2013 ankara gelinleriiii

ben de varım
ağustosta ankaraya gelin gidiyorum.

ben de bir gün ankara için sizin dedikleriniz gibi dermiyim acaba çok zor geliyor.

Son düzenleme:
hazırlıklar nasl gidiyor :)

çeyiz işini halletmeye çalışıyorum burda kendimce zaten insan kendi beğendikleri olsun istiyo aşkıma fotolarla soruyorum beraber beğeniyoruz böylece. nikah ve yemek için yerlerimiz hazır bugün de kına için az çok belli oldu gibi. henüz gelinlik işine giremedim duygu gelinlik olacak büyük ihtimalle nişanlımın arkadaşı iş de yapıyolar. ama bazı arkadaşlarım hiç memnun kalmadı işin fenası kim yaptırdıysa orda boşandı:18: öyle canım ben de sen ne yaptın? hımm bi de balayı yerlerine bakıyorum yurtdışı görünüyo şimdilik araştırıyorum neresi daha güzel diye.

:) öylemiii negüseel valla nereden geldiğinede bağlı aile düşkünlüğüne bağlı canımm bunu diyebilmen

aileme düşkünüm onlarsız napcam bilmiyorum
başka bir şehire alışmak.
bir sürü yeni insan olacak çevremde onlara alışmak ben sakin bir hayat yaşıyorum şuan ama orası hareketli olacak nasıl ayak uydurucam herşey çok zor karışık gözüküyor.

ben de varım
ağustosta ankaraya gelin gidiyorum.

ben de bir gün ankara için sizin dedikleriniz gibi dermiyim acaba çok zor geliyor.

aynen canım bende seninle aynı durumdayım ama ben senden biraz ilerdeyim :) 7 ay önce gelin geldim ankaraya ve alışmakta çok zorlandım ki halada zorlanıyorum

ankara banada ilk başta çok karışık gelmişti ama göründüğü gibide değil çok daha kolay öğrenmesi yaşaması banada tam tersi geliyor kalabalık ama bir o kadarda sakin ve ruhsuz bir şehir gibi ben gaziantepten geldim buraya ama orası çok daha hareketli bir şehir gibi geliyo kıyaslayınca güzel bi şehir ama istanbul gibi görünce aşık olamıyosun zamanla seviyosun sadece

:) ßENDE napıyım işte eşyaları alıyoruz yavaştan :) kuaförü stdyoyu ayarladık gibibirşey:) gelinliğede şubat baslarında bakmaya baslıcam balayıınıda hayrlısı bakalım daha hiç bakamadık ona:) gelinliği orda yağtrn boşansn cnm herkes bir olck diil ya batıl inanç olr o bşwer

aile konsunda birşey diemem gerçktn çok zor olcana emiinim ama ankara İçin yani elbetteki herkesin görüşü farklıdır ama ben ankarada olduğum içindir belki çok sewiOrum ya... evet ßelki deniz yOk yada nebiliyim emekli şehri diye geçiyor ruhsuz diyenler oluyor ,, ßen sewiOrummmm çOk hemde... ßelkide yapımdan dolayı seviyorum , farklı yerlerde gitmeyi severim ama genelde en çOk gittiğim sevdiğim yerler belidir ve oralara gidince sevdiğimde yanmda olunca bana yetiyor açıkcası.. ama değişikliği seven farklı yerler görmek isteyen kabalağı seven curcunalı bir yaşam seven biriysen belki gerçekten çok zor olabilir alışman

kuaför ve makyaj için nereyi tercih ettin ben bakmadım hiç daha:26:

herşey gibi uzaktan bakınca zor gözüküyor inşallah ben de senin gibi en kısa zamanda alışırım.
teşekkürler.
ne olursa olsun insanın evi doğduğu büyüdüğü yeri tutmaz. yüreğimde hep kalacak.
şimdiden özlemeye başladım evim ailemi.. bitmeyecek hasretim diyorum.

çok karanlık sanki hiç hayat yokmuş gibi trafik olmasa.
beni de en çok sevdiğimin yanında olmak rahatlatıyor. canım benim oda üzülüyor seni ailenden ayırıyorum diye. ne zaman istersen gidersin diyor. aşkımdan aldığım destekle rahattım simdi sizin söylediklerinizde aklımda olacak insan biliyor ama birilerinden duymak rahatlatıyor. teşekkürler.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…