öncelikle geçmiş olsun canım..ben gribi atlattım çok şükür ama acaip dudaklarım uçukladı
patlak dudak gibi geziyorum ortalarda....
güzel fikirler canım, epey çeşit oldu bakalım hangilerini yapsam
Beeeeennn geelllddiiimmm hani ama sen yoksun ortalıklarda:44:
ben senden taa önce geldimm dolmam baktım sen yoksun biraz oyun oynayım dedim
İyi yapmışsın hevicim ben de ıhlamuru mu aldım geldim içe içe muhabbet ederiz dedim
Çok şükür sesim de yerine geldi konuşamamak ne kötüymüş yahu ama kırıklık var üzerimde
ohh şifa olsun canım benm
iç iç boğazını yumuşatır iyi gelir içine birazcık karabiber atsaydın canım boğazını yakardı ama ii gelirdi canım
bende şimdi puding yaptım onu yiyceğim canım tatlı istedi evdeki stoklarda bitti
Çok teşekkürler hevicim
Karabiber faydalıda ben sevmiyorum :120:
Küçükken ablam saolsun benim bademcikler şişince bal tarçın karabiber karışımı yapar zar zor yedirirdi çokta faydasını gördüm ama her defasında bi mızmızlanırdım
Vay arkadaş bana söyledin kendin yaptın
Neyli yapıyosun kıızz
Biraz geç oldu ama gördüm yeşilimi heviiama valla bilmiyodum bana böyle yeşil yancak demedi kimse böyle bi habar gelmedi :27:
kız canımm istedi öyle bi yapayım dedim kakaolu yokmuş evde vanilyalı yaptım..
ışığı gördün mü canım.. bak yeşil yanıyor ya bu net neden yavaş..
habar merkezi gibisin saolasınben olmasam kimse söylemiyor sana canım benim
gördüm gördüm
vanilyalıda hoş oluyor esasında ben sadece puding yemeği sevmiyorum yoksa pasta için krema niyetine kullanıyorum güzel oluyor
vanilyalıysa üstüne kakao serpiver
afiyet olsun hevim
öyle kuru kuru saol demek olmazdüşündüm de kakao atmayı sonradan vazgeçtim..
sağol canım
öyle kuru kuru saol demek olmazBi kaşıkta bana fırlatıver oradan
canm bilgisayrın şarjı bitti ya
aç ağzını dolmam koca bir kaşık atıverdim sana hopppp
Elinde amma açıkmış bonkör kızsın valla hevi ama kepçeyle mi attın kız o ne öyle
Demek şarjı bitti biz buralarda sabit bilgisayarın önünde can cekişelim sen oralada laptoplarla yaz oh ya
vallaha öyle oldu canım tencereyi atacaktım da kafana gelir diye atmadım canım
sende olan külüstürden bizde de var ötüyor bazen kasa..
tencereyi mi
O zaman şu an neler çektiğimi anlıyosundur kafam olmuş çorum yine ve beynim uğulduyo
Bu da abimin külüstürü zati dıştan çok modern görünüyor duvara monte klavye hoş bi klavye ama içi fostirirk
anlıyorum dolmacım.. tabi ama o bilgisaarın dilinden kardeşim anlıyor sadece o kullanıyor o pc yi
kız neden güzelim duvarı mafettiniz. duvara monte edip..
yok kız mahvolmadı duvar çokta şık oldu ayrıca yer darlığıda ortadan kalktı çok hoş oldu
sen pudingi bitirdin mi bitirdiyse yemek konularına girecem yine