• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 AÖF Sınav Sonuçları Açıklanıyor mu ?

sebboyyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2009
1.381
5
116
İstanbul
$11.jpg

Açıköğretim fakültesi bürosundan aldığımız bilgiye göre Aöf Final Sınav sonuçları Mart'ın ilk Haftasında Açıklanıyor olacak.
Açıköğretim fakültesi bürosundan aldığımız bilgiye göre Aöf Final Sınav sonuçları Mart'ın ilk Haftasında Açıklanıyor olacak.

Aöf Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Aöf 9-10 Şubat'ta final Sınavı gerçekleşti.

Sınavdan çıkar çıkmaz yüzbinlerce öğrencinin düşündüğü tek şey 9-10 Şubat Güz Ara Sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı idi.

Anadolu Üniversitesi örgün program öğrencileri de portalda "Öğrenci Numarası" ile oturum açabileceklerdir.

Anadolu üniversitesi AÖF sınavı soruları ve bu soruların cevapları yillik.eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde açıklanmakta.

kaynak:2013 AF Snav Sonular Aklanyor mu ? - Gncel - Star Gazete

kızlar ya açıklanan var mı ben baktım açıklanmmıştı

yarın açıklanıyormuş kızlar..
hepimiz için hayırlısı bakalım.. 2 okul okuyorum aöf'yle birlikte çok zor yürüyor benim. bide sistem değişince dersler üst üste bindi tabi... neyse hayırlısı olsun bakalım hepimiz için :34:

Back