2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Öncelikle hoşgeldin canım.evet bebegimin 5 haftalık görüntüsü minicik kalbinide görmüştüm.bu hafta yine gitcem ve görcem inş.darısı başına canım
hosbuldum canım çok teşekkür ederim.inşallah bende bi görseydim minik kalbini bebeğimin.
Aminnn inşallah.
çok geçmiş olsun.Allah yardımcınız olsun.

bende hiç bulantı yok valla.Allah yardımcın olsun canim .

Özel hastaneler açıktır mutlaka hamilelik belirtilerin varmı peki canım

canım adet olcakmışım gibi kasıklarımda ara ara ağrılar var.göğüslerim şişti ağrıyor.belim 10 gün cok ağrıdı 3 gündür iyi.
Allahım inşallah hayırlı sağlıklı bir hamilelik geçiririz.

Amin canım.bende senin gibiydim halada gögüslerim agrıyo.kasıgım agrıyo.benim çok başım dönüyordu biraz hareket edeyim bayılcak gibi oluyordum

Canım ilk 3 ay bebek annenin depolarından beslenir ama tabi yinede yemek önemli. Bir arkadaşımızın da aşırı bulantısı oluyodu bişey yiyemiyodu bulantı bilekliği almış gayet iyi geldiğini söyledi. Sende alıp kullanabilirsin.

yaşım 20 sat 28 şubat 2013 tahmini doğum 6 aralık ve ilk bebeğim olcak inş. beni de ekler misiniz :)

merhaba kızlar.. 2 gündür giremiyorum. vakit olmadıgından mesajları tek tek okuyamadım inşallah hepiniz iyisinizdir. benim oglum hastalandı. durup dururken ateşi çıktı çıldırıccam insanın içi gidiyor ama birsey yapamıyorsun. bu duygudan nefret ediyorum ya. dua edin teyzeleri insallah dişten olsun düşsün bebğimin ateşi bir an önce.. hepinizi cok öpüyoruz oglumla görüşürüz..

canım çok üzüldüm yaa çok geçmiş olsun okurken inanamadım... Allah sabır versin... Canını sakın sıkma en yakın zamanda tekrar olur ama sen yeterki iyi ol... kendini iyi hissedersen daha iyi olacak herşey.....

Amin canım.bende senin gibiydim halada gögüslerim agrıyo.kasıgım agrıyo.benim çok başım dönüyordu biraz hareket edeyim bayılcak gibi oluyordum

bu belirtilerin aynısı bende de var yürürken bile göğüsslerim ağrıyo ve üstüne yatamıyorum... halsizim başım dönüyo bir hafiflik var nedense...

Canım çok geçmiş olsun. İnşallah ateşi bir an önce düşer kuzunun. Kendinize dikkat edin.

merhaba kızlarr! bende geçen hafta öğrendim hamile olduğumu. aralığın sonlarında doğacak inşallah. yalnız benim çok sancım oluyor. bir 5 dak fln sürüyor ama baya canımı yakıyor. sizdede böyle oluyor mu?

Son düzenleme:
canım netten bir araştır önce bulantı bilekliği yaz cıkar medikalde ecznede ve h. burada da var. ben internetten sipariş verdim geçmiş olsun

canım çok üzüldüm allah sabır versin inşallah en kısa zamanda yrniden hamıle kalırsın ve sağlıkla kucağına alırsın bebeğini.

çok geçmiş olsunn

Hayırlı olsun canm.Hoşgeldin aramıza. Ağrılar normal canım kendini fazla yorma bol bol dinlen bence.

teşekkürler canım. bu arada siz folik asit alıyomusunuz? alıyoosanız hangisi ve günde kaç tane? ben 1 tane folidoce içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…