rica ederim canımm ne demek telefonda konuşurken yazdım saçma sapan olmuş dur düzelteyim bi..
annen nasıl kebapçı ya..
aynen öyle canım terli olunca hasta oluyor insan ya..
ohh cnm ne güzel afiyet olsun..
ayy çokmuş 2 gün canım..
iyileş hemn çık dışarı..
dolmacım niree gittinnn
Annemin hem tatlıyla arası yok yedimi tatlı belli şeylerdir yadiği şeyler o da az yer
Ama kebabı yer patlıcanlı olsun adana kebap olsun yer hevim ama bana ağır geliyor o tür şeyler midem bulanıyor ver bana burger havada karada yerim valla fast footçuyum ben
Dimi hevi ya sokakta kalmışlar gibi iyleşir iyleşmez atıyoz dışarı kendimizi
vallaha dolmam ben kebap hamburger ayırmam yerim sonra da şişko hevi olurum işt ahh...
olsun cnm annenle vakit geçirmen yeter zaten..
evde parti yapmadınız mı daha ...
aynen dolmam ya ev sıkıyır bizi demi dolmam gel beraber gezek
Yok canım yapmadık parti daha dediğim gibi haftaya cuma filan yaparız gerçi annem istemiyor ne gereği var yaptık diyorda olsun dedim bende anne pastanın ve bi kaç kişinin olması da ayrı bi de o şekilde kutlarız kötü mü yani dedimPastayı da kendim için istiyorum
He valla hevim kalk çıkak dışarıiki üşüyen insan olaraktan çıkarız gezmeye titreye titreye milleti korkuturuz kıız :18::18:
evet canım sizin için de annen içinde değişiklik olur iyi demişsin dolmam
pasta neli olacak kızzz...
niye titriyoruz ayy
gideriz bi avmye bi film izleriz sonra yemek yeriz ohhhhh işte(illa yemeği katacağım araya yaaa )
kim üşüyecekmiş bakemm kimmm
Valla bana kalsa muzlu çikolatalı ah ah yutkunmaya başladım yine
Belki yine öyle alırım belki biraz daha hafif bi alırım annemede hitap etsin dimi kimin doğum günü sanki
Avm ye ışınlanmayacakız ya (nasıl bi kelime oldu) o arada giderken bile üşürüz biz abartacam ya
Tabiki yemeksiz olur mu şöyle tatlısından tuzlusundan yeriz kıız ne iyi olur sonra eritmek için avm de tepiniriz
dolmamm o ne demek yaaa ışınlanmayacagız amma olsun halay şekeriz ısınırız canım...
muzlu ve çikolatalı olsun evet evet bende severim öyle ama annene de sor bari hadi annenin doğum günü yaa
olmaz tabi yemek nerde bz orda dolmam..
yiyelim hepsini ..
ohh zaten müzik var avmlerde ortaya geçer 2 döktürürüz seninle sonrası Allah kerim...:13:
Formaliteden anneme mumu üfletir sonra hemen pastanın başına geçip yiyip bititrmişiz
İki döktürürz doğru söylüyosun sonrada akşamı tv de kendini görürsün
Yine konuyu yemeğe getirdim de geçen bi arkadaşım bi profitrol getirmişti of of çok güzelfdi ya ve şu an nasıl canım istiyor anlatamam tatlı isteklerim yine başladı benim
aynen dolmam maksat annenciğin üflemiş olsun açılışı yapsın
2 deli avmyi birbirine kattı...
ayy profiterol deme işteeeee yaaaa
Sen mi ben mi hevim ya ah ah sabahtan beri düşünüyorum profetrolu hevi
ilerde ALLAH nasip ederse çocuğum olursa adını profitrol koyacamo kadarım yani anla
profiterol geç çocuğum gel evladımmm gell dolma annene...
Nasıl uyumlu oldu hevi
Sana tuhaf gelecek ama ben bu ismi yemek adı olarak kullanmadım desem yani dolma isminden bahsediyorum
ne olarak düşündün dolmacım...
merak ettim bak..
Ben tombul çocukları çok severim hevi hatta benim ablamın iki çocuğu da tombik oldu onları sıka sıka ne hale sokardım ve ablamın oğlu maşaallah hem çok tatlı hem tombiktiçene altına genelde insanlar gıdık der ben de ablamın oğlunun çene altı biber dolamsına benziyordu ne biliyim bir anda o çıktı ağzımdan o gün bugündür dolma kaldı 40yıllık gıdık oldu dolma
gıdık ilham kaynağı olmuş sana dolmam...
gıdık olmuş dolmaa
canım ben çıkıyorum akşam yine girerim inş..
seni kocaman öpüyorum..
tekrar geçmiş olsun kalın giyin üşütme bide ıhlamur çayı iç canım..
Heviyle derin mevzulara girmişsiniz gazelcim oh oh valla beni de hasta halimle iştahlandırdınız (zaten iştahlanacak yer arıyorum ben de)
Sen de bizdensin demek gazelim bizlerde de masalar donatılır hele kahvaltılar brunch gibi olur
Onun için uyarsa sanada ben başlıyım sana tavsiyelerime
Çemen yapabilrsin içine et konulandan değil bu güzel bi tarif
Dediğin gibi pişi yapabilrsin ama sen nasıl yapıyosun bilemedim..içine peynir filan koyuyomuşsunannem simit şeklinde yapıyor pofuduk böyle görünüşü çok leziz oluyor sade yapıyor yanında peynirle ikram ediliyor veya tuzsuz yapılıp üstüne marmelat dökülüyor aynen donat gibi oluyor
Ben de çok güzel bi pizza tarifi var onu yapabilirsin
Sucuklu yumurta yapabilirsin ben sucuklu yumuratayıilk önce yağsız teflonda sucukları kızartıyorum bi yerde kırmızı ve yeşil biberleri minik minik doğrayıp sucukların içine atıyorum onlarıda güzelce bi kavuruyorum kasede yumurtaları çırpıp bol şekilde kaşar doğruyorum içine ve kavrulmuş sucuklu harcın içine döküyorum ve kapağını kapatıyorum o iyiyce bi kendinini toparlanana kadar pişiriyorum kapak kapalıyken daha güzel oluyor onun için kapak kapalı olsun..ben böyle yapmıştım arkadaşlarım bayılmıştı..
Gazelim dahada istersen sıralıyım sana tarifleri
gıdık ilham kaynağı olmuş sana dolmam...
gıdık olmuş dolmaa
canım ben çıkıyorum akşam yine girerim inş..
seni kocaman öpüyorum..
tekrar geçmiş olsun kalın giyin üşütme bide ıhlamur çayı iç canım..