2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
ayy kızlar ben çıktımm görüşür yarın düğüne gidicemm ...
akşma kan vericek iki katı oldmu diye..bana dua edn ne olurr

ayy özlemurat neden öle şeler okon kuuzmm..ağlama kuzucukk..hormnlr oyun edoo sana..
kötü bişe kuzumm..bizim gbiler nerdeyse evlt sahibi olmak içine nelr yapo kimi aldrıyoo..
sen ağlama öle şeyler okuyup hem kendini hem bebene eziyet etme bakimm

ayy kızlar ben çıktımm görüşür yarın düğüne gidicemm ...
akşma kan vericek iki katı oldmu diye..bana dua edn ne olurr

Yok yok ağlamıyorum şimdi, ikinci günlüğü okuyunca geçti :KK1: Tamam sana da dua edeyim inşallah hayırlısı olur senin içinde.

ayy cnmgeçmş olsun bol bol meyve yeee...
bol bolda su iç..dikket kendine beline ayaklarına

benmde öle baktım da..gebelik öncesi 1.9 2.2 ama gbelikte hep yüksek....
iki hamilliğimdede 4.89 4.99 bu seferki 5.99..
bende korkuyorum bundan dolyı tekrr düşük yaprım diye

yüksek olursa değer az çalışıyor demek düşük riski yok eğer düşük olursa değer çok çalışıyor tiroit o zaman düşük tehlikesi var korkmayın ama dikkat etmek lazım bu aylarda zihinsel gelişim için önemli doktor levetron diye bir ilaç veriyor düzene giriyor doktora gitmeyi ihmal etmeyin

kızlar benden koyu sarı koyu kıvamlı bir akıntı geliyor sizlerde de oluyor mu tedirginim

Bişey olmaz canım mantar başlangıcıdır kokuda varsa. Kırmızı yada pembe olmadığı sürece sorun yok dedi benim doktorum. Bendede kahverengi lekelenme oluyo bazen.

kıslar bende biraz önce test yaptım silik cıktı. inşallah pazartesi tekrarlıcam inşallah aranıza katılıcam:nazar::nazar:

iyi akşamlar herkese ben bulantı bilekliği almıştım 2 gündür deniyorum ve iyi geldiğini söylemek istedim sizlere bugun tüm gün taktım ve hala bileklerimdeler. çok iyi birgün geçirdim. gece yatarken talmamıştım sabah kalkar kalkmaz istifra ettım . soonra bilekliklri taktım kahvaltı ettım yemek yedim bulantım da olmadı arada öğürmeler var ama eskiye göre çok daha iyyim. tavsiye ederım

kızlar doktorunuz eşinizle birlikte olmayı yasakladı mı..kalp atışı duyulana kadar birlikte olmayın diyorlar

bu topiği takipiği takip etmeye yeni başladım ve çok heyecanliyım.:KK16:
ben kese ve kalp atışını duymadım daha önümüzdeki hafta gidecem kısmetse
senin avatarda ki resim çok hoşuma gitti bebeğine mi ait:nazar:

Öncelikle hoşgeldin canım.evet bebegimin 5 haftalık görüntüsü minicik kalbinide görmüştüm.bu hafta yine gitcem ve görcem inş.darısı başına canım

iyi akşamlar herkese ben bulantı bilekliği almıştım 2 gündür deniyorum ve iyi geldiğini söylemek istedim sizlere bugun tüm gün taktım ve hala bileklerimdeler. çok iyi birgün geçirdim. gece yatarken talmamıştım sabah kalkar kalkmaz istifra ettım . soonra bilekliklri taktım kahvaltı ettım yemek yedim bulantım da olmadı arada öğürmeler var ama eskiye göre çok daha iyyim. tavsiye ederım

Nerden aldın ilk kez duydumm cnm ben bulantıo bilekliğini ama bende alsam iyi olacak evde duramaz duruma geldim. evi sirkeli sularla resmen 40 ladım :KK43: vernelll kokusu bir türlü geçmiooo burnumdann :KK43: kendim bile kokuyorummmm istfra ede ede mahfoldum. su bile içemiyorumm daha ne diyim ... beslenemiyorummmm her gün düzenlli olarak içtiğim süt bile kokuoo ağzıma süremiyorum... benimde almam lazım bu bilekliktenn hemde acilennn..

Bizde dun gittik doktora kalp atışlarını duyduk cok şükür. Ultrasona gore 6+2'ymisim. Doktor birkaç test verdi Onları yaptıracağız. Hayırlısı bakalım. Allah bütün kadınlara hayırlı ve sağlıklı bir şekilde anne olmayı nasip etsin inşallah.

slmm kızlar bn dün öğrendim hamile olduğumu daha doktora gidemedim pazartesi günü gideceğim aralık annesi mi oluyırum ki bndeee...

X