2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

herkese günaydınlar.....
ben geldim.. hepinizi çok özledim..
7 saat süren yorucu bir yolculuktan sonra gece erkenden sızıp kalmışım, şükür sınavı atlattık üzerimden bir yük kalktı gibi böyle bi acaip hissediyorum nedense
gerçi sınavım iyi değildi ama, yine de hayırlısı diyelim...
geçmişi okumadım herkes nasıl, ne durumda bakalım..sınavlar nasıl geçti...

Hoş geldin gazelim

Biz geyik topiğine geçtik bile tatlım , şu bir ay sınav , çalışma sayfası vs.. duymak istemiyoruz da

Genelin durumunu özetleyeyin cumartesi oturumdan memnun pazardan illaAllah diyorlar , ben ingilizce muamma olmakla beraber diğerlerinden 60 ve üstü alacağımı düşünüyorum umarım yanılmam .

Sende o kadar karamsar olma , kötü deme bari fena değildi de

bende genel gibi düşünüyorum nasılda tesadüf etmişim genel ile
cumartesi fena değildi, mesajda anlattığım gibi işte...ama pazar günü fena değildi diyemiyorum..kötüydü kötü işte kötü
açıklanması için bekliyorum okadar, yine bakmayacam soru cevaplara..
sana da maşallah kuzum yaa, bir haftalık çalışmayla 60 ve üzeri alıyorsun
helal olsun vallahi, biz kafaları beyinleri çöpe atalım gitsin
biberonum ve gözdem ne alemdeler..görüşemedik hiç..

Biberonda iyi , yan ona göre iyi değil tabii belki 60-70 alır

Gözde cumartesi akşamı geldi , şaşılacak derecede iyi geçtiğini söyledi ama pazar gireceklerine hiç çalışmamıştı ve bir daha da girmedi , ne yaptı bilmiyorum :26:

Yani 4 dersin sorularını hatırladığım kadar baktım en az 60 alırım , biri belki 50 , ingilizceyi hiç bilmiyorum ama .

ingilizcen zaten vizede 40 gelmişti dimi...o zaman korkmana gerek yok...çan çok düşükmüş ingilizcenin...geçersin eminim yani..
çünkü sınavdan sonra herkes ingilizceyi konuşuyordu, çok zordu döküldük falan diye....
geçersin hiiiiç telaş etme..sen taş çatlasın 30 gelir diyordun 40 gelmişti dimi yanlış hatırlamıyorsam...
biberona göre kötü geçtiyse 70 civarıdır
o 90 dan aşağısını kötü sayar zaten
gözde de inşallah pazar gününü de kolay atlatmıştır..allah herkesin emeğinin karşılığını versin inşallah...
aöf şimdiden başlamış kayıt yenileme tarihleri duyurusunu
sonuçları açıklamaya gelince ses seda çıkmaz....kayıt parası vakti gelmeden, yedi düvel duyar

Ya gazelim sonuç açıklamayı da geçtim ben , ama 1 iş gününde sorular ve cevap anahtarı yayınlanabilir . Hepsi ellerinde ve onu sisteme yükleyecekler , onu bile 4 gün bekliyoruz

Ya evet ağzımla kuş tutsam 35 üstü olmaz demiştim hatta ingilizce için , ama ben buraya da yazdım Allah gözdeden yüz bin kez razı olsun , onun paylaştığı özetler vardı ingilizce , inan onu sular seller gibi çalışsaydım , ki 6 ünite toplamı sadece 25 sayfa çıktı aldım , harika notlar alırdım . Herkes gözdenin ingilizce özetlerine baksın bence bundan sonra . Ben çok çalışmadım ama yine de iyi bir not alırsam o özetler sayesinde.

Biberon alem ya , kadın tam başarı üzerine endeksli

valla haklısın ausum, özetlere çalışmak daha başarılı yapıyor insanı sanki ...
ben mesela arapçaya çok fazla çalışamadım biliyorsun...diğer dersleri satır satır okudum hatta iki üç defa genel tekrar yaptım...ama arapçayı özetten baktım geçtim ve en korktuğum ders o olmasına rağmen en iyi arapça geçti...
sanırım özetler en önemli yerleri not aldığı için aklımızda önemli yerler kalıyor...
ama kitaptan çalışırken bıkıyoruz önemli yada önemsiz heryeri ezberlemeye anlamaya çalışıyoruz, ondan sonra beyin doluyor...
sınavda apışıp kalıyoruz işte...
bahara özetleri netten indirip çalışmayı düşünüyorum inşallah...
bıktım kitaplardan...

Son düzenleme:

Ben çok uzun üniteleri geçiyorum zaten , bazı üniteler 40 sayfa üzeri Resimli falanda değil sayfalar , bir sayfayı okumak 5 dakika sürüyor Ben de o üniteyi çalışmıyorum Tamamen protesto amaçlı .

Ben de kulaklarım neden kızardı diyordum, buldum işte sizi.:)))) Hoşgeldin gazelim, geçmişler olsun sınavları da bitirdik...

Bu sefer hepsinden 90 hayal, evet alacağım dersler var ama çıtamı düşürdüm bayağı... Gazele katılıyorum, pazar günü direkt kötüydü...Bir de benim ilk testim yüzyıllar dersiydi, ondan başladım hay başlamaz olaydım...Ki bayağı iyi çalıştığım ders, sözüm ona her şeyi biliyorum...Ama vize sorularını koymuşlar, hem de en kıyı köşesinden...Bizde çok fazla yazar-şair-eser olayı var, onların da en dıdısı sorulunca moralim çok bozuldu. İlk testten sonra o moral bozukluğu diğerlerine yansıdı, çok iyi bildiklerimi bile yanlış işaretledim o derece...Allahtan dönüp baktım da bir kısmını düzeltebildim...Resmen etkiledi yani şoka girdim sınavda, tuhaf...

Osmanlıcam da iyi geçti sanıyordum, bizim grupta Osmanlıca vizesi 100 olanlar var, onlar bir bir söylediler doğru cevapları, benim netler kuşa döndü. Ben iyi 60 alıyorum derken şimdi 40'ın üzerine çıkar mı acaba hatırlamadıklarımla beraber diyorum...

İnkılap yüzümü güldürdü bir tek, vizeden daha iyiydi...

Son düzenleme:
Aöf ün bu kadar hızlı olacağını tahmin bile etmezdim .

Neyse kontrollerimi yaptım , her şey tahminlerim doğrultusunda geçecek kadar almışım notlarımı .

Türk Dış Politikası 70 ( 55)

Uluslararası Kavramlar 65 (65)

Diplomasi Tarihi 70 (65)

Amerika Dış Politikası 60 (100)

Avrupa Birliği 65 (75)

İngilizce 40/45 (40)

Parantez içleri vizeler , geçtim gitti heralde

ben geçen seferde ulaşaşmıştım cevaplara şimdide ulaşamadım. adım adım yazabilirmisin ausencia?

ben yeni üyeyim bana yardımcı olabilir misiniz acaba

ben geçen seferde ulaşaşmıştım cevaplara şimdide ulaşamadım. adım adım yazabilirmisin ausencia?

Yukarıdaki linke tıklayınca , ilk önce sınav sorularını seçiyorsun fakülte listesinden , ikinci sekme açılınca bölüm seçme kısmına 2013-2014 seçiyorsun , ders seçmede de 2013-2014 güz dönemi dönem sonunu seçiyorsun .

Açılan sayfada solda e-kitap seçiyorsun , oturum kodlarından derslerinin kodlarını bulup , cevap anhtarında o kodlarının karşılığını buluyorsun ,soruları yanıtlayarak cevap anahtarlarından karşılaştırıyorsun .

teşekkür ederim

Yusufun anası coşmuş yine bakıyorumda
Valla helali hoş olsun sana ausum
Bi de maşallah diyeyim
Bi de tebrik ediyim şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…