hosbuldum canım çok teşekkür ederim.inşallah bende bi görseydim minik kalbini bebeğimin.Öncelikle hoşgeldin canım.evet bebegimin 5 haftalık görüntüsü minicik kalbinide görmüştüm.bu hafta yine gitcem ve görcem inş.darısı başına canım
Aminnn inşallah.Bizde dun gittik doktora kalp atışlarını duyduk cok şükür. Ultrasona gore 6+2'ymisim. Doktor birkaç test verdi Onları yaptıracağız. Hayırlısı bakalım. Allah bütün kadınlara hayırlı ve sağlıklı bir şekilde anne olmayı nasip etsin inşallah.
çok geçmiş olsun.Allah yardımcınız olsun.guzel anneler gunaydın hepınıze artık ben aralık annesı degılım kendınıze cok ı bakın ara sıra ugrarım belkı takıp edenler varsa aranızda agrılarım ve lekelerım vardı kac gundur bılıyosunuz dun acıl hastaneye gıttım düsük yapıyormusum kürtaja aldılar benı 7 saat sancı cektım cok kotuydu bebegım gelısmemıs aldılar onu benden umarım sag salım bebeklerınızı kucagınıza alırsınız gorusmek uzere inşallah en kıs azaman da tekrar..:2::2:
7+0 dayım hiç birşey yiyemiyorum ben ne kahvaltı ne yemek ne meyve. Ilaç içebilmek için çubuk kraker yiyorum.Bebeğim yeterince besin alamıcak diye korkuyorum. Allahın izniyle 3 ayı doldursaydık dengeli beslenmek istiyorum
Özel hastaneler açıktır mutlaka hamilelik belirtilerin varmı peki canım
canım adet olcakmışım gibi kasıklarımda ara ara ağrılar var.göğüslerim şişti ağrıyor.belim 10 gün cok ağrıdı 3 gündür iyi.
Allahım inşallah hayırlı sağlıklı bir hamilelik geçiririz.
sagolun kızlar teşekkur eederım.
Ayyy pzgecoiiiimmm cok sevindimm kanda baktirdinmiii
Amin canım.bende senin gibiydim halada gögüslerim agrıyo.kasıgım agrıyo.benim çok başım dönüyordu biraz hareket edeyim bayılcak gibi oluyordum
7+0 dayım hiç birşey yiyemiyorum ben ne kahvaltı ne yemek ne meyve. Ilaç içebilmek için çubuk kraker yiyorum.Bebeğim yeterince besin alamıcak diye korkuyorum. Allahın izniyle 3 ayı doldursaydık dengeli beslenmek istiyorum
yaşım 20 sat 28 şubat 2013 tahmini doğum 6 aralık ve ilk bebeğim olcak inş. beni de ekler misiniz :)
yaşım 20 sat 28 şubat 2013 tahmini doğum 6 aralık ve ilk bebeğim olcak inş. beni de ekler misiniz :)
hayır canım kullanmıyordum ama 10 gundur lekelerım vardı sureklı arttı kalp atısınıda hıc duymadık zaten dun de cok agırlastım agrım ınanılmazdı esımde evde yoktu atladım taksıye dogru ozel hastaneye lokman hekım var ankarada orada hemen mudahale eettıler esım geldı sonra akşam 7 de kurtaj oldum ama bıtane dogurdum sankı dusuk daha zormus dogumdan .
Amin canım.bende senin gibiydim halada gögüslerim agrıyo.kasıgım agrıyo.benim çok başım dönüyordu biraz hareket edeyim bayılcak gibi oluyordum
merhaba kızlar.. 2 gündür giremiyorum. vakit olmadıgından mesajları tek tek okuyamadım inşallah hepiniz iyisinizdir. benim oglum hastalandı. durup dururken ateşi çıktı çıldırıccam insanın içi gidiyor ama birsey yapamıyorsun. bu duygudan nefret ediyorum ya. dua edin teyzeleri insallah dişten olsun düşsün bebğimin ateşi bir an önce.. hepinizi cok öpüyoruz oglumla görüşürüz..
canım netten bir araştır önce bulantı bilekliği yaz cıkar medikalde ecznede ve h. burada da var. ben internetten sipariş verdim geçmiş olsunNerden aldın ilk kez duydumm cnm ben bulantıo bilekliğini ama bende alsam iyi olacak evde duramaz duruma geldim. evi sirkeli sularla resmen 40 ladımvernelll kokusu bir türlü geçmiooo burnumdann kendim bile kokuyorummmm istfra ede ede mahfoldum. su bile içemiyorumm daha ne diyim ... beslenemiyorummmm her gün düzenlli olarak içtiğim süt bile kokuoo ağzıma süremiyorum... benimde almam lazım bu bilekliktenn hemde acilennn..
guzel anneler gunaydın hepınıze artık ben aralık annesı degılım kendınıze cok ı bakın ara sıra ugrarım belkı takıp edenler varsa aranızda agrılarım ve lekelerım vardı kac gundur bılıyosunuz dun acıl hastaneye gıttım düsük yapıyormusum kürtaja aldılar benı 7 saat sancı cektım cok kotuydu bebegım gelısmemıs aldılar onu benden umarım sag salım bebeklerınızı kucagınıza alırsınız gorusmek uzere inşallah en kıs azaman da tekrar..:2::2:
hatırlı olsun canım.
guzel anneler gunaydın hepınıze artık ben aralık annesı degılım kendınıze cok ı bakın ara sıra ugrarım belkı takıp edenler varsa aranızda agrılarım ve lekelerım vardı kac gundur bılıyosunuz dun acıl hastaneye gıttım düsük yapıyormusum kürtaja aldılar benı 7 saat sancı cektım cok kotuydu bebegım gelısmemıs aldılar onu benden umarım sag salım bebeklerınızı kucagınıza alırsınız gorusmek uzere inşallah en kıs azaman da tekrar..:2::2:
merhaba kızlarr! bende geçen hafta öğrendim hamile olduğumu. aralığın sonlarında doğacak inşallah. yalnız benim çok sancım oluyor. bir 5 dak fln sürüyor ama baya canımı yakıyor. sizdede böyle oluyor mu?