr. 5 gunyada 1 hafta sonrabaktir demisti... bide hafta ici calisiyorum ..benim bat 18-19nisandı canım.ınsallah hayırlısı olur hakkımızda.
işine karışmak gibi olmasında canım 2 güne bir kan testi yatırsana artışına bakmak için
CANM merhaba benimde sat 6 mart ben 12 nisanda idrarda gördüm dr. a gittim karından baktı birşey görmeyi beklemiyordum erken gelmişsin dedi daha iki gün geçmş adeti maşallah seninkine yaben daha bu p.tesi gidicem kese içn sen kalp atışını bile duymuşsun