2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Bende cuma gunu ogrendim.. kizlar battan 1 gun sonra bhcg 82 nasiiill

Kese yi alttan muayene olarak mi gordinuz.alttan olmayanlatr ise ne zaman gordunuz...

günaydın canım bende hamileyim.dün test yaptım akşam üstü silik ikinci cizgiyi gördüm.
bende encok bu konuyu merak ediyorum ne zaman dr gideceksin.
benim ilk gebeliğim düşükle sonuçlanmıştı. ondan hemen gitsem mi acaba diyorum düşük tehlikesi varsa ilaç verir.

Bence hemen git kan testi yaptır canım.düşük riskin varsa riske atma.adetin kaç gün gecikti

Kese yi alttan muayene olarak mi gordinuz.alttan olmayanlatr ise ne zaman gordunuz...

Hayırlı olsun canım.benim adet gecikmemin 5.günü 1325 ti.ve kese görünmedi.3haftalık dedi doktor.beş haftalıkken vajinal ultrasonda göründü kese ve bebiş.

arkadaşlarr dün doktora gittimm ilk kezz.hamile olduğumu öğrenir öğrenmez gitmemiştim.gidince görünsün diye ama 6 hafta 2 gün olmuş ama bebek görünmedi.. kese oluşmuş beslenme kesesi de oluşmuş%90 bebek vardır dedi,vajinal ultrasonda bakalım dedi ama ben kabul etmedimm.iki hafta sonraya randevu verdi..başına böyle bişey gelen varmı..

Benim geldi canım .bana ilk gittiğim doktor kese var ama içi görünmüyo boş dedi.10 gün sonra gel dedi.bende özel bir hastaneye gittim vajinal baktı ve kesemin içini ayrıntılı gösterdi bak bebegin burda dedi kalbini gösterdi hatta sesini duyurdu bana ugraştı.içim ratladı.ultrason fotosundada görünüyo bakıyorum arada.beş haftalık dedi doktor .vajinal ultrason zararsızmış korkma bence.sende görürsün en kısa zamanda merak etme canım

Bence hemen git kan testi yaptır canım.düşük riskin varsa riske atma.adetin kaç gün gecikti

canım bugün adet günüm. dün akşam üstü test yaptım silik cıktı.yarın sabah yapıcam tekrar.
çarşamba yada perşembede dr giderim. salı resmi tatil. acaba özel hastane acıkmıdır ki

guzel anneler gunaydın hepınıze artık ben aralık annesı degılım kendınıze cok ı bakın ara sıra ugrarım belkı takıp edenler varsa aranızda agrılarım ve lekelerım vardı kac gundur bılıyosunuz dun acıl hastaneye gıttım düsük yapıyormusum kürtaja aldılar benı 7 saat sancı cektım cok kotuydu bebegım gelısmemıs aldılar onu benden umarım sag salım bebeklerınızı kucagınıza alırsınız gorusmek uzere inşallah en kıs azaman da tekrar..:2::2:

hilbarcım sanırım mesajın dolmus aralık annelerınden cıkartabılırmısın benı bebegım artık benımle degıl aranızdan ayrılıyorum k.i.b...

Canım çok geçmiş olsun üzülme inş.hemen hamile kalırsın.düşük yapanlar çok çabuk hamile kalıyormuş.sana biley olmasın saglıgın yerinde olsun yeter canım.rabbim yardımcın olsun ve sabır versin.

Lütfen kendini fazla üzme bende hem düşük hem dış gebelik yaşadım biliyorum çok zor ama allah im sana daha hayırlı bebisler versin inşallah

kıslar bende biraz önce test yaptım silik cıktı. inşallah pazartesi tekrarlıcam inşallah aranıza katılıcam
Canım gözün aydın. İnşallah sorunsuz bir gebelik geçirirsin.

Canım senin adına çok sevindim. Rahatlamışsındır artık.

slmm kızlar bn dün öğrendim hamile olduğumu daha doktora gidemedim pazartesi günü gideceğim aralık annesi mi oluyırum ki bndeee...

Hayırlı olsun canım.Hoşgeldin aramıza.

Hayırlı olsun canım. Herkesin hcg si farklı olabliyo canım döllenme zamanına göre değişiyo o. Ben karından 7+2 de gittim keseyi gördüm ultrasona göre 5+4 çıktı geç döllenme galiba.

Canım çok üzüldüm. Umarım en kısa zamanda yeniden bebek sahibi olursun üzme kendini canım.

Lütfen kendini fazla üzme bende hem düşük hem dış gebelik yaşadım biliyorum çok zor ama allah im sana daha hayırlı bebisler versin inşallah
sagolun kızlar teşekkur eederım.

Ayyy pzgecoiiiimmm cok sevindimm kanda baktirdinmiii

Herhangi bir ilaç alıyormuydun? Kan sulandırıcı falan
hayır canım kullanmıyordum ama 10 gundur lekelerım vardı sureklı arttı kalp atısınıda hıc duymadık zaten dun de cok agırlastım agrım ınanılmazdı esımde evde yoktu atladım taksıye dogru ozel hastaneye lokman hekım var ankarada orada hemen mudahale eettıler esım geldı sonra akşam 7 de kurtaj oldum ama bıtane dogurdum sankı dusuk daha zormus dogumdan .

çokk üzgünümm...sözün bittiği yerdeyim şuan...RABBİM SANA VE EŞİNE SAĞLIKK VERSİN...DUAYLAAA....

7+0 dayım hiç birşey yiyemiyorum ben ne kahvaltı ne yemek ne meyve. Ilaç içebilmek için çubuk kraker yiyorum.Bebeğim yeterince besin alamıcak diye korkuyorum. Allahın izniyle 3 ayı doldursaydık dengeli beslenmek istiyorum

Bende ilaç içemiyorum ama herşeyi rahat yiyorum bulantım var ama ara ara.kusmam da yok.bende ilaç içemiyom diye üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…