- 25 Eylül 2011
- 607
- 0
hosbuldum canım çok teşekkür ederim.inşallah bende bi görseydim minik kalbini bebeğimin.Öncelikle hoşgeldin canım.evet bebegimin 5 haftalık görüntüsü minicik kalbinide görmüştüm.bu hafta yine gitcem ve görcem inş.darısı başına canım
Aminnn inşallah.Bizde dun gittik doktora kalp atışlarını duyduk cok şükür. Ultrasona gore 6+2'ymisim. Doktor birkaç test verdi Onları yaptıracağız. Hayırlısı bakalım. Allah bütün kadınlara hayırlı ve sağlıklı bir şekilde anne olmayı nasip etsin inşallah.
çok geçmiş olsun.Allah yardımcınız olsun.guzel anneler gunaydın hepınıze artık ben aralık annesı degılım kendınıze cok ı bakın ara sıra ugrarım belkı takıp edenler varsa aranızda agrılarım ve lekelerım vardı kac gundur bılıyosunuz dun acıl hastaneye gıttım düsük yapıyormusum kürtaja aldılar benı 7 saat sancı cektım cok kotuydu bebegım gelısmemıs aldılar onu benden umarım sag salım bebeklerınızı kucagınıza alırsınız gorusmek uzere inşallah en kıs azaman da tekrar..:2::2:
7+0 dayım hiç birşey yiyemiyorum ben ne kahvaltı ne yemek ne meyve. Ilaç içebilmek için çubuk kraker yiyorum.Bebeğim yeterince besin alamıcak diye korkuyorum. Allahın izniyle 3 ayı doldursaydık dengeli beslenmek istiyorum
bende hiç bulantı yok valla.Allah yardımcın olsun canim .