2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
merhaba kızlarr! bende geçen hafta öğrendim hamile olduğumu. aralığın sonlarında doğacak inşallah. yalnız benim çok sancım oluyor. bir 5 dak fln sürüyor ama baya canımı yakıyor. sizdede böyle oluyor mu?

Canım öncelikle hayırlı olsun.bende ilk zamanlar agrı çok çektim ama uzanınca geçiyordu.rahim genişliyor ve bebek kendine yer açıyormuş.agrın oldumu bol su iç ve dinlen geçer canım.artık fazla olmuyor daha rahatım ben.

kızlaaar merhaba tekrar.. perşembe günü keseyi gördük önümüzdeki hafta kalp atışı için gidiyoruz doktora. 5+6 oldu bugün fakat benim göğsümdeki o sızılar geçti ve canım hiçbir şey istemiyor bende mi bi tuhaflık var acaba?? bir de tavsiye sizlere antalya ya gittik eşimin işi gereği 7 saat gidiş dönüş canım çıktı sakın ha uzun yola çıkmayın zaruri olmadıkça tabi çok zor oluyor araba yolculuğu.. diyelim ki çıktınız 2 saat aralıklarla mola verin yürüyüş yapın.. dikkat edin kendinize çiçeği burnunda anneler:)))

arkadaşlar merhaba sürekli bu konuda sizleri rahatsız ediyorum.kusura bakmayın neolur
sat 17 mart.
14 nisanda beta hcg 11.51
17 nisan da 86.351
21 nisanda 552 sizce nasıl artış?
umarım aranıza katılırım:))

arkadaşlar merhaba sürekli bu konuda sizleri rahatsız ediyorum.kusura bakmayın neolur
sat 17 mart.
17 nisan da 86.351

Aaa canim senle ayniymisizz...benim
sat 17. mart bat 18 nisandi.

19 nisanda hcg 82 cikti. bana benimki biraz dusuk geldi. 24 undebi daha yaptiracagim...senin artisin iyi gibi geldi banaa

senin batne zamandi...

Son düzenleme:
Kizlar herkes keseyi alttan muayene olarak mi gordu..ben hic olmak istemiyorum...kacinci hafta gideyim. oglumda tatildeydik. dondugumde dr ye gitmistim. hem kalp hemfe keseyi gofmustuk...simdi nedense hep bosgebelikten korkuyorum...forumlarda. cok okudum kafam allak bullak oldu...onlari okudukca acaba bende de mi. olur demektwn kendi mi alamiyorum

guzel anneler gunaydın hepınıze artık ben aralık annesı degılım kendınıze cok ı bakın ara sıra ugrarım belkı takıp edenler varsa aranızda agrılarım ve lekelerım vardı kac gundur bılıyosunuz dun acıl hastaneye gıttım düsük yapıyormusum kürtaja aldılar benı 7 saat sancı cektım cok kotuydu bebegım gelısmemıs aldılar onu benden umarım sag salım bebeklerınızı kucagınıza alırsınız gorusmek uzere inşallah en kıs azaman da tekrar..:2::2::KK16::KK16:

Çok geçmiş olsun canım. Hayırlısı olsun, bu aralar yorma kendini, dinlen. Bebişin yakın zamanda gelecek eminim.

Son düzenleme:
sat 17 mart.
17 nisan da 86.351
Canım bence artışın gayet iyi. Hayırlı olsun hoşgeldin:))

Kizlar herkes keseyi alttan muayene olarak mi gordu..ben hic olmak istemiyorum...kacinci hafta gideyim. oglumda tatildeydik. dondugumde dr ye gitmistim. hem kalp hemfe keseyi gofmustuk...simdi nedense hep bosgebelikten korkuyorum...forumlarda. cok okudum kafam allak bullak oldu...onlari okudukca acaba bende de mi. olur demektwn kendi mi alamiyorum

Canım insan okudukça forumda etkileniyor ama biraz rahat olmak lazım. Öyle ise zaten elden bişey gelmez öyle değilse bebiş için stresten uzak durmamız gerek. Ben 7+2 de gittim karından gördü. Sende garanti olsun diye bence nisanın son haftası 29-30u gibi gidebilirsin.Belki yine kalp atışlarıyla beraber karından görürsün.

teşekkürler canım. bu arada siz folik asit alıyomusunuz? alıyoosanız hangisi ve günde kaç tane? ben 1 tane folidoce içiyorum

Doktor bana da günde bir tane folidoce önerdi. Şu anda başka bir vitamine gerek yok dedi. Haftada mutlaka iki kere balık yememiz gerekiyomuş. Ayrıca, piyasada satılan tavuk etlerine güvenme, tavuk yerine balık ve kırmızı et tercih et dedi.

Aaa canim senle ayniymisizz...benim
sat 17. mart bat 18 nisandi.

19 nisanda hcg 82 cikti. bana benimki biraz dusuk geldi. 24 undebi daha yaptiracagim...senin artisin iyi gibi geldi banaa

senin batne zamandi...

benim bat 18-19nisandı canım.ınsallah hayırlısı olur hakkımızda.
işine karışmak gibi olmasında canım 2 güne bir kan testi yatırsana artışına bakmak için

Kizlar hepinizw merhabalar
Rabbim hepinize saglikla evlatlarini kucaginiza almayi nasip etsin
Biz keseyi karindan 5+4 de kalp atisini 6+4 de gorduk
Simdi ufaklik 6 aylik oldu
Kesesi kalp atisi gorunmeyenler sakin kotu dusunmeyin gec dollenme 2 haftaya kadar atabiliyo
Bu arada sevgili suay82 ile mucizem77 de sizlerle sanirim arada beni misafir ediceksiniz

Annelik cok guzel kizlarrrrr

benim bat 18-19nisandı canım.ınsallah hayırlısı olur hakkımızda.
işine karışmak gibi olmasında canım 2 güne bir kan testi yatırsana artışına bakmak için
24 nisanda yaptiracagim.. ablam dr. 5 gunyada 1 hafta sonrabaktir demisti... bide hafta ici calisiyorum ..

Estefurullaah. canim ya birbirimizi uyarmanin hic bi sakincasi yok. aksine rehber oluyoruz birbirimize

CANM merhaba benimde sat 6 mart ben 12 nisanda idrarda gördüm dr. a gittim karından baktı birşey görmeyi beklemiyordum erken gelmişsin dedi daha iki gün geçmş adeti maşallah seninkine ya :nazar::emir_bebek: ben daha bu p.tesi gidicem kese içn sen kalp atışını bile duymuşsun :KK9:

Merhaba canim. Giremedim birkac gundur kusura bakma ancak yazabiliyorum. Ben adetten 3 gun once 5 nisanda idrar testi ile ogrendim. 5 gun sonrasinda kan verdim bets 1082 cikti. 3 gun sonra tekrarkadim 5082 cikti ve kese goruldu. 10 gun sonrasinda da yani cuma gunu kalp atisini duydum. Canim yarin kese ile birlikte kalp atsini mutlaja duyarsin eminim. Hsyirli haberlerinu bekliyorum canim dikkat et kendine...

iyi dileklerınız ıçın hepınıze teşekkur ederım kızlar guzel hamılelıkler dılıyorum sızlere rabbım buyuk elbet gonlumuze gore verır bırdaha herşey ondan k.i.b.ve bebişlerınızede:emir_bebek::nazar:

ben yeni üye oldum. sat 12 mart nasipse 17 aralık gibi anne olacağım. 5+5 . haftamdayım. Doktor düşük tehlikesi car dedi ve progestan verdi yatıyorum evde bütün gün :KK43:

merhaba
ben bişey sormak istiyorum size kızlar
ilk kalp atışı karından muayenede kaç haftalıkken duyuluyor ?

yareeeeeeeennnnn anammmm ne geziyon kız burda ayyy pardon merhaba yaren şaşırdım görünce,söylememe gerek yok heralde gördüğün gibi aralık annesi olucam inşallah.

nasılsın görüşmeyeli,bebişime ne takıcan teyzesi? :KK1:

Son düzenleme:
5 haftalıkken kese 6 haftalıkken kalp atışları diye biliyorum canım,ama kalp atışları bazen geç göllenmeden dolayı 7 ve ya 8.haftaya kadar uzayabiliyor...

X