- Konu Sahibi pambukmelek8788
-
Ahhhh ankarada olmak varddı şimdi izmitte gelinim ankara bir başka be
valla canım ankarayı arıyorum orası bir başka gurbette olmak zor malesef
ankaralılar için öyle valla ben 1 2 günlüğüne bile biyere gitseem ankara diye ölüyorum:) Allah sabır versin
amin amin amin inş eşimin tayini çıkar ankaraya oda ankaralı çok istiyoruz ama tayin olayımız biraz zor inş çıkar ne diyeyim yerime şöyle güzel havasından çek
evet ya yok mu ya ankara gelini. ben de haziran ankara geliniyim. :82:
hazırlıklar nasl gidiyor :)
ben de varım
ağustosta ankaraya gelin gidiyorum.
ben de bir gün ankara için sizin dedikleriniz gibi dermiyim acaba çok zor geliyor.
:) öylemiii negüseel valla nereden geldiğinede bağlı aile düşkünlüğüne bağlı canımm bunu diyebilmen
ben de varım
ağustosta ankaraya gelin gidiyorum.
ben de bir gün ankara için sizin dedikleriniz gibi dermiyim acaba çok zor geliyor.
aileme düşkünüm onlarsız napcam bilmiyorum
başka bir şehire alışmak.
bir sürü yeni insan olacak çevremde onlara alışmak ben sakin bir hayat yaşıyorum şuan ama orası hareketli olacak nasıl ayak uydurucam herşey çok zor karışık gözüküyor.
çeyiz işini halletmeye çalışıyorum burda kendimce zaten insan kendi beğendikleri olsun istiyo aşkıma fotolarla soruyorum beraber beğeniyoruz böylece. nikah ve yemek için yerlerimiz hazır bugün de kına için az çok belli oldu gibi. henüz gelinlik işine giremedim duygu gelinlik olacak büyük ihtimalle nişanlımın arkadaşı iş de yapıyolar. ama bazı arkadaşlarım hiç memnun kalmadı işin fenası kim yaptırdıysa orda boşandı:18: öyle canım ben de sen ne yaptın? hımm bi de balayı yerlerine bakıyorum yurtdışı görünüyo şimdilik araştırıyorum neresi daha güzel diye.
aileme düşkünüm onlarsız napcam bilmiyorum
başka bir şehire alışmak.
bir sürü yeni insan olacak çevremde onlara alışmak ben sakin bir hayat yaşıyorum şuan ama orası hareketli olacak nasıl ayak uydurucam herşey çok zor karışık gözüküyor.
kuaför ve makyaj için nereyi tercih ettin ben bakmadım hiç daha:26::) ßENDE napıyım işte eşyaları alıyoruz yavaştan :) kuaförü stdyoyu ayarladık gibibirşey:) gelinliğede şubat baslarında bakmaya baslıcambalayıınıda hayrlısı bakalım daha hiç bakamadık ona:) gelinliği orda yağtrn boşansn cnm herkes bir olck diil ya batıl inanç olr o bşwer
aynen canım bende seninle aynı durumdayım ama ben senden biraz ilerdeyim :) 7 ay önce gelin geldim ankaraya ve alışmakta çok zorlandım ki halada zorlanıyorum
ankara banada ilk başta çok karışık gelmişti ama göründüğü gibide değil çok daha kolay öğrenmesi yaşamasıbanada tam tersi geliyor kalabalık ama bir o kadarda sakin ve ruhsuz bir şehir gibi ben gaziantepten geldim buraya ama orası çok daha hareketli bir şehir gibi geliyo kıyaslayınca güzel bi şehir ama istanbul gibi görünce aşık olamıyosun zamanla seviyosun sadece
aile konsunda birşey diemem gerçktn çok zor olcana emiinimama ankara İçin yani elbetteki herkesin görüşü farklıdır ama ben ankarada olduğum içindir belki çok sewiOrum ya... evet ßelki deniz yOk yada nebiliyim emekli şehri diye geçiyor ruhsuz diyenler oluyor ,, ßen sewiOrummmm çOk hemde... ßelkide yapımdan dolayı seviyorum , farklı yerlerde gitmeyi severim ama genelde en çOk gittiğim sevdiğim yerler belidir ve oralara gidince sevdiğimde yanmda olunca bana yetiyor açıkcası.. ama değişikliği seven farklı yerler görmek isteyen kabalağı seven curcunalı bir yaşam seven biriysen belki gerçekten çok zor olabilir alışman
kuaför ve makyaj için nereyi tercih ettin ben bakmadım hiç daha:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?