2013-1. Tercih klavuzu yayımlandı

kızlar tebrik ederim sizi ben de sgk ya atandım ben pek sevinemedim maalesef çünkü her şeyimi bırakıp gidiyorum. sil baştan ev tut eşya al. napalım hayırlısı. inşallah her şey iyi olur korktuğum gibi olmaz. belgeleri ne yaptınız? diplomanın aslını mı göndereceksiniz?

bende sakaryaya atandım. evimi ailemi kardeşlerimi bırakacam. illaki zor olcak masraf olcak ama ilerki hayatımız için bu gerkli napalım. hangi ile atandın.
hayırlı olsun

bende sakaryaya atandım. evimi ailemi kardeşlerimi bırakacam. illaki zor olcak masraf olcak ama ilerki hayatımız için bu gerkli napalım. hangi ile atandın.
hayırlı olsun
evet biraz sıkıntı olacak evliyken daha zor canım bırakmak oğlumu eşimi evimi bırakacağım ama napalım sonrası iyi olacak inşallah manisa canım yakın sayılır hafta sonları gelebilirim indi bindilerle üç saatimi falan alır tahminim daha gitmedim görmeye. belki iki üç gün sonra giderim bakalım nasıl bir yermiş. sen görmeye gittin mi? yarında evrakları göndericem diplomanın aslını göndericem artık içim rahat olsun.

hayırlı olsun tekrar
ben evraklı teslim edince gidip görürüm diye düşünüyorum..
bizimde evrakları dün yayınlandı

hayırlı olsun tekrar
ben evraklı teslim edince gidip görürüm diye düşünüyorum..
bizimde evrakları dün yayınlandı
amin canım inşallah hayırlara da vesile olsun işimiz vatana millete faydalı olmayı nasip etsin Allahım kırmadan kırılmadan. bizim evraklar ankaraya gidiyor o yüzden ben ayrıca giderim. senin okul mu olacak milli eğitim ilçe müdürlüğü falan mı acaba?

sıralaman bölümün nasıl canım? inşallah hayırlısıyla atanırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…