Benim göndermek istediğim devlet okulu soyle bende orada okudum ve cıvar semtelerın pılot okulumu derler en ıyı okulu haftada 1 gun psikolog gozetmen gelıyormus
ılkokul ıle bahcelerı ayrı kendı bahcelerınde oyun parkları var yazın yanı yaza donerken bazı dersler bahcede goruluyormus fılan benı cok cezbedıyor
bızım burada yanı gıdebılecegı servıssız yakın bır yer var sahıbı spor kulubu baskanı oyle dıyım yarım gun 475 tl ıstıyor cocuk ne yemek yıcek orada nede uyuyacak ne bısey yaoacak bılmıyorum yad auyuyacak baska bısey yapmıcak
o yuzden devlete vermeyı dusunuyorumda kesınkez 42 aylıgı almazlarmı dıyorsunuz_?
tam gun 250 tl aslında ozel okullara yakın bır fıyat ama yapıcak bısey yok artı bırde servısı kaldırıyormus fıyatı bzıım cok yakın okul hatta benım ısten dondugum servısten ındıgım yer bende alabılırım aksamları oglen annem bırakır dıye dusunuyorum36 aydan itibaren devlet okullurıda alıyor diyebiliyorum...
bende sanırım evimizin yakınında bulunan devlet okuluna vericem çocuğumu. ama yarım gün almıyorlarmış henüz belli değil dedi. Tam gün verebilirim bu durumda.
Tam gün 250 tl. yarım gün 125 tl.
+70 tl de servis olur.
Devlet anaokullarına 36 aydan itibaren alınmaya başlar ancak çocuğunuzun özbakım becerilerini kendi başına yapabiliyor olması şartı aranır. Göndereceğiniz okula göre şartlar değişebilir. En sağlıklı bilgiyi göndereceğiniz okula giderek edinebilirsiniz. Hem çocuğunuzu göndereceğiniz ortamı kendiniz görürsünüz ölçüp tartarsınız hem de net bilgiler edinirsiniz.
Okulun ücretleri bulunduğunuz ile, ilçeye, semte göre değişiklik gösterir.
öz bakım derken tuvaletını kendı basına yapar ama bırının sılmesı belını toplaması gerekıyor
Doğru yere mi yazıyorum açıkçası bilmiyorum.... Kızım Eylül'de 64 aylık olacak ana sınıfı yaşını tutmakla birlikte 66 ayı doldurmadığı için birinci sınıfı tutmuyor yaşı. Kreşe gidiyor, ben bu sene de kreşe devam etmesini ve seneye 1. sınıfa başlaması düşünüyorum. Ancak sorun şu ki kızım okuma-yazma biliyor, matematikle arası oldukça iyi (toplama, çıkarma yapabiliyor, sayılarla arası oldukça iyi), kreş öğretmeni ve götürdüğümüz çocuk psikiyatristi mutlaka değerlendirilmesi gerektiği kanaatinde birinci sınıfa direk başlayabileceği görüşündeler bense diğer sebeplerden dolayı (tuvalet, yeme, içme, oyun vs..) erken olduğu düşüncesindeyim..
1 yıl daha kreşte devam mı etmeli yoksa bu sene birinci sınıfa başlatmalı mı bilmiyorum?
Benim göndermek istediğim devlet okulu soyle bende orada okudum ve cıvar semtelerın pılot okulumu derler en ıyı okulu haftada 1 gun psikolog gozetmen gelıyormus
ılkokul ıle bahcelerı ayrı kendı bahcelerınde oyun parkları var yazın yanı yaza donerken bazı dersler bahcede goruluyormus fılan benı cok cezbedıyor
bızım burada yanı gıdebılecegı servıssız yakın bır yer var sahıbı spor kulubu baskanı oyle dıyım yarım gun 475 tl ıstıyor cocuk ne yemek yıcek orada nede uyuyacak ne bısey yaoacak bılmıyorum yad auyuyacak baska bısey yapmıcak
o yuzden devlete vermeyı dusunuyorumda kesınkez 42 aylıgı almazlarmı dıyorsunuz_?
Kızlar vereceğim linkte açıklamalar var ama 2008leri önce alıcaz diyen müdürün , yada ne bileyim kayıt yapılmayacağını iddia edenlerin şeyleri nasıl oluyor onu anlamadım açıkcası.Kişisel görüşlerini mi paylaşmış oluyorlar yani bu şekilde çünkü bir okulda (atıyorum) 2009luları küçük diye alma yada marttan sonra doğanları alma diğerinde al olmaz ki sonuçta...Ayrıca mart ayında doğan eylülde 54 aylık olmuş oluyor bu da anaokuluna başlaması için yeterli değil mi?48-66 aylık öğrenciler anaokuluna kayıt yaptıracaklar bu yıl.Yanlışım varsa düzeltin kızlar?
canım senin bahsettiğin anasınıfı. anaokulu farklı oğlum 2010 ağustos doğumlu. 2010 eylül doğumlulara kadar alıyorlar.
36 aylık bile alıyorlar ben oğlumu kayıt ettirdim yarım gün 100 tl, tam gün 200 tl. ancak tam gün için anne ve babanın çalışıyor olması lazım. hangi ildesin?
ben kayıt ettıremedım canım almıyorlar 2009 marttan sonrasını kayıt ettıremedım :S
36 aylık bile alıyorlar ben oğlumu kayıt ettirdim yarım gün 100 tl, tam gün 200 tl. ancak tam gün için anne ve babanın çalışıyor olması lazım. hangi ildesin?
Kızlar vereceğim linkte açıklamalar var ama 2008leri önce alıcaz diyen müdürün , yada ne bileyim kayıt yapılmayacağını iddia edenlerin şeyleri nasıl oluyor onu anlamadım açıkcası.Kişisel görüşlerini mi paylaşmış oluyorlar yani bu şekilde çünkü bir okulda (atıyorum) 2009luları küçük diye alma yada marttan sonra doğanları alma diğerinde al olmaz ki sonuçta...Ayrıca mart ayında doğan eylülde 54 aylık olmuş oluyor bu da anaokuluna başlaması için yeterli değil mi?48-66 aylık öğrenciler anaokuluna kayıt yaptıracaklar bu yıl.Yanlışım varsa düzeltin kızlar?
ahanda link;
T.Emlak Bankas Ataehir Anaokulu-OKUL NCES ETM KURUMLARI KAYIT ARTLARIGRME ENGELL
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?